Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Opravdu je na krabici 180 ml 7 odměrek? Standardně bývá 30 ml na odměrku. Tak jí prostě dej o odměrku a příslušné množství vody více.
@Týna75498 píše:
podle ní dělám vše špatně. I to že nedávám malou spát na bok ale na záda.
Tak na bok se dávají malá miminka také z toho důvodu, že když ublinknou, tak to jde ven, na zádech je při zvracení větší šance, že to zadechne a udusí se.
@Havlova píše:
Opravdu je na krabici 180 ml 7 odměrek? Standardně bývá 30 ml na odměrku. Tak jí prostě dej o odměrku a příslušné množství vody více.
taky se mi to zdá divné, 180 ml je 6 odměrek, pokud si to těch pár roků dozadu pamatuji, a do flašky se vejde 240 ml
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám menší problém. Mám 2 mesicni miminko. Váží 5900kg a měří 59cm. Jenže dnes nastal problém pije dávku jako pro 3 mesicni miminko a už ji nestaci. Co mám dělat? Přece ji nemůžu začít dávat mleko které je od 6 měsíců. Vypije 180ml vody a 7 odmerek. Co mám s ní teď dělat? Je to mé první miminko tak mě holky prosím neukamenujte.
180 ml a 7 odměrek je blbost,
7 odměrek se dává na 210 ml,
a žádný čaj nepotřebuje, na co? je dehydratovaná nebo je venku 36 stupňů ve stínu?
dej prostě a jednoduše 210 ml a 7 odměrek,
a nekrmíš doktorku, ale své dítě - moje dítě pilo půlku doporučené dávky a vypadalo jako michelin, mělo asi 4 brady - děti nejedou podle manuálu, jsou to živé bytosti,
na bok spát dávej - to je rozumná rada
@stinga píše:
taky se mi to zdá divné, 180 ml je 6 odměrek, pokud si to těch pár roků dozadu pamatuji, a do flašky se vejde 240 ml
To záleží, jak velkou máš láhev…pro novoše jsem měla 120, pak jsem kupovala větší.
Pokud máš pocit, že má hlad tak ji přidej. U kojených děti taky nikdo není kolik si venou
. Čaj dávat nemusíš. Nám ale zachránil noční spánek. Teda spíš kojenecká voda. Polohovat bys měla aby nebila placatá.
Ještě mě napadlo, že se tou flaškou může jen uklidňovat. Zkusili jste dudlík? Ve dvou měsících jsem začala dávat gel na dásně (sestupování zubů?
)