Netěším se do práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@verusak.berusak píše: Více
Ta je je ve státním, protože je v 27 letech líná jak veš, tak si odkroutí hodiny na úřadě a padla ve tři a vzdychá když v pondělí a středy musí být do pěti. A po škole šla do neziskovky, ale světe div se, chtěli tam po ní prácičku v tempu s cestováním - ideální pro mladého člověka a musela být v kanclu některé dny a při uzávěrkách i do šesti.
Moje kolegyně ano dělá v soukromém sektoru a je marná, bude ji třicet a bere stejné peníze a dělá stejnou práci jako šikovnější a schopnější o deset let mladší středoškoláci. Chce to tam doklepat do mateřské, protože sama vidí, že se kariérně nemá kam posunout.
A speciálně tobě to klidně napíšu potřetí a i počtvrté, ze moje dítě studuje dvě vejšky, evidentně to nepobíráš… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Proč bych zrovna k anonymnímu příspěvku měla byla konkrétnější?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nevšední… píše: Více
Přesně hned po 89 roce stejně jako placení toho směsného 30,– poplatku za návštěvu u lékaře, který tenkrát položil celou vládu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková Takze neznas zadneho absolventa nepouzitelneho oboru zaparkovaneho v neziskovce. Respektive kdyz to tvoje leniva znama zkousela, tak se ukazalo, ze to neni odkladiste neschopnych. Ano, nepobiram te, to je fakt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková Povazujes za zbytecny treba socialni prace? Ti casto mj. delaji v neziskovkach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliška píše: Více
Nebyla schopna mi odpovědět ani v soukromé zprávě. Pí…tka jedna. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je škoda, že si vypadla z přírodovědeckého oboru. Z dyspraxiků nebo lidí s ADHD jsou výborní pracovníci v kreativních oborech. Mohla sis udělat doktorát a uplatnit se jako vědec. Vhodná jsou také zaměstnání jako třeba grafik nebo v IT apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roxy ivka píše: Více
Obavám se, že jestli pracovala v laboratoři, tam jsou zrovna většinově ruce důležité.
Ale ano, škoda, že se nedržela +/- jednoho oboru, měla by tam mnohem víc zkušeností a dovedností, než ty obory takhle střídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Milá truelly anonym neslouží k nadávkám, to už by si za tu dobu, co tu jsi, mohla vědět, proto tě nahlašuji @admin a na tvoje SZ nereaguji a reagovat ani nebudu. Laskavě mě v SZ nespamuj - na tvůj stalking po zprávách nejsem zvědavá ![]()
A pro tvoje info - v deset hodin dopoledne jsem se odhlašovala zde z webu, jelikož jsme odjížděli na letiště - to ti koneckonců může admin potvrdit. Nyní jsem až do konce prázdnin na dovolené v EU a reagovat budu kdy chci, na co chci a taky na koho chci ![]()
Howgh! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliška píše: Více
Ne, samozřejmě ne, mmch já se tu se svou víc než dvou s půl letou dobrovolnickou prací nemusím nikomu zpovídat a obhajovat a troufám si říct, že po skoro třech letech práce jako volunteer dokážu dost dobře oddělit funkční neziskovku od těch (zejména v uměleckých oblastech), které byly vytvořeny čistě pro dotace. Mmch dá se to dost dobře zjistit už při hiringu nových zaměstnanců… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše: Více
Dobrý den,
anonymita neslouží k urážkám ani napadání, proto jsem anonymitu zrušila. Chápu, že spolu nesouhlasíte, to ale není důvod pro urážky. Nesouhlas lze vyjádřit i jinak.
Děkuji za pochopení.
Diana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to beru, soudružko. I s tím nahlašovaním. Nic jiného jsem od tebe ani nečekala ![]()
Ale že když už haníš humanitní obory a nejsi schopna napsat které, to taky o něčem svědčí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit