Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím měl někdo dřív přístroj Nespresso na kapsle Original a nyní přešel na stroj na kapsle Vertuo? Vnímáte nějaký rozdíl v kapslích / stroji? Jsou ty novější, tedy Vertuo, lepší,? Děkuji
@Haannka mám obojí a střídám to. U vertuo jsou hlavně na větší obsah kávy a nejdou tam od jiných značek což u originálu už jich tam jde celkem dost. Pokud bych si měla vybrat jen jeden tak asi originál. zase u vertuo je teď letní limitka kterou originál vůbec nemá
vertuo před pár týdny byl za 1kč když se koupil určitý počet kapslí ![]()
Ahoj, obnovuji. Nemůžu se rozhodnout, který kávovar koupit. Vertuo příchutě mi asi chutnají víc, ale nejsme s manželem moc kafaři, kávovar by byl spíš jen tak víkendový, mně přes týden stačí kafe v práci a oba pijeme spíš menší šálky, takže Original by asi byla lepší volba, vyšlo mi to i v tom kvízu, co má Nespresso na webu
Na druhou stranu i z Vertua se dá udělá menší kafe, ale Original má zas levnější kapsle. Případně se tam myslím dají dát i jiné, což u Vertua nejde? Co aktuálně víc vyhovuje vám?
@Marieke neporadim, jen jsem ted zahlidla na instagramu u Stibrovy, ze na to ma slevovej kupon a kdyz nakopis 200 kapsli Vertuo, tak je kavovar za 1korunu. Ta akce je do 4.3.. ![]()
@Marieke : kapslový bych si domů nepořídila, ale máme ho v práci a do Originalu máš spoustu jiných kompatibilních značek, nebo si muzes koupit plnitelne kapsle, takže jsi méně odkázana na ty jejich předražené nesmysly.
@Marieke píše: Více
Máme doma oba typy kávovaru Nespresso. Original i Vertuo. Od doby, co máme Vertuo, už original používáme pouze jako menší cestovní kávovar.
Děkuji za rady. Já mám právě doma ještě asi dvě velké krabice kapslí Vertuo a ráda bych je zužitkovala a pak kupovala jen příležitostně. Nebo může být i jiný, pokud máte někdo tip, ale fakt se v tom moc nevyznám. Na těch kapslích se mi právě líbí ty různé příchutě.
My máme originál a asi bych si ho koupila zase. Já piju jen černou kávu, občas s trochou mléka. Manžel pouze jeden druh bezkofeinové, občas slabší kofeinovou. Příchutě nám moc nevyhovují a naopak mám třeba ráda kapsle od Starbucks, které jsou s tímto kávovarem kompatibilní.
Catler má kávovar, co má redukce na obyč nesspresso, caffissimo i dolce gusto + normální kafe, za chvíli tam bude i vertu, šla bych spíš do toho, aby se člověk nemusel omezit na jednu značku, až se mi rozbije stávající caffissimo, budu hledat takovéhle řešení
Tak jsem si včera sama sobě nadělila dárek k MDŽ
a pořídila si po dlouhém rozhodování to Vertuo. Nedají se tam teda dávat jiné kapsle a ty originální jsou dražší, ale nakonec jsem přihlédla i k tomu, že kousek od nás máme obchoďák, kde je ten jejich butik tak aspoň ušetřím za dopravné a zas tak velkou spotřebu s manželem mít nebudeme. Tak snad budu spoko ![]()