Nešťastná s mužem

40
3.11.17 14:15

Nestastna s muzem

Nevim co delat. Pred 8 lety jsem si nasla skvelyho muze byl pozorny proste jsem si rikala je to pan pravy. Pak se to zlomilo zacal byt zvlastni jako bych ho neznala. Kdyz se nam narodila dcera tak se to jeste zhorsilo zarlivy je, zakazuje mi pratele, chce abych byla jen doma. Chodim na brigadu i tu uz mi zacal zakazovat, vsechny moje konicky. Furt mi vycita ze nejsem vubec s nim ze nekde trajdam, ale pritom on chodi do prace vrati se z ni a ja cely den se staram o domacnost pak jdu jeste na brigadu vecer se vratim a zacne to same vycitky apod. Jsem ve vztahu nestastna nevim jak odejit bojim se co by nasledovalo. Nevim co delat kor kdyz se ted v mem zivote objevil muz s podobnym problemem co ma s pritelkyni taky dite nestastny vztah. Nevim jak to resit. Kdyz bych odesla nezbylo by mi nic. Nikoho nemam kvuli jeho zakazum jsem o vsechno prisla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
3.11.17 14:18

No tím ze sis zadaná našla chlapíka je taky vizitka, ze zkušenosti na tohle neradǐm nic protože vždycky je to trochu jinak a příběh pozměněny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
3.11.17 14:19
@tynQa23 píše:
Nevim co delat. Pred 8 lety jsem si nasla skvelyho muze byl pozorny proste jsem si rikala je to pan pravy. Pak se to zlomilo zacal byt zvlastni jako bych ho neznala. Kdyz se nam narodila dcera tak se to jeste zhorsilo zarlivy je, zakazuje mi pratele, chce abych byla jen doma. Chodim na brigadu i tu uz mi zacal zakazovat, vsechny moje konicky. Furt mi vycita ze nejsem vubec s nim ze nekde trajdam, ale pritom on chodi do prace vrati se z ni a ja cely den se staram o domacnost pak jdu jeste na brigadu vecer se vratim a zacne to same vycitky apod. Jsem ve vztahu nestastna nevim jak odejit bojim se co by nasledovalo. Nevim co delat kor kdyz se ted v mem zivote objevil muz s podobnym problemem co ma s pritelkyni taky dite nestastny vztah. Nevim jak to resit. Kdyz bych odesla nezbylo by mi nic. Nikoho nemam kvuli jeho zakazum jsem o vsechno prisla.

Jak dlouho byl „normální“ z těch 8 let a proč, když začal být „divný“ před dítětem jsme do toho dítěte šli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
3.11.17 14:19

Co ti na to máme napsat, kdo chce kam… razantně změň svůj život, je moc krátký na to abys ho prožila takhle

• Citovat
  • Upravit
40
3.11.17 14:20

@Andy27 spatne jsem to napsala, ne jako ze bych s nim neco mela ale ze jsem si s nim o tom povidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
3.11.17 14:22

Co přeně myslíš tím „bojím se, co by následovalo?“ Máš strach z následné finanční situace, nebo z něho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.11.17 14:22

Mimco nebylo tak uplne planovany a kdyz uz jsem byla tehotna tak jsem si ho chtela nechat a taky jsem si naivne myslela ze to bude jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.11.17 14:23

A uzivis se? A dítě? Pokud ano, tak bych šla. Pokud ne, začni dávat peníze bokem, kdyby se to zhoršilo tak aspoň budeš mít rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.11.17 14:25

Mam strach z financni situace z toho jak by reagoval uz jednou to bylo vyhroceny tak ze me doma i zamknul a sebral mi klice od auta a rekl mi at tahnu kam chci ale pesky..dale z toho ze nevim kam bych sla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
3.11.17 14:26

Nemůžeš třeba k rodičům nebo jiným blízkým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.11.17 14:29

Jediny koho mame tak je jeho mamka a ta bydli na ubytovne od prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
3.11.17 14:34

Azylák?

• Citovat
  • Upravit
9371
3.11.17 14:35

A máš plán případného odchodu? Nebo co konkrétně zvažuješ, zdali odejít nebo ne, nebo jak odejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.11.17 14:53

Když neodejdet, tak vás velmi pravděpodobně dříve či později začne mlátit.

Začněte se pomalu připravovat na odchod, začněte si zajišťovat bydlení a peníze. Pokud na to nemáte, tak začněte nejprve hledat nějakou sílu a sebevědomí, třeba za pomoci psychoterapie. Pokud ještě nemáte dost síly na psychoterapii, tak třeba jen občas zavolejte na nějakou linku pro lidi co žijí v podobných vztazích. http://www.donalinka.cz/

pokud nic neuděláte, bude se to jen horšit. A především čím déle v tom budete zůstávat tím více ubližujete své dceři. Čím déle budete trvat na tom, že nic nezvládnete a že si necháte ubližovat, tím hlouběji se ve vaší dceři utvoří pocit, že tohle je normální a najde si stejného člověka až bude dospělá.

jedinný způsob jak tomu zabránit je najít svou vlastní sílu a přerušit ten kruh, do kterého jste spadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí