Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj zasila se mi nejaky email Parta vinted.cz je to falesny vinted email nebo je to normalni ucet? Nejsem tam moc dlouho takze nevim… ![]()
@anoonyymmm píše:
Ahoj zasila se mi nejaky email Parta vinted.cz je to falesny vinted email nebo je to normalni ucet? Nejsem tam moc dlouho takze nevim…
Ja kdyz neco prodam, kupuju nebo si prevadim penize z Vinted penezenky na svuj, tak mi vzdy chodi email.
Chce to tam neco po tobe?
@anoonyymmm Ano, Parta Vinted posílá e-maily, je to normální. Nicméně v nich není nic (kromě vygenerovaných štítků pro Balíkovnu), co by nebylo v aplikaci, takže jestli nechceš, nemusíš je vůbec otevírat.
Zdravim,
Zablokovali me účet na Vinted podezření ze mám více účtu
Prosím jak mohu postupovat, aby ne účet odblokovali?
Dekuji
Ahoj, vystavila jsem na Vinted svůj první předmět a asi za 5 minut mi napsala nějaká slečna nemá fotku, má divné jméno, ale e-mail ověřený. Posilala mi screen, kde ji Vinted píše, že chtěla kalhoty koupit, ale, že jí to psalo ať zadá e-mail prodávajícího a psala mi, že jde o můj první nákup, proto to chce e-mail. Mám ji verit?
@ro890 píše:
Ahoj, vystavila jsem na Vinted svůj první předmět a asi za 5 minut mi napsala nějaká slečna nemá fotku, má divné jméno, ale e-mail ověřený. Posilala mi screen, kde ji Vinted píše, že chtěla kalhoty koupit, ale, že jí to psalo ať zadá e-mail prodávajícího a psala mi, že jde o můj první nákup, proto to chce e-mail. Mám ji verit?
Ne, nemáš ji věřit. Kdybys četla, co ti poslali, věděla bys, ze se jedna o podvod.
Obětuj 100 korun a sama od někoho nějakou blbost za par kacek přes tlačítko kup, ať víš, jak to chodí a co vidí skutečný kupující, když nákup provádí. Pak bys takoveto blbosti vůbec neřešila
![]()