Nespresso Original x Vertuo - rozdíl v kapslích i strojích?

700
4.7.23 10:41

Nespresso Original x Vertuo - rozdíl v kapslích i strojích?

Prosím měl někdo dřív přístroj Nespresso na kapsle Original a nyní přešel na stroj na kapsle Vertuo? Vnímáte nějaký rozdíl v kapslích / stroji? Jsou ty novější, tedy Vertuo, lepší,? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59394
4.7.23 10:47

@Haannka mám obojí a střídám to. U vertuo jsou hlavně na větší obsah kávy a nejdou tam od jiných značek což u originálu už jich tam jde celkem dost. Pokud bych si měla vybrat jen jeden tak asi originál. zase u vertuo je teď letní limitka kterou originál vůbec nemá :? vertuo před pár týdny byl za 1kč když se koupil určitý počet kapslí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
1.3.25 13:39

Ahoj, obnovuji. Nemůžu se rozhodnout, který kávovar koupit. Vertuo příchutě mi asi chutnají víc, ale nejsme s manželem moc kafaři, kávovar by byl spíš jen tak víkendový, mně přes týden stačí kafe v práci a oba pijeme spíš menší šálky, takže Original by asi byla lepší volba, vyšlo mi to i v tom kvízu, co má Nespresso na webu :) Na druhou stranu i z Vertua se dá udělá menší kafe, ale Original má zas levnější kapsle. Případně se tam myslím dají dát i jiné, což u Vertua nejde? Co aktuálně víc vyhovuje vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
1.3.25 14:32

@Marieke neporadim, jen jsem ted zahlidla na instagramu u Stibrovy, ze na to ma slevovej kupon a kdyz nakopis 200 kapsli Vertuo, tak je kavovar za 1korunu. Ta akce je do 4.3.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
1.3.25 14:35

@Marieke : kapslový bych si domů nepořídila, ale máme ho v práci a do Originalu máš spoustu jiných kompatibilních značek, nebo si muzes koupit plnitelne kapsle, takže jsi méně odkázana na ty jejich předražené nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.3.25 15:19
@Marieke píše: Více

Máme doma oba typy kávovaru Nespresso. Original i Vertuo. Od doby, co máme Vertuo, už original používáme pouze jako menší cestovní kávovar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
1.3.25 15:40

Děkuji za rady. Já mám právě doma ještě asi dvě velké krabice kapslí Vertuo a ráda bych je zužitkovala a pak kupovala jen příležitostně. Nebo může být i jiný, pokud máte někdo tip, ale fakt se v tom moc nevyznám. Na těch kapslích se mi právě líbí ty různé příchutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21601
1.3.25 15:51

My máme originál a asi bych si ho koupila zase. Já piju jen černou kávu, občas s trochou mléka. Manžel pouze jeden druh bezkofeinové, občas slabší kofeinovou. Příchutě nám moc nevyhovují a naopak mám třeba ráda kapsle od Starbucks, které jsou s tímto kávovarem kompatibilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
1.3.25 17:12

Catler má kávovar, co má redukce na obyč nesspresso, caffissimo i dolce gusto + normální kafe, za chvíli tam bude i vertu, šla bych spíš do toho, aby se člověk nemusel omezit na jednu značku, až se mi rozbije stávající caffissimo, budu hledat takovéhle řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
9.3.25 14:10

Tak jsem si včera sama sobě nadělila dárek k MDŽ :lol: a pořídila si po dlouhém rozhodování to Vertuo. Nedají se tam teda dávat jiné kapsle a ty originální jsou dražší, ale nakonec jsem přihlédla i k tomu, že kousek od nás máme obchoďák, kde je ten jejich butik tak aspoň ušetřím za dopravné a zas tak velkou spotřebu s manželem mít nebudeme. Tak snad budu spoko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák