Vinted - falešný účet?

22.6.23 12:02

Vinted falesny

Ahoj zasila se mi nejaky email Parta vinted.cz je to falesny vinted email nebo je to normalni ucet? Nejsem tam moc dlouho takze nevim… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4058
22.6.23 12:50
@anoonyymmm píše:
Ahoj zasila se mi nejaky email Parta vinted.cz je to falesny vinted email nebo je to normalni ucet? Nejsem tam moc dlouho takze nevim… :?

Ja kdyz neco prodam, kupuju nebo si prevadim penize z Vinted penezenky na svuj, tak mi vzdy chodi email.
Chce to tam neco po tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
22.6.23 13:48

Tak to sem vyfot. Parta vinted posila maily normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.6.23 14:03

@anoonyymmm Ano, Parta Vinted posílá e-maily, je to normální. Nicméně v nich není nic (kromě vygenerovaných štítků pro Balíkovnu), co by nebylo v aplikaci, takže jestli nechceš, nemusíš je vůbec otevírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.23 16:20

Vinted zablokovány ucet

Zdravim,
Zablokovali me účet na Vinted podezření ze mám více účtu
Prosím jak mohu postupovat, aby ne účet odblokovali?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.1.24 16:30

Vinted - první prodej

Ahoj, vystavila jsem na Vinted svůj první předmět a asi za 5 minut mi napsala nějaká slečna nemá fotku, má divné jméno, ale e-mail ověřený. Posilala mi screen, kde ji Vinted píše, že chtěla kalhoty koupit, ale, že jí to psalo ať zadá e-mail prodávajícího a psala mi, že jde o můj první nákup, proto to chce e-mail. Mám ji verit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
17.1.24 17:08
@ro890 píše:
Ahoj, vystavila jsem na Vinted svůj první předmět a asi za 5 minut mi napsala nějaká slečna nemá fotku, má divné jméno, ale e-mail ověřený. Posilala mi screen, kde ji Vinted píše, že chtěla kalhoty koupit, ale, že jí to psalo ať zadá e-mail prodávajícího a psala mi, že jde o můj první nákup, proto to chce e-mail. Mám ji verit?

Ne, nemáš ji věřit. Kdybys četla, co ti poslali, věděla bys, ze se jedna o podvod.

Obětuj 100 korun a sama od někoho nějakou blbost za par kacek přes tlačítko kup, ať víš, jak to chodí a co vidí skutečný kupující, když nákup provádí. Pak bys takoveto blbosti vůbec neřešila ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák