Netěším se do práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@stinga píše: Více
A z čeho to zaplatí?
Jakkoliv nepříjemné to pro ni je, tak jí rodiče zachraňují zadek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše: Více
píšu výše, pracující rodiče jí snad těch 40 t, nebo kolik by na to potřebovala, půjčili, teď je zřejmě živí, tak když se odstěhují, odpadne jim tahle zátěž,
a ve městě zakladatelka snad nějakou práci najde, a postupně jim to splatí,
předpokládám, že ve funkci údržbář nepřežije ani zkušebku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsou vyhozené peníze za kondiční jízdy. Ani moped nic nevyřeší, že dělá chyby. Není způsobilá, aby byla aktivní účastnice sil. provozu.
Může být ráda, že ji rodiče zachraňují bydlením zadek. Nevím, jestli si polepší, kdyby šla do města a na vše bude sama. Chaotik, který si neudrží práci, protože je pomalá, nesoustředěná.
Příspěvek upraven 18.08.26 v 19:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cetla jsem jen uvod. A tedy za mne za 1.5 mesice najit 312 inzeratu to se mi nezda. To snad posilas na vsechno, co je u vas otevrene, ne?
To by odpovidalo 8 pohovorum, kde vlastne ten zbytek te vyradil, protoze se hlásís na neco, kde nejsi vhodny kandidat.
Takze z poctu zaslanych zivotopisu bych se nehroutila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
také si to myslím, na mopedu by se zabila sama - to není řešení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše: Více
no ano, i s dětmi, kde jinde by děti byly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak 40tis. by nestačilo ani omylem, ona tu práci nemá, dítěti je doporučován klid a žádné změny. Stěhovat se jen pro příslib a možnou šanci? A když ji zase vyhodí ve zkušebce, bude dělat co? Budou ti rodiče posílat potravinové balíčky vnoučatům?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Treba s otcem. Cele to psala jako dvacitka, co se chce osamostatnit, ne jako mama od deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
To je ale dost smutné, když takhle smýšlí 17 ti letá mladá holka, kdyby takový leháro chtěla padesátka tak se ani nedivím, ale středoškolačka?
![]()
Příspěvek upraven 18.08.26 v 19:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vždyť v prvním příspěvku píše, že tam bydlí s dětmi, otec dětí s nimi nebydlí a zařídil si minimální alimenty, ještě tam je, že starší dítě jí pomáhá s věcmi jako je zašroubovat žárovku a podobně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze pro tebe je cesta delat neco sama na sebe, na zivnostak, kde mas vetsi prostor delat si veci dle sebe, svym tempem. Idealne castecne nebo zcela online. Evidentne u tebe neni problem nedostatek intelektu, ale bude tam nedostatek takovych tech praktickych kompetenci, mozna i socialnich, abys dokazala fungovat v „beznem pracovnim prpstredi“. Mas rozhodne predpoklad zivit se hlavou, ne rukama. Zamestnavatele odrazuje to, zes nikde nevydrzela, tusi, ze i pres papirove dobre vzdelani, ochotu pracovat, tam je nejaky problem. Kdyz mi prijde takove CV, kandidata ani nezvu, i kdyby mel nejlepsi vzdelani a xy kurzu cehokoli. Takze dodelani nejakeho dalsiho vzdelani u tebe nejspis nic neresi. Doporucila bych tu kvalitni diagnostiku a jit cestou prace sama na sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo. Mne se to popletlo prave s tou predtim jak je nesikovna, ze tam jsem si rikala, ze pise divne a ze prave nemuze mit deti, i kdyz i tam je mela ![]()
Tak ja to jdu docist
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo jo, ono jsou tu ty diskuse podobné a plete se to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit