Netěším se do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44358
18.8.26 16:45
@Anonymní píše: Více

Podle mě si můžeš doplnit, co chceš. Tvé šance získat odpovídající práci to nijak nezvýší, pokud nepřijdeš na příčinu svých obtíží a nebudeš hledat odpovídající pracovní pozici a nárokovat si toleranci ohledně svých osobních limitů..

Nenapadlo Tě, že bys mohla mít ADHD nebo PAS, jak tu zaznělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.26 16:50

@1Pears1 S rodiči se to má takto. Velmi dlouho nepřijali to, že mi něco nejde, že jsem v něčem slabá. Říkali, že chyby dělám schválně. Prý abych se jim pomstila. Nebo že jsem líná. Pomalost byl pro ně perfekcionismus (kdo zná moje výtvory, moc dobře ví, že to tak není). Nešlo s nimi o tom mluvit. Poprvé jsem to řešila na vlastní pěst na VŠ a zjistily se nějaké ty odchylky. Hlavně dyspraxie, zkřížená lateralita.
Teď po rozpadu mého manželství se ujeli role spasitelů. Pomohli mi s dětmi. Umožnili nastěhování k nim. A teď mi sehnali práci. A jako bonus mi řekli, že když něco nebudu zvládat, pomohou mi. Přitom sami stále pracují na plný úvazek. Takže podle nich mám být šťastná a spokojená, jenže já místo toho cítím jen stud a ponížení.

• Citovat
  • Upravit
9318
18.8.26 16:51

Pokud nejaka prace, ktere ses schopna, krachla jen na dopravě, tak co si pořídit moped, elektrické kolo nebo neco takového… to je na řízení jednodušší a ani tim nejsi tolik nebezpečná pro lidi okolo tebe. Nemate nejakou blizso vesnici nez 40 km? Skoly a skolky jsou temer vsude. Nejaku výpomoc ted hleda hodne z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
18.8.26 17:00
@stinga píše: Více

Titul je jedna věc, ale musí mít znalost zákonů, být schopna se naučit vše v dané problematice. Což pokud zakladatelka je pomalá, vše ji trvá, to se ji tam nikdo nebude věnovat věčně, než se vše naučí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
18.8.26 17:04
@schnulla píše: Více

Předpokládám k pracovním cestám - různé pochůzky, kontroly, školení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
18.8.26 17:04
@izabe píše: Více

ale ona se učit umí, zákony se může nabiflovat doma, a také je nemusí všechny umět nazpaměť, ale už psala, že vadí, že nemá ŘP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
18.8.26 17:05
@izabe píše: Více

no všichni pracovníci určitě nejezdí, ale když to vyžadují, tak to vyžadují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.8.26 17:06
@Anonymní píše: Více

Proč se schováváš za anonym ty odvážlivče? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
18.8.26 17:09
@stinga píše: Více

Samozřejmě, nemusí se to týkat všech lidí na úřadech, ale chápu, že si to můžou nastavit jako zálohu, kdyby řidiče náhodou někdy potřebovali. Anebo zakladatelka měla tu smůlu, že se hlásila zrovna na ty pozice, kde ten ŘP je fakt potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18683
18.8.26 17:32
@ArcanaLuna píše: Více

to je reakce zakladatelky a u te je anonym pochopitelny, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
18.8.26 17:46

Který kraj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
18.8.26 17:49

Jsem jediná, koho jímá hrůza při představě, že takto nešikovný člověk dělá chůvu nebo pracuje v mateřské škole?
U těch starších dětí budiž, ale chůva přeci musí mít rychlost reakci, rychle vyhodnotit různé situace a správně zareagovat (tedy přesně to, co je třeba i pro řízení auta).
Já ti nedokážu poradit práci, ale prosím nepracuj s malými dětmi.
Za mě opravdu abys ani jednomu zaměstnavateli dostatečně nesedla i při pracích za minimálku (kde shánějí pořád), normální není. Za mě jsou řešením práce, které si můžeš dělat svým tempem a holt jim budeš věnovat víc než požadovanou dobu. Kdybys třeba zpracovávala faktury nebo vkládala doma text na web eshopu, tak normální zaměstnanec by to dělal třeba 6h a ty holt 8h. Nemáš síť kamarádů ze studií, kteří by ti nějakou práci na dálku mohli dohodit? Co vůbec děláš ve volném čase, když nestudujes a nemáš kondiční jízdy, co tě baví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
18.8.26 17:52
@zrcadlo píše: Více

nějak nechápu, proč by nemohla pracovat v mateřské škole, nevšimla jsem si, že by učitelky byly nějaký Batman zkřížený s kaskadérem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
18.8.26 17:56
@zrcadlo píše: Více

Upřímně, já jsem měla větší hrůzu, když v minulé diskuzi přiznala, že nemá absolutně problém přehlédnout na cestě cyklistu, když řídí 8o a celkem se divím (jako chápu, že jde o peníze), že ji nějaká autoškola nechala absolvovat 39 kondičních jízd, aniž by ji někdo fakt na ferovku řekl, že na to řízení opravdu nemá talent a může být fakt nebezpečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8583
18.8.26 17:56
@884135 píše: Více

No tak aspoň něco by dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...