Neštovice u syna (6let), styk s dětma po pár dnech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
29.4.13 11:28

@Dydynky no tak ptáš se jestli bude moct na slunce, tak ti na to odpovídám… na nějaké tričko se vyprdni a investuj do pořádného oblečení s UV filtrem http://www.malyplavec.cz/…-obleceni/10 něco takového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
29.4.13 11:33

@paola white vím, ale rozhodně mu nebudu kupovat neoprén s dlouhými rukávy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.4.13 11:39

@Dydynky to není neoprén :roll: je to normální oblečení, ale dělej si co chceš. ptala ses na názor. ono stejně pokud se tvůj syn nakazil tak máš 14 dní inkubační dobu, minimálně týden léčbu a už si v termínu odletu… a to bych se teda docela rozmýšlela jestli jet s dítětem. neštovice jsou obrovský nápor na imunitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.4.13 11:56

@Dydynky No rozhodně mu MUSÍŠ koupit ten neoprén!!! A nebo víš co?? Nejlepší by bylo zavřít ho na celé léto do sklepa a dát mu tlustý svetr, aby na něho nemohl ani jeden sluneční paprsek!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
29.4.13 12:50

@Lenka72 :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: tříčo s UV filtrem mám, ale budu doufat, že se mu to nerozjede, doktorka říkala, že i když se to rozjede, v pohodě to stihneme a mořská voda je na hojení prý nejlepší.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.4.13 12:59

@Dydynky nemyslela jsem to nijak zle, jen s tím máme dobrou zkušenost (ségra má alergii na slunko a moc se jí to osvědčilo)
ono se s neštovicema stejně moc dělat nedá :nevim: my ho akorát koupali v hypermanganu. já si vždycky myslela, že neštovice jsou prkotina, spíš mě tu nedávno vyděsil jeden deníček.
budu držet palce ať je prcek ok a dovolenou si užijete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
29.4.13 13:06

@paola white já jsem tím tríčem myslela to s UV, ale v tom odkaze byly pro děti i neoprény a fakt chci, aby si to užil a né aby byl jako robot, potápím se, takže vím o čem mluvím..

rozhodně to není prkotina a nebudu to podceňovat, nezbývá mi jen doufat, že pokud se to rozjede, zvládne to dobře, přeci jenom je to můj silnej chlapák ;) a díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pegazd
17.5.13 20:04

Zdravím, jsem těhotná (asi 5 týden), neštovice jsem prodělala v dětství. Teď je máme doma, dcera (4 roky) je přinesla ze školky. Neví prosím někdo jaká rizika tím pro mě nebo spíše pro mini mimi v bříšku vznikají? děkuji

• Citovat
  • Upravit
1746
17.5.13 20:14

Pokud jsi je prodělala, tak by ti žádné riziko hrozit nemělo a ani tvému miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.5.13 20:33

Když jsi je měla, tak máš imunitu a nemusíš se ničeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
17.5.13 21:02

@Verunka.T @Pipet já tedy nevím ale manžel neštovice v dětství neměl, nebo tedy nevíme jestli měl a když je chytly děti tak jsem se na to ptala dr. a ta mi řekla že je to prakticky jedno jestli je měl nebo ne, protože po 30-ti letech se ten virus tak změnil že by je klidně mohl chytit znova, tak já bych se šla asi někam poradit

Příspěvek upraven 17.05.13 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
17.5.13 21:14

Pokud jsi je měla, můžeš být v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
17.5.13 21:24
@anickadomnik píše:
@Verunka.T @Pipet já tedy nevím ale manžel neštovice v dětství neměl, nebo tedy nevíme jestli měl a když je chytly děti tak jsem se na to ptala dr. a ta mi řekla že je to prakticky jedno jestli je měl nebo ne, protože po 30-ti letech se ten virus tak změnil že by je klidně mohl chytit znova, tak já bych se šla asi někam poraditPříspěvek upraven 17.05.13 v 21:15

to jsem teda po pravdě nikde neslyšela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
17.5.13 21:28

@Verunka.T já taky dost mě to tenkrát překvapilo, ale nijak víc jsem po tom nepátrala, mám jen tuto informaci od naší OL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnniePt
19.5.13 18:49

Je tu prosím někdo, kdo má neštovice v okrese Sokolov?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA