Neštovice u syna (6let), styk s dětma po pár dnech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28446
12.11.14 23:39

@IvaB díky za množství kapek Fenistilu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
28.12.14 17:42

Holky, odkdy jsou nestovice infekcni?23. Jsme byli u kamaradky a ta vcera na fb psala, ze starsi syn ma nestovice..mohl uz maleho nakazit? Navic nas je ted porad v kolotoci rymy a kasle :nevim: takze imunita nic moc, tak jestli s nimi mam spis pocitat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
28.12.14 20:01

@monuline byvaji infekcni 2 dny pred vysevem, tak snad jste se tomu vyhli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
28.12.14 20:38
@Edita27 píše:
@monuline byvaji infekcni 2 dny pred vysevem, tak snad jste se tomu vyhli ;)
:potlesk: dekuju :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.2.15 12:36

do vody se nesmí

Mě říkala že nesmíme to namáčet. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
30.4.15 12:39

Zdravím maminky, chtěla bych obnovit téma a zeptat se na pár otázek.
Dcera má od včera neštovice, měla jen trochu teplotu. Jinak ji to nesvědí.
Mám otázku: kdy můžeme trochu sprchovat? Bohužel je má také v pipce, mohu ji otírat žínkou nebo vlhčenýma ubrouskama?
Jinak natíráme tekutým pudrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
30.4.15 12:40

Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.6.15 21:44

Chtela bych se zeptat, jake mnozstvi hypermanganu se dava do koupele pri lecbe nestovic. Nekolik maminek tu radilo, ze to pomaha-jen jsem bohuzel nikde nevycetla kolik se ma pouzit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.15 13:30

Jak vypadá první neštovice?

Holky, poraďte, malému se dnes objevil tento pupínek + 2 další menší po bříšku. Jinak nic víc. Předevčírem měl takový u pupíku, ale ten mu úplně zmizel. Je to neštovice nebo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
13.7.15 13:34

@l.u.c.i.e2013 Malej měl něco podobnýho, nepodlévalo se to žádnou tekutinou. Doktor říkal, že je to alergie na něco v jídle… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.7.15 14:22

Vyadá to na neštovice..počkej do zítra, jestli se přidají daší..měla by se v nich utvářet tekutina..my je měly před měsícem, takže řádí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
13.7.15 14:31

@l.u.c.i.e2013 Mohla by to být neštovice. Hlídej jestli se osype víc.
Doporučuju Fenistil a koupel v hypermanganu (nekoupat dlouho ale jen opláchnout a zlehka osušit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.7.15 21:14

Take bych to videla na nestovice. Hypermanganova koupel-spise oplachovani vyborna vec. Fenistyl kapky zklidnuji svedeni
A dobry je imazol a betadin mastcka. Z vlastni zkusenosti urcite nepouzivat zadny pudr-pupinky se po nem dlouho hoji a maji tendenci hnisat.Mala prodelala nestovice pred necelym mesicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
15.7.15 19:29

Zdravím, malá se začala osypavat v pondělí. Nejhorší je to dneska… (Teda zatím, jak dlouho se ještě může osypavat?)
Teď večer jsem ji vykoupala v hypermanganu, ale asi jsem ho tam dala málo.. V lékárně říkali na špičku nože, asi 10 zrníček.. Ale voda nebyla vůbec do růžova pak?
Jinak máme Imazol. Za chvilku jdeme zase mazat. Některé má hodně velké a ošklivé - hlavně teda v obličeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
16.7.15 06:35

@hhrusticka Dělat lehce růžovou vodu. Záleží kolik jí bylo. Deset zrníček mi přijde málo na koupel. Sypala jsem od oka. Kdyby nezabíral hypermangan můžete ještě vyzkoušet koupel v jedlé sodě. Tak 1-2 lžičky do vody. Taky pomáhá na svědění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí