Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ainy
Uzliny můžou mít děti zvětšené dlouhodobě, údajně to nic neznamená. My teda máme odjakživa hrášky vzadu na krku, pod vlasy.
Syn má sníženou imunitu, ekzém atd..tak mně to vrtá v hlavě. Díky.
@Fag píše:
@Vlkoška u toho byvaji teploty, ale take ne to napadlo.
Dcera meningitidu měla a byla bez teplot (měla max 37,4). Jediný příznak byl bolest hlavy a za krkem
I doktorka, když jí viděla, tak myslela, že si přeležela krk. Krkem to ráno začalo (to jí viděla dr), pak se odpoledne přidala bolest hlavy, v noci pak k tomu zvracela. Pak už nás hospitalizovali.
Ale tím nechci zakladatelku vůbec strašit, jestli dítě spí, tak ho nech vyspat…Dceru bolest hlavy a pak i zvracení vzbudilo ze spaní..
@vertigo Ježíš, no tak to teď neusnu! Asi si ho vezmu k sobe do postele.
@vertigo aha, snad u zakladatelky to bude opravdu jen ta viroza.
Doufam, ze to u vas dobre dopadlo.
@Pypule píše:
@vertigo Ježíš, no tak to teď neusnu! Asi si ho vezmu k sobe do postele.
Ježiš, ne, já tě určitě nechtěla strašit
Určitě to bude dobrý
Jen ho opravdu hlídej a ráno uvidíš. Ale fakt se neboj, dceři se to postupně zhoršovalo, viděla jsem na ní, že jí ta hlava bolí opravdu hodně - nechtěla s ní pak vůbec hýbat, ani se přetáčet v posteli
Bylo jí fakt špatně, jen ležela…
Moc držím palce, ať se z toho vyspí ![]()
@Fag píše:
@vertigo aha, snad u zakladatelky to bude opravdu jen ta viroza.Doufam, ze to u vas dobre dopadlo.
Naštěstí to dopadlo dobře. Ještě teda musí chodit na kontroly, ale vše je v pořádku.
Byly jsme v nemocnici už před vánocema, ale doteď když jí něco je, tak to nezvládám - zrovna dneska mi řekla, že jí bolí hlava (má rýmu + zánět stř. ucha) a jak mi to řekla, tak se mi udělalo úplně špatně
@vertigo Dekuju, já myslím, ze to snad bude v pohodě. Vzala jsem si ho k sobe, kýbl k posteli a uvidím. Ma trochu neklidně spaní, ale spi, to je dulezite. Koukám, ze vy jste si musela opravdu užít
Doufam, ze jste bez následků?
@Fag Ahojky, tak noc byla nakonec dobrá a ráno už mu bylo dobře. Dr ho vyšetřila a už je úplně v pohodě, takže ho asi opravdu jen ofouklo z otevřeného okna.