Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky
máte někdo zkušenosti s aukrem a payU? Já vůbec nevím jak to používat.. ![]()
Je to normální platba převodem z účtu na účet
. Když si zadáš platba přes PayU, přijdou ti do mailu pokyny s číslem účtu, variabilním a specifickým symbolem i částkou a do zprávy pro příjemce uvedeš svůj nick.
Když budu přihazovat a vyhraju to tk to mám poslat jak..a to stačí tam zadat číslo svého účtu a je to?…
Vsechno ti prijde do emailu, cislo uctu kam to mas poslat a vsechno co potrebujes
Holky a kdyz pay u zacinalo tak po me aukro v mailu chtelo zaslat kopii obcanky…coz jsem neposlala-nechci posilat nekomu kopii OP co vy holky???posilaly jste??
Je to jako normální převod na účet, ale posíláš to na účet, co dohlíží Aukro, takže když by ti prodejce neposlal zboží, tak tak oni ti peníze můžou poslat zpět. Je to bezpečnější než na soukromej účet prodejce. Platím jenom tam, normálně už neposílám.
@apocalypsa píše:
Holky a kdyz pay u zacinalo tak po me aukro v mailu chtelo zaslat kopii obcanky…coz jsem neposlala-nechci posilat nekomu kopii OP co vy holky???posilaly jste??
Nikdy po mě nechtěli
Každopádně bych neposlala.
@apocalypsa píše:
Nic takovýho po mě nechtěli.
Taky platím jen přes PayU, nikdo po mně nic nechtěl, mají to všichni automaticky. Nasměruje mě to na stránky spořky a předvyplní mi to údaje prodávajícího. Tomu se hned připíšou na Aukru a hned tu platbu vidí a může odesílat balíček.
@mag Přesně tak. Je to i pohodlnější a rychlejší, nemusí člověk vyplňovat údaje do internetového bankovnictví a několikrát to kontrolovat. Jakmile je možnost, platím jen přes PayU. ![]()
Ahoj, nevíte, jestli se podmínky plateb přes PayU nezměnily? Když si zakliknu ve vyhraných aukcích danou věc a chci jí zaplatit, tak mi to napíše jen možnost platby „Platba převodem“ a status platby je „Zahájeno“. Píšete, že by měly na e-mail přijít detaily k platbě, ale nepřišlo vůbec nic. Dá se to nějak řešit? Nebo to děláme blbě?
Díky
Ahoj lidi potřeboval bych radu. Obednaval jsem si něco pres heureku a omylem jsem zadal účet Payu. Vůbec to neznám. tak jsem to nechal ze to nebudu platit. Pak mi přišel mail ze platba nebyla registrovana. a dnes mi přišlo ze děkuji za mou platbu a poslali mi i fakturu. Vůbec tomu nerozumím. Mohli by ste mi poradit. Diky