Neštovice, chytneme je?

1504
21.10.15 13:43

nestovice poradite

Ahoj holky vcera jsme se byli nechat nakzit nestovicemi, a tak mne zajima kdyz se kamaradce syn zacal osejpat v nedeli jestli byl vcera jeste infekcni, abych vedela jestli je velka pravdepodobnost ze to cyhtneme? Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
21.10.15 13:56

Myslím, že po osypání už to infekční není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
21.10.15 14:01

Infekcni by mel byt do zaschnuti puchyrku. Jakmile v nich uz neni tekutina, ale stroupek, tak uz infekcni neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
21.10.15 14:04

Ano, byl ještě infekční (1-2 dny před výsevem a 5-7 dnů po prvním výsevu),infekční přestává být se zaschnutím posledního pupínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
21.10.15 14:21
@milatka77 píše:
Ano, byl ještě infekční (1-2 dny před výsevem a 5-7 dnů po prvním výsevu),infekční přestává být se zaschnutím posledního pupínku.

Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
21.10.15 14:25
@Jandulanda píše:
Infekcni by mel byt do zaschnuti puchyrku. Jakmile v nich uz neni tekutina, ale stroupek, tak uz infekcni neni.

naprosto souhlasím s těmi pupínky ale ono je to ještě trochu jinak :palec: neštovice se přenáší vzduchem nebo přímým dotykem. Je to virové onemocnění takže se přenáší z hnisu který je v pupínku a 4-8 dní respiračními sekrety. Pamatuju si jako holka, že jsme čekaly v čekárně u doktorky a najednou se mi udělal na břiše pupínek a pak už to jelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
21.10.15 14:28
@Alčák1 píše:
naprosto souhlasím s těmi pupínky ale ono je to ještě trochu jinak :palec: neštovice se přenáší vzduchem nebo přímým dotykem. Je to virové onemocnění takže se přenáší z hnisu který je v pupínku a 4-8 dní respiračními sekrety. Pamatuju si jako holky, že jsme čekaly v čekárně u doktorky a najednou se mi udělal na břiše pupínek a pak už to jelo.

No tak doufam ze to chytneme udelal jsme vcera s holkama takovej nestovic, dychanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
21.10.15 14:30

@michellll tak držím palce, jsem zvědavá, kdy my s malým /3roky/ chytneme neštovice :lol: ono je lepší když si to odbudou teď. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.10.15 14:34
@SarkaLo píše:
Myslím, že po osypání už to infekční není…

ale je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
21.10.15 14:41
@Alčák1 píše:
@michellll tak držím palce, jsem zvědavá, kdy my s malým /3roky/ chytneme neštovice :lol: ono je lepší když si to odbudou teď. :mavam:

Ak kdyby jsi mela zajem tak az se osypem tak se stavte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+