Nešťastná z prsou v těhotenství

Anonymní
17.2.22 15:44

Nešťastná z prsou v těhotenství

Raději anonymně :oops: Momentálně jsem ve třetím trimestru ve 30tt, prsa mám velká i bez těhotenství, v průběhu se postupně zvětšila, což jsem čekala, ale jejich vzhled mě začíná děsit :oops: Neřeším modrozelené žíly, ale mám je jakoby oteklé, prsní dvorce nikde nezačínají a ani nekončí, všude mám takové drobné červené žilky, kdybych nebyla těhotná, tak si snad myslím, že mám minimálně zánět nebo rakovinu :oops: Je tohle běžné? Nejbližší kamarádka říkala, že to takhle neměla, jenom se jí prsa zvětšila, objevily se žíly a ztmavly bradavky i dvorce, ale jako já prý vůbec. Děkuji za případný uklidnění, je mi trapné ptát se gynekologa, nebo mu prsa ukazovat, odmítám si vršek svlékat i před manželem :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
17.2.22 20:08

Nemela jsem to tak, ale mam mala prsa. Pokud te to tak znervoznuje, zeptala bych se gynekologa. Nebudes prvni ani posledni, koho uvidi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
17.2.22 20:50

Prosím tě buď ráda, že jsi zdravá. To bude asi první dítě, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.22 11:10

Ahoj ja jsem teprve v prvním trimestru a mám to stejně jako ty už teď. Prsa jsem měla velka vždycky ale teď co jsem těhotná, mám to stejně jako popisuješ, tak si s tím nedělej hlavu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.22 18:05

Ahoj, mám to stejně, do toho ošklivé strie. Stydím se a nelíbí se mi to, bojím se jak budu vypadat až budu kojit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky