Neštovice, nebo štípance?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
509
29.8.15 14:57

Neštovice nebo štípance?

Ahoj holky, prosím o radu. Nevíte jestli jsou tohle neštovice? Teploty nemáme, nic jí nesvědí, jen takovýhle pupínky. Má jich asi 20. Máme doma ještě novorozence, tak se bojím aby to od ní nechytla. Děkuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
29.8.15 15:00

Podle mě jsou to štípance. Neštovice neměly kolem sebe takové červené kolo, byly ze začátku jako opravdu maličké pupínky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
29.8.15 15:03

Nerekla bych, ze nestovice, to jsou nalite puchyrky.Ale tolik stipancu najednou, mi je taky divny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
29.8.15 15:03

A je možné, aby všude, kde je, byla poštípaná? Neměla tam třeba oblečení. Je pravda, že na prvotní neštovice se mi to taky nezdá, ty jsme měli (a většina, co jsem viděla) zpočátku jen takové vystouplé světlé pupínky. Takhle vypadaly až tak třetí den.
Ale na štípance je toho dost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
29.8.15 15:04

@Klementyna a nevíš od čeho by mohla být poštípaná? :nevim: Na komára to nevypadá. Má jich docela dost. Přišla jsem na to včera večer při koupání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
29.8.15 15:06

@Mindi A nebyly jste déle venku, že by byla poštípaná od takových těch „muněk“… já jednou byla s holkama u oveček a přišli jsme taky kdyby měli neštovice. Ale celkem brzy to zmizelo. Snad druhý den už nic. (akorát mladší z toho pak měla boreliozu :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
29.8.15 15:07

No právě, že mi je divný, že by byla poštípaná takhle hustě kolem pipky, asi 2má v podpaždí, nějaké pod kolenem, na lýtku a pod krkem. Je mi to hrozně divný, vůbec nevím, co by jí tkhle mohlo poštípat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
29.8.15 15:08

@Mindi Nevím, ale jak píší holky, jsou různé mušky potvory, to se člověk nenaděje a je poštípaný. Taky se nám to sem tam stane, že je některé dítě poďobané a říkám si, proboha, kde k tomu přišel? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
29.8.15 15:11

Já bych to tolik neřešila, ale bojím se těch neštovic. Máme doma 5týdenní mimčo, tak se bojím aby to nechytla. Venku byla včera skoro celý odpoledne s mojí maminou. Ta poštípaná není. Tak fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
29.8.15 15:11

@Mindi Znovu na to koukám, ten štípanec, který je na první fotce nejvíc v pravo, takový maličký, bez začervenání okolo, ten jediný by mohl vypadat jako neštovice. Ale ty ostatní fakt ne..
Prostě nějaká potvora si ji vyhlídla a ďobala, takových mušek je čím dál víc, jako vos :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
29.8.15 15:12

Jo a ještě mi tam nesedí ty štípance nad tou pipkou, přeci jenom tam měla kraťasy a kalhotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
29.8.15 15:14

Případných neštovic se neboj, moje malá je prodělala ještě v šestinedělí, chytla je od bratrů, a naprosto v pohodě, nesla to z nich nejlíp, dá se říct, že o nich vůbec nevěděla, ani jsem ji ničím nemazala. Doktor říkal, že takhle malé mimča je snáší většinou líp, než starší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
29.8.15 15:15
@Mindi píše:
Jo a ještě mi tam nesedí ty štípance nad tou pipkou, přeci jenom tam měla kraťasy a kalhotky…

Ale to právě může klidně nasvědčovat tomu, že se jí tam nějaká ta muška vetřela a jak nemohla ven, tak prostě ďobala. To mívají moje děti pod oblečením občas taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
29.8.15 15:15

@Klementyna Fakt? No tak to jsi mě uklidnila. Já jsem se bála, aby jí to nějak neublížilo. Ještě jednou jsem koukal ana ty pupínky a všechny kolem sebe mají zarudnutí, ny tý fotce to je blbě vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.8.15 15:16

@Mindi taky jsme takhle zeštípaný, malá je nejvíc poštípaná pod lemem od plínky, nechápu, já zase pod prsama.. fakt by mě zajímalo, co je to za mrchu kousavou…vypadá to úplně stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí