Netěším se do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8430
18.8.26 17:58
@Anonymní píše: Více

To fakt nemáte blíž žádné školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44307
18.8.26 17:59
@stinga píše: Více

Musí ty zákony také umět aplikovat. Na konkrétní situace..Které nejsou tak jednoznačné jako paragrafy. K tomu je potřeba taky určitá dispozice..Nejen je mít nabiflované…

Umím si představit, že někde na menším úřadě požadují ŘP. U nás na některých odděleních ne. Dělá se jen administrativa v kancelářích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2166
18.8.26 18:00
@moli74 píše: Více

Tak až budeš mít dva kousky, tak tady mudruj…v tvém případě to nejsou ani hraběcí rady, ale přímo carské… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
18.8.26 18:03

Ohledně toho řidičáku - znám pár lidí, kteří nemůžou řídit z podobných důvodů, všechny z vesnice. Požehnáním pro ně bylo elektrokolo, jeden pán jezdí teda v rámci prevence obezity na klasickém. Moje bývalá kolegyně zas zkoušela babetu, ale ona neumí moc dobře jezdit ani na kole (moc jí to nejde i přes to, že na něm jezdí pořád, je taková nekoordinovaná). Ona se úplně nedokázala naučit ovládat plyn a neměla odhad na přiměřenou rychlost, takže skončila v rigólu. Tak to by chtělo určitě důkladněji zkusit, než byste se do toho pustila. Ale elktrokolo zvládá, akorát jí teda její muž koupil pro jistotu motohelmu (tzv. polomozek) a jezdí dost oblečená i v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44307
18.8.26 18:04
@Anonymní píše: Více

Takže jen jednorázové konzultace? Žádné screeningové testy a následně podrobné testy osobnosti, cílená diagnostika?
Jít se vykecat moc nepomůže. Zvlášť, pokud máš tak vážné problémy, které Ti znemožňují fungovat v běžném životě.
Navíc nejsi evidentně schopná ani doporučení aplikovat nebo k tomu nemáš podmínky..

Nemáš a evidentně to nebudeš mít lehké, pokud se sebou nezačneš vážněji zabývat.
Další škola ani kurz nepomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16332
18.8.26 18:05

Ty učitelky musí zvládat multitasking a sledovat, kde se co děje, řeší třeba i dietní omezení dětí, vyhodnocují kdy volat rodičům a kdy zajišťovat lékařskou pomoc (ne každý den, ale kamarádka třeba řešila zaseklou hlavu v plotě, kdy uklidňovala dítě a ihned vyřešila odšroubováním laťky plotu, v jiném případě bohužel bylo dítě na šití, občas se podobně situace stanou). Učitelka v MŠ je zároveň jednou z prvních autorit, se kterými se dítě potká, měla by být vřelá a klidná, umět řešit spory a nenechat se rozhodit.
Pomalý zmatkař, který se nevyzná sám v sobě a říká o sobě, že ho lidí nesnáší - to bys chtěla pro svoje dítě? Já teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
18.8.26 18:08
@moli74 píše: Více

To by ses divil, rasisto :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22723
18.8.26 18:15

Na městském úřadu, finančním úřadu, správě sociálního zabezpečení, katastru stačí, když se naučí jen ten kousek své legislativy a postupů. Pořád se případy opakují dokola. Na to nemusí být žádný lumen ani rychlík a pokud není na kontrolním oddělení, tak sedí na zadku a řídit nepotřebuje. Pokud byla schopna ukončit 3 VŠ, tak zákony týkající se jednoho úzkého profilu zvládne určitě.
Zajede si svůj systém a nic víc po ní nikdo nebude chtít. Tyhle výše změněné úřady pořád vypisují výběrová řízení, nikdo tam moc nevydrží, protože pracovní náplň nic moc a pořád dokola opakující se úkony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.26 18:24
@schnulla píše: Více

Mojí známé dcera dělá střední školu a hledala praxi. Sehnala ji na finančním úřadě, samozřejmě, když je jí sedmnáct žádný řidičák nemá. Říkala, že netušila, že tam mají takové leháro, a že by tam po škole rozhodně chtěla jít, protože tam mají zlaté časy.

• Citovat
  • Upravit
9574
18.8.26 18:55

Jaký máš vlastně problém ohledně řízení, že to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8955
18.8.26 18:59
@1Pears1 píše: Více

Co ta tvoje psychologie? Dostala ses? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
18.8.26 19:02

Ty jo.
Já bych v tom životopise asi půlku věcí raději vynechala :lol:
Hele, já bych řekla hlavu vzhůru! Šla jsem při studiu do KFC za kasu, potřebovala jsem nutně hned brigádu a po půl roce jsem tam byla manažerkou. Neskutečně mě ta práce bavila. Byla to specifická práce, dovednost všech pozic, vést lidi, papíry a spousta dalšího. Člověk se nenudil a zároveň si přišel užitečný. Šla jsem tam s tím, než najdu něco lepšího a nakonec jsem tam zůstala až do MD, 6 let.

Takže tím chci říct, nevěš to hned na hřebík. Třeba se v tom najdeš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
18.8.26 19:10
@Kelsey1 píše: Více

psala, že klidně přehlédne cyklistu, já jsem četla i ty ostatní diskuse, a myslím si, že by opravdu řídit neměla,
spíš jít cestou odstěhovat se od rodičů, kteří ji jenom kritizují, do města a nečekat další dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5217
18.8.26 19:12

Odstěhovat - na to nemá peníze, ani na kauci, asi ani na nájem a stěhování taky něco stojí. Je teď existenčně odkázaná na rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
18.8.26 19:18
@884135 píše: Více

tak já tak nějak předpokládám, že pracující rodiče, kteří jí nabídli azyl a jakoukoli pomoc, by jí těch x tisíc na kauci a nájem půjčili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat