Neštovice?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2359
26.6.14 19:39

Holky chci se zeptat. Malá má neštovice. Že je infekční ona vím. Ale můžeme ten virus šířit i my? Jde mi o to že manžel má jet o víkendu ke známým kteří mají malé děti, tak aby je třeba nechtěně nenakazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.6.14 19:43

@Akras2 Ne.. Virus žije na vzduchu pár minut, na věcech osobní potřeby - kartáčky, dudlíky bývá taky, ale že by ho tam přinesl na kabátě bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
26.6.14 19:55

No tak to ho tam vyexpeduju. Aspoň tady nebude prudit že nemůže s malou ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.6.14 20:08

Holky chtěla jsem oživit diskuzi ale koukám, že neštovice docela frčí :mrgreen: Kdy je „nejlepší“ je mít? Od známé dcera je má tak přemýšlím jestli se máme jít „nakazit“-syn má rok. Přijde mi to brzy ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
26.6.14 20:33

V roce bych se bála.
Malý jsou tři a chytila je ve školce. Mám vlastní zkušenost že když se budeš snažit je někde chytit tak se to většinou nepovede. Takhle „experimentovala“ moje mamka se mnou. Dostala jsem je o cca 20 let později. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.6.14 20:59

Nasemu malickemu byli tri mesice kdyz chytil nestovice od starsiho syna, probehli v naprostem klidu, akorat ho to svedilo a na to pomohli fenistil kapky, takze mame uspesne za sebou :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
26.6.14 21:13

@Ademe Mladší letos měla dva roky. Loni jsme měli možnost nákazy, ale vyšlo to blbě na dovču, ale kdyby nebyla dovča tak jdeme už loni. Nevidím v tom problém. Známé holka měla v půl roce bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.6.14 07:51

@Ademe nikdy bych do toho nešla vědomě, kamarádky syn měl veliké, veliké komplikace, je tu o tom deníček. Jinak na léto vůbec, nesmí na sluníčko, nesmí lítat atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
27.6.14 07:59

@Ademe osobne mam názor jako @Sibyla0 . Mam známou, jejíž syn v důsledku nestovic pře stal chodit a lrzel na neurologii. Chodit se učil znova a naštěstí je bez následků. Syn mi chytil neštovice ani nevím kde v 6 měsících. Než půjde do školy tak budu nechávat testovat protilátky a případně ockovat. Čekám, jestli mi je s nástupem do školky nepřinese znova. Fakt tomu nech volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.10.14 22:23

Jsou to nestovice???

Ahoj maminky. Vcera vecer sem si vsimla po tele me dcery pupinku cervenejch. Dneska to me uplne vsude a jsou vystouple. Vnoci na dnesek se i skrabala po stehnech. Ale nejsem si jista ted jsme se tejden kecily na prudusky a to amoksiklanem. Vcera je dobrala. Dostala analergin na alergickou reakci. Doktor dnes neordinoval a sestricka me poslala na radu do lekarny. Tam mi po zkouknuti daly ten analergin. Ten do ted nezabral a telicko jsem i pomazala kremem na kozni vyrazky a svedeni a to je beloderm. A take samozdrejme nic. Ve vlasech jsem koukala ze zadne pupinky nejsou ale je cele posazena. Zitra jdu rano k doktorovi ale nevite?? Neda me to spat dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.10.14 22:24

To veci na tvari ma od komara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
23.10.14 08:09

Fotky jsou dtrasne rozmazane… pripada mi to spis jako vyrazka. Zkousela sis vygooglit fotky nestovic na netu a porovnat to? Kazdopadne pokud mas podezreni na nestovice, tak jdi k lekari extra a ne do cekarny s ostatnimi detmi, at je nenakazite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.11.14 13:44

Maminky mě by zajímalo, kdy mužem s neštovicema ven. Tchýně mě pořád upozorňuje, že nesmí nachladnout. A taky čím mazat po odloupnutí stroupku. Díky za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
8.11.14 14:08

O tom prochladnutí je to pravda, buď na to opatrná, zvlášť v tenhle sychravý čas. My měli neštovky v létě, takže šli ven jen chvilku do stínu, dnes bych je asi nabalila a šla na chviličku, jen aby se nadýchali čerstvého vzduchu, ale rozhodně bych to nepřeháněla. Puchýřky jsem mazala mastí Virasoothe, když se odlouply, nevšímala jsem si toho, nemazala ničím. Ať jste brzy fit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.11.14 14:16

Díky :-) Už se nám to odlupuje, takže bysme na chvilinku mohli? je už hrozně protivná, nic ji nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí