Netěším se do práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pokud řada odchodů ve zkušební lhůtě a smlouva nebyla po roce obnovena, tak to na mě dělá dojem, že jsi systematicky nepoužitelná. Pracovně, mezilidsky, kdo ví. Ale tady už to nebude jen smůla nebo vina zaměstnavatelů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba tě i tady vyhodí ve zkušebce a nebudeš tam muset zůstat celý rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a nemůžou mít zaměstnavatele pocit, že jsi prekvalifikovaná?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro tebe je jediné řešení podnikat. Dělat si vlastním tempem na sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@schnulla píše: Více
Vyvedu tě z omylu. Úřady nejsou odkladiště neschopných lidí. Pro práci tam musíš znát příslušné předpisy, legislativu, rychle se naučit vnitřní systémy, ručit za bezchybná úřední rozhodnutí, umět jednat s lidmi a veřejností. Není to žádná chráněná dílna pro nepoužitelné lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Na úřadech jsem hodně poptávala místo. Prakticky všichni chtějí ŘP B, aktivní řidič. A já tohle nesplňuji. Na žádnou z pozic mě nevzali.
- Citovat
- Upravit
https://www.emimino.cz/…mala-569458/
Tohle si psala taky ty že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Ano, to jsem taky psala já…
Jo, jsem odmala chaotik, myslím si, že mám i poruchu pozornosti. Prokoukli jste mě ![]()
Je mi naprosto jasné, že chyba není v zaměstnavatelích, ale ve mně. O tom vůbec nepochybuji. Proto bych měla být vděčná za to, že mě vůbec někam vezmou. A místo toho je mi smutno a mám vztek, že to bude práce, která mi vůbec nejde.
Podnikat netuším v jakém sektoru. Jednu dobu jsem doučovala, ale teď nějak není zájem a musím říct, že se mi hodně vědomostí už prostě vykouřilo po letech z hlavy, když dělám úplně jiné věci.
- Citovat
- Upravit
Hele, podle tvé pracovní historie, neber to nijak ve zlém, ti vlastně nešlo nic. Tak hlavu vzhůru, horší to nebude ![]()
Máš zdravé děti, pomoc rodiny a NĚJAKOU práci, hoď starosti za hlavu, prostě nastup a uvidíš. Co by za to daly ženský, kterým nevyšlo šesté IVF…
A přečti si Betty McDonaldovou - Co život dal a vzal. To jsi přesně ty! (a nakonec se z ní stala slavná spisovatelka…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Závidím co? Že nemá práci? Je zodpovědné vybudovat si pracovní pozici a pak mohou přijít děti. Opačně to dělají akorát cikorky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit