Netěším se do práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@stinga píše: Více
Na samostatnou existenci si tím nevydělá, takže zbývá bydlet u rodičů, co pomohou s dětmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
no a kruh se uzavřel, od rodičů se do pořádné práce nedostane a tak tam bude navždy, dokud ji budou schopni a ochotni dotovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@normalni zena píše: Více
Je schopna přehlídnout cyklistu, na to jí automat nepomůže. Lepší když řídit nebude, taky by mohla někoho zabít nebo zmrzačit a mít podmínku na krku, to už si toho tuplem moc nevydělá…vždyť ona za pomalu čtyřicet hodin kondiček dala jako za třičtvrtě řidičáku.
Ja sama se nepovažuji za extra řidičku, jezdím 18 let a kondičky jsem měla po osmi letech neřízení a stačilo mi pět hodin s instruktorem se do toho dostat. Pak už jízdy s někým z rodiny a pak klasika sama naučené známé krátké cesty a postupně přidávat….
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Možná když rodiče vidí, jak je marná, tak je lepší, ze je u nich, pomůžou s dětma a jakžtakž na ně všechny dohlédnou a zadotují finančně (už jen tím bydlením u nich značnou sumu ušetří),
bohužel za cenu kafrání do všeho… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dočetla jsem diskusi, nejlíp mi vychází zůstat u rodičů. S dětma bych se do nějakých experimentů s odstěhováním nepouštěla, pravděpodobně to dopadne blbě a dětem to neprospěje.
Na údržbáře nastup, není co ztratit. Asi si nemůžeš dovolit rozházet si to s rodičema, navíc, pořád je tu nějaká šance, že to nebude taková katastrofa.
A ve volných chvílích zkus to doučování, online. Jestli /až tě vyhodí z toho údržbáře, abys to měla už trochu rozjeté. Studium je nejspíš něco, co ti vždycky šlo, tak bych tam viděla tvoji silnou stránku. Kromě toho, sice píšeš, že tě lidi nesnáší, ale tady působíš příjemně, inteligentně, konzistentně. Trpělivě vysvětluješ i blbečkům. Skoro se mi zdá, že to s tím nesnášením možná nebude tak horký.
A stále bych zkoušela hledat toho asistenta pedagoga, třeba se něco objeví v místě, kam jezdí bus, nebo se dá dojet na kole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Platanka Mne taky neprijde zakl.tak katastroficka. Tipla bych nejakou neurodivergenci, ktera ji komplikuje bezne pracovni fungovani prip. fungovani v kolektivu. Ale pise srozumitelne, konzistentne, nefnuka, nemlzi, vidi veci realisticky, pracovat evidentne chce, zatnout zuby a zabrat zjevne umi, kdyz delala nekdy i skolu+praci+RD dohromady, je ochotna a schopna se ucit nove veci, je inteligentni atd. Blba je ta situace - bydleni na vesnici bez auta a asi i s nejakou dost chabou hromadnou dopravou, to jsou strasne omezene moznosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Platanka @verusak.berusak Jenže ten brilantní písemný projev je taky typický pro NDZ. Bohužel silně odporuje realitě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Váš urážející komentář jsem smazala, pokud v tomto duchu budete nadále pokračovat, přejdeme k blokaci Vašeho účtu.
Někdy je lepší se nadechnout a vydechnout, než něco napíšete.
Pěkný den
Eliška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, psala jsem ti to už v té minulé diskuzi. Nech si udělat diagnózu a zauvažuj nad medikací. Některé věci bys tím mohla zlepšit a tím pádem si být schopna udržet práci. Z mého pohledu nejlépe pro tebe vyšlo asi to školství, myslím si, že to sama vidíš.
Jinak ohledně některých návrhu tady,
Jak si někdo myslí, že asi dost velký a silný dyspraktik, může úspěšně dělat uklízečku. No to teda nemůže. Takový člověk má problém zamíchat polévku tak, aby ji nevylil. Pro ni je problém i dobře vyždímat mop, ten pohyb jí trvá déle a to vyždímání není tak efektivní, aby ta podlala byla rychle suchá a tak podobně. Natož ho použít tak, aby opravdu rychle umyla podlahu.
Nebo ježdění na mopedu. To je návrh, jak udělat z dětí polosirotky. Na tom mopedu není nijak chráněná a stejně bude mít neustále nehody. Přehlídne auto, překážku nebo flek na silnici.
Zakladatelko nastup, stejně tě asi brzy vyhodí a zapřemýšlej nad řešením, které jsem ti napsala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit