Neštovice - kolik hypermanganu?

1317
6.4.11 19:53

neštovice - kolik hypermanganu?

Ahoj maminky, prosím o radu. Malej má od pondělka neštovice. Pročetla jsem spostu diskuzí a článku, kde se píše, že je velmi dobrá koupel v hypermanganu. Mužskej mi koupil v lékárně malinkou flaštičku na které je napsáno KALII PERMANGANAS a nic víc. Jen mu řekli, že dát malinko, ale přesně kolik? Mohli byjste mi poradit. Kolik jste toho dávali do vany, abych neublížila malému. Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
6.4.11 19:59

tak zrníčko a hodně pořádn ho rozpustit. Jde to blbě. Má to bejt velice slabooooooulinké. Pokud by to bylo víc růžové (nedejbože do fialova, což je hrozně moc), tak zrníčka spláchnout a vodu hodně naředit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.4.11 20:00

Ahoj. Na neštovice jsem to nedávala, doktorka nám to radila na jiný problém, ale myslím, že rozdíl v tom není. Upozorňovala mě na to, že mám dát jen slabounce růžový roztok, jinak bych ji mohla spálit (dělala jsem sedací koupel).

Vzala jsem párátko, ponořila do hypermanganu a pak opatrně namočila do vody. Vodu jsem měla ve škopíku, tak když bys dávala do vany, asi můžeš dát víc, tj tohle zopakovat. Prostě aby voda byla světlounce růžová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.4.11 20:02

jo, a jen jsem je tou vodou pak opláchla a šly hned ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
6.4.11 20:02

Děkuju, teť jsem koukala, že jsou to zrníčka. Zítra to tedy zkusím. Ještě jednou moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
6.4.11 21:12

Tak 2-3 zrnka......

Mi dr na to koupání při neštovicích nedoporučila. Jen otřít vodou, nekoupat a nemáčet. dokud nebudou stroupky úplně zahojené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
6.4.11 21:18
Markit.Hl píše:
Tak 2-3 zrnka......Mi dr na to koupání při neštovicích nedoporučila. Jen otřít vodou, nekoupat a nemáčet. dokud nebudou stroupky úplně zahojené :nevim:

Oni to nedoporucuji doktori obecne, ale ja jsem v tom ted malou taky koupala hned co se ji prestaly pupinky vysevat a dnes 10 den nestovic je temer bez strupu. Az jsem prekvapena jak rychle to ma za sebou, zitra jdeme do skolky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
6.4.11 23:09

Taky nám doktorka nedoporučovala koupat. Ale v diskusích jsem si načetla hypermangan a nedám na něj dopustit, fungoval super u obou kluků. Dávala jsem trošku na špičku nože.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
7.4.11 07:34

Já z neštovicema zkušenost právě vůbec nemám, tak jen čtu co píšou po netu. Dávám pudr. Dr. ať mažu fialkou, tak kdyby si to náhodou rozškrábal, ale zatím se neškrábe. Na noc dávám Aerius, tak možná i proto ho to nesvědí. A jako chytli jsme to právě u dr. v čekárně.Mám ještě staršího kluka, tak čekám, že to taky chytne a já sama jako malá je taky nikdy neměla, tak jsem zvědavá. Díky za rady, už aby jsme to měli za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.4.11 13:46

Kačka měla jen pudr. nic víc, neškrábala se.. ale taky to byla roční panenka…
O fialce mi neříkala nic a koupat nedoporučila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+