Neštovice - kolik pupínků?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.2.16 12:16

Neštovice - kolik pupínků?

Ahoj, prosím ty, kteří mají zkušenost s neštovicemi. Kolik bývá asi tak pupínků. Samozřejmě je mi jasný, že každý to má jinak. Syn od včera má jeden velký pupínek pod prsem, čekala jsem že do rána bude osypaný ale není. Jela jsem s ním k Dr. a i doktorka koukala, že to vypadá na neštovice ale nikde na těle takto velkou nemá a teĎ jsem koukala, že možná už vypadá, že v obočí se mu klube další a na zádech. Je možné, že to bude trvat i několik dní, než se mu udělají nebo že jich bude mít jen malinko? Jinak většina dětí ze školky je má taky, což nám potvrdila i Dr, že už tam byl chlapeček od nás ze školky, má neštovice má. díky za komenty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19071
4.2.16 12:18

@kaculkadraculka tusim, ze trva cca tyden, nez vsechny vyskacou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
4.2.16 12:18

@kaculkadraculka ja když je mela jako dítě, tak jsem mela jednu jedinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
4.2.16 12:19

@kaculkadraculka Pár dní to potrvá, než všechny vyskáčou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
protection
4.2.16 12:20

@mumisek79 @kaculkadraculka A já jich měla 5000, ale bylo mi už 12 let :-)

• Citovat
  • Upravit
5822
4.2.16 12:24

@kaculkadraculka většinou jich bývá kolem stovky, ale jak sama píšeš, každý to může mít jinak. Prostřední dcera měla cca 100, 9měs. syn cca 200. Od 4. nebo 5. dne by se už neměly vysévat nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
4.2.16 12:25

@kaculkadraculka ano, výsev pupínků může trvat i několik dní. Někdo má velké štěstí a má pupínků pár a někdo jich má až moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.2.16 12:32

Prostredni mela prvni den 2, druhy den 4, treti den cca 12 a vic uz se neobjevilo. Nejstarsi je chytla hned po ni a mela jich prvni den asi 20 a postupne tak 200 po celem tele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
4.2.16 12:39

@protection 5000? Ty blaho, to jsi musela byt jeden velky pupen…
Dcera nemela ani sto. Byla tedy hodne unavena, prvni dva dny teploty, ale zadny velky vysev a ani se moc nedrbala. Ja ji hned mazla tanno hermalem, jak zacali svedit a dobre.
Jinak nestovice by se mela objevit ve vlasove casti hlavy, to je pro ne typicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
4.2.16 12:45

Může se to vysévat pomalu, u syna to nejdřív taky vypadalo, že jich bude mít málo, první den se mu objevily 2, druhý den taky jen pár, zato třetí den ráno přišel chudák úplně osypaný a nakonec jich měl snad 1000. Starší dcera tak 150 a mladší, tehdy 3měsíční, jich měla do 50.

• Citovat
  • Upravit
12067

@protection 8o to sis teda uzila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Náš prostřední měl mezi 20-30, jinak mu vůbec nic nebylo, ani dr si nebyla na 100procent jistá, a jeho neštovice potvridlo až osypání nejmenšího. ten jich má něco mezi 100-200, nepočítala jsem to. první s mu vysely minulý pátek, a te´d už mi přijde, že má vsechno zaschlý, puchýře už nemá. tomu prostřednímu se vysávalo těhc jeho pár asi jen 2 dny. teď čekáme, kdy se osype nejstarší 6 letej. a tak torchu přemýšlím, jeslti už je neprodělal formou asi 2 červených fleků asi před 10 dny…protože postřední bez něj nikde nebyl, tak už mi bylo divný, že je nechytli spolu. a když už je nechytli spolu, tak mě překvapuje, že je nechytil od toho prostředního stejně jako nejmenší :think: no ještě týden počkám, a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.2.16 12:56

První den měla tři. Druhý tak třicet a pak tak max 200. Většina malých. Takže se rychle hojily. První měla na čele, tam má teda zatím prohlouben. Ale je po nich chvilku takže myslím že se ještě zacelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
4.2.16 12:57

@Run uvidíš s tou jizvičkou po neštovici… Také jsem měla jako dítě první na čele - v obočí a jizvičku tam mám pořád. Jen není přes obočí vidět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
protection
4.2.16 13:06

@mumisek79 @Halamka To teda jo, ale jak píšu bylo mi okolo 12… Tak jestli to bylo tím..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA