Netěším se do práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@884135 píše: Více
no ale ona psala, že je to něco jako údržbář - to prostě nemůže zvládnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro ni fakt jedině chráněná dílna, když nic jiného nezvládne a být pod dohledem někoho, kdo práci organizuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
A myslíš, že toho asistenta pedagoga by nezvládla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kníže Ignor Takhle upravuji životopisy „na míru“ pro každého zaměstnavatele zvlášť. Píšu to, co se hodí k pozici, to ostatní prostě jen neuvedu. To je jasná věc. V poslední době ani moc nepíšu na konkrétní pozice, protože tady na oficiálních inzertních serverech ani stránkách firem prakticky nic není. Ale oslovuji různé zaměstnavatele a nabízím své „zkušenosti a schopnosti“
Korekturu životopisu mi dělá hlavně AI, před tím také známá, která pracuje v HR.
@Kelsey1 Jako puberťačka jsem chtěla být mimo jiné psycholog. Odradilo mě to, že mě lidi fakt nesnáší. A takového psychologa, kouče, terapeuta či co prostě NECHCEŠ ![]()
Stěhování v tuto chvíli opravdu nechci. Za prvé mám stále holý zadek - našetřeno nula nula nic - sice jsem skoro rok pracovala na víc jak plný úvazek, ale pak jsem dala značnou sumu do autoškoly a zbylo mi míň než stačí na stěhováky a vratnou kauci bytu 2+1. A jedno z mých dětí má taky nemalé psychické potíže, nechci vypisovat, ale patří tam i sklony k sebepoškozování a PPP a od psycholožky máme důrazně doporučeno, abychom se v nejbližší době vyvarovali velkých změn. Takže asi tak.
- Citovat
- Upravit
@schnulla píše: Více
V první řadě se nechat řádně diagnostikovat a následně zažádat o ID. Pozdě diagnostikovaným PAS s dobře napsanou zprávou od klinického psychologa a psychiatra, která podrobně obsahuje retrospektivní potíže od dětství, většinou na jedničku dosáhnou…
A potom je vše o tisíc procent jednodušší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@schnulla AP jsem dělala a bylo to fajn, akorát tam byla smlouva na rok a dítě pak končilo, takže jsem končila i já. Teď by mě a AP opět vzali, ale krachlo to na tom dojíždění.
- Citovat
- Upravit
To se musíš zeptat anonymní.
Zmiňovala, že to dělala. Tak nejspíš nezvládla ani tohle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Pears1 píše: Více
Tak snad si z toho zakladatelka něco vezme. Protože takhle je to pro ni jenom trápení. Je inteligentní a bude dělat údržbáře s dyspraxií.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Platanka píše: Více
Nemám, ale také nemám dutou hlavu jako ty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, pokud je ta diskuze pravdivá, je mi jí taky strašně líto..
Za své problémy v podstatě nemůže. Ani za závislost na rodině. Dá se s tím pracovat. Nutit člověka na nevyhovující pozice nic neřeší..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@schnulla To můžu, ale 2 hod 1 cesta. Spoje jedou jednou za hodinu. To nelze kvůli dětem.
- Citovat
- Upravit
AP by fakt nemel delat clovek, co by asistenta sam potřeboval. Mam takovou kolegyni a je to peklo pro vsechny, nechápu vedení, ze ji dávno nevyhodilo. Ma částečný ID, tak mozna jsou z ni nejake peníze, nevim. Jinak zakladatelko, co treba knihovna? Tam bývá klídek na některých pozicích… nebo mě jeste napadá nejaky archiv. S počítačem se kamarádíš? Můžeš pracovat s datama, informacema. Ted hodne veci dela AI, ale vsechno rozhodne ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
Chápu. Tady je to forum především problematických, komplikovaných žen. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit