Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chapu tvoje pocity, u nas je taky krasne ![]()
Kazdopadne pokud ma pupinky, tak je infekcni, tak zadne vykecavani ani pres plot. A doma se muze zdat ok, ale nestovice dite opravdu unavi, tak opatrne.
Moje dcery měly naštovic v létě a strávily to celé ve stínu na zahradě! Když trochu zaschly pupínky, vymáchaly se v bazénku (s čistou, nechlorovanou vodou)! Byly naprosto bez komplikací, ráda na tuto léčbu vzpomínám ![]()
Ahoj, taky máme. Nesmí mít takový ty hnisavý pupínky, ale už jen zaschly a může jen do stínu.
Nemela by na slunce. Kdyz bude ve stinu, tak bych mela strach, at neprochladne, ze nestovice dost nabori imunitu.
Vydrzela bych 10 dni, mazala ViraSoothe gelem na nestovice, ten je rychly. Pak uz bych neresila. Ale ted bych drzela dite doma par dni, at pak neni po nestovicich nachcipana vic.
Moji je meli nastesti od rijna do listopadu se prostridali, jak jsem rada, ze to bylo hnusne venku, tak to bylo snadnejsi. I moje decka by ted nebylo snadne udrzet doma, ze jsou venku, jak to jde, ale posnazila bych se par dni vydrzet a doma je udrzet.
Do stínu jsme normálně chodili. Bych se z nich jinak doma zbláznila, v podstatě jim nic nebylo. Takže bych na chviličku šla. Vypustila jsem je před barák vždycky ve chvíli, kdy byl na celý zahradě stín.
Tak na chvíli na zahradu do stínu asi jo, ale je oslabená, takže aby byla v klidu, třetí den je fakt ještě brzo…
My jsme od rana normalne na balkone, taky treti den, je ve stinu. Na zahradu bych sla.
Ahoj, jen by mě zajímalo, dcera 7 let má 3 den neštovice. Už je bez teplot. Ani bych na ní nepoznala, že ji něco je, kromě pupínků. Hraje si atd, tak mě napadlo, mohla by na zahradu před dům, když bude ve stínu?