Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemela jsem to tak, ale mam mala prsa. Pokud te to tak znervoznuje, zeptala bych se gynekologa. Nebudes prvni ani posledni, koho uvidi ![]()
Prosím tě buď ráda, že jsi zdravá. To bude asi první dítě, že?
Ahoj ja jsem teprve v prvním trimestru a mám to stejně jako ty už teď. Prsa jsem měla velka vždycky ale teď co jsem těhotná, mám to stejně jako popisuješ, tak si s tím nedělej hlavu ![]()
Ahoj, mám to stejně, do toho ošklivé strie. Stydím se a nelíbí se mi to, bojím se jak budu vypadat až budu kojit.
Raději anonymně
Momentálně jsem ve třetím trimestru ve 30tt, prsa mám velká i bez těhotenství, v průběhu se postupně zvětšila, což jsem čekala, ale jejich vzhled mě začíná děsit
Neřeším modrozelené žíly, ale mám je jakoby oteklé, prsní dvorce nikde nezačínají a ani nekončí, všude mám takové drobné červené žilky, kdybych nebyla těhotná, tak si snad myslím, že mám minimálně zánět nebo rakovinu
Je tohle běžné? Nejbližší kamarádka říkala, že to takhle neměla, jenom se jí prsa zvětšila, objevily se žíly a ztmavly bradavky i dvorce, ale jako já prý vůbec. Děkuji za případný uklidnění, je mi trapné ptát se gynekologa, nebo mu prsa ukazovat, odmítám si vršek svlékat i před manželem