Netěším se do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3995
18.8.26 14:31
@moli74 píše: Více

Fuj, rasista.

Pochlub se, máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8471
18.8.26 14:31
@Anonymní píše: Více

A co ten asistent pedagoga? To jsi taky nezvládala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
18.8.26 14:32
@moli74 píše: Více

Takové hraběcí rady! Hmmm kolik ženských se po mateřských vrátilo k původnímu zaměstnavateli a na stávající pozici? Navíc i dost zaměstnavatelů zanikne, zkrachuje, ukončí činnost nebo se jednoduše odstěhuje do jiného okresu či země…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.26 14:33

@Platanka Tak leda se naučit psát, ale na to teda talent taky nemám :mrgreen:
Betty McDonaldovou jsem četla už někdy v 16 a možná, že je to trochu můj osud. Vejce a já je taky super. Já coby městský člověk žiju na vesnici a často si na tu knihu vzpomenu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.26 14:35

@schnulla Taky jsem byla překvapená, ale chtějí to opravdu na mnoha pozicích. Proč, to už jsem se nemohla zeptat, pač mě nepozvali ani na pohovor.

Jinak před otěhotněním jsem pracovala a k tomu studovala, vypadalo to se mnou celkem slibně. Ale prostě to nevyšlo. Těhotenství naštěstí dopadlo dobře, práce ne.

• Citovat
  • Upravit
8471
18.8.26 14:43
@884135 píše: Více

Tak asi se mýlím. Jasně že se musí naučit co ten obor obnáší. Já jsem že známí co tam pracují to uvádí jako pohodové zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8471
18.8.26 14:45

Asi byla i chyba se stěhovat na vesnici pokud nejsi schopna řídit. Ve městě by to bylo jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.26 14:48

Po rozvodu jsem byla bez peněz, bez práce a neměla jsem kde bydlet. Proto jsem se nastěhovala dočasně k rodině na vesnici. Časem plánuji město. Teď chci, aby byly děti aspoň 2 roky ve stabilním prostředí a pak se s nimi přestěhuji, pokud to situace umožní. Moje rodina mě navíc dlouhodobě utvrzuje v tom, že řídit jen NECHCI, že je to LENOST a že až budu muset, tak to prostě půjde. Ale moje jízdy jsou otřesné jedna vedle druhé a já i instruktor víme, že kdybych za tím volantem byla sama, už by se stala nejedna nehoda. Takže mám tušení, že to proste nejde. Ale mé rodině tohle nevysvětlíš. Všichni řídí a berou to jako naprostou samozřejmost.

• Citovat
  • Upravit
79839
18.8.26 14:48
@schnulla píše: Více

to je tady také pořád v diskusích, jako zakladatelce to nepomůže, ani to nemyslím proti ní :hug:, ale co vede holky bez řidičáku se stěhovat na vesnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9582
18.8.26 14:49

U nás i ty pouze referentky na obecním úřadu mají pravidelně výjezd. Účastní se kontrolních dnů. Mají obecní auta k dispozici. Domlouvají kulturní akce, jezdí do města na jiné úřady. S tím jsou spojené pracovní výjezdy. ŘP musí mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
18.8.26 14:50

jo tak, aha, šla jsi za rodinou, to je pochopitelné, ale asi bych se necyklila na tom, že tam budeš muset bydlet ještě dva roky, děti změnu přežijí, děti jsou tvárné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8471
18.8.26 14:51
@stinga píše: Více

Tak třeba to pomůže do budoucna někomu jinému kdo to tady čte. Žít na vesnici bez auta je těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9582
18.8.26 15:01

Evidentně se dokážeš naučit cokoli. Jen řízení nebude nikdy fungovat.
Tak jdi cestou, že si doplniš kvalifikaci, ať můžeš dělat terapie. Zaměř se vyloženě na lidi, kteří mají stejné problémy, jak máš ty. Určitě nejsi jediná.
Takže založit neziskovku, YouTube kanál, fb stránku a dát prostor lidem, kteří mají stejné obtíže, jak máš ty. Pracovat s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
18.8.26 15:06

Zkus si upravit životopis podle místa, o které se ucházíš. Nelži, jen nemusíš přiznávat tři fakulty a xy zaměstnání. Personální z toho jasně vyčte, že nikde nevydržíš a nepozve tě. Po dobu RD tam prostě nech péči o děti. Životopis se trochu zpřehlední, pročistí. Neboj se přiznat i krátkodobou nezaměstnanost s dodatkem, že sis doplnila vzdělání na kurzu. Nech si životopis nejlépe někým zkontrolovat, klidně AI, lepší než posílat personálním oddělením dlouhý seznam tříměsíčních prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
18.8.26 15:20
@schnulla píše: Více

no přesně, je divné, že si to ty holky před tím nastěhováním se, neuvědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...