Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Vince já já já jsem Vanda
Jinak vaše jména jsou hezká. Sáru chtěl muž a kdyby náááhodou byli dvě holky někdy tak druhá bude Sára. Aida je nádherné!
![]()
My čekáme Nicolase a holčička měla být Laura. Ani jedno není neobvyklé a přesto ani jedno v okolí nemám ![]()
@Almira-Alm Dekuju
Moc jsi me potesila, reakce okoli jsou ruzne, nekomu se libi, nekomu ne a ostatni mlci. Druhych a tretich je vetsina. Manzelovi se ale strasne libi a ja mu to chci doprat. Asi jsme holt Vandy na stejne vlne
Nicolas Laura, moc hezke ![]()
@NTANA KALAVITI píše:
Dobre rano, ja mam za manzela reka, nemuzu si vybirat. Prvni dite dostane po dedovi nebo babicce z jeho srany. U druheho decka jsem na ra rade ja.Uz asi 200let
Ahojky, a jsou to alespoň pěkná jména?
@Vince Hele já pár lidem řekla, že čekáme Nicolase a ty výrazy.. No bez komentáře. Už to nikomu neřeknu. Všichni se to dozví až po porodu. Nikdo nemá právo soudit
Takže si stůjte za svým - je to krásné jméno ![]()
@Almira-Alm Stojime, manzel sice vahal, ze nechce, aby se ji nekdo smal, pritom mu to prijde krasne jmeno. Rekla jsem mu, ze uz dalsi sanci nedostane
Mame tri dcery, chteli jsme jeste mazlika a podarili se rovnou dva
Takze pet holek a to uz myslim staci
Hlavne babicky byly na prasky! uz jsme to napsali do papiru, do porodnice a basta ![]()
@Vince Vždyť je to krásné, mezinárodní a známé. Jak se to píše tak se to i čte, všichni budou rozumět.. Nebude to muset hláskovat.. Samé výhody.. ![]()
@Vince Týjo, pět dětí.
Já bych to určitě nedala.
Máš můj obdiv.
Jména máte krásný.
Fakt klobouk dolů. Jak velké máte bydlení?
@NTANA KALAVITI píše:
Aidis je recky buch, ktery vladne podsvetni risi holky
Nebyl ten buch Anubis? ![]()
Jinak ja jsem sem zabloudila, dite zatim zadne nemam ale jinak se mi zacina hodne libit Laura, kterou tusim nekdo zminoval…ale jenom teoretizuji ![]()
Ahoj holky, my čekáme holčičku Leušku. Lea
Žádnou neznám, a jméno se mi moc líbí. Reakce lidí byla jak od koho, překvapující. Někomu se líbí moc, a někdo na férovku řekl, že je to jméno jak pro (no, každý si to spojoval s oblíbeným časopisem pro pány)… Ale podstatné je, co se líbí nám, rodičům.
![]()
@BLeaa
Lea je krásné jméno, mám ho pro dcerku a mě se ještě strašně líbí Eliana, ale 4. dítě už mi u manžela si neprojde. ![]()
@Veveří To fakt existuje nebo si to vymysleli?
Brácha měl učitele Květoslav Klásek, taky pěkná pomsta
![]()
Jinak ja jsem sem zabloudila, dite zatim zadne nemam ale jinak se mi zacina hodne libit Laura, kterou tusim nekdo zminoval…ale jenom teoretizuji
Laura…máme jich kolem sebe docela hodně. Jednu máme přes zeď a slyšíme denno denně, jak se vzteká a řve. Začínám být na holčičky s tímto jménem díky ní alergická
Trapas jak Brno - potkali jsme se na chodbě s jejími rodiči a já se ze zdvořilosti ptám: „Kde jste dneska nechali Larvu?“ Myslela jsem, že se hanbou propadnu.
![]()
@Alficek píše:
to příjmení snad nemohu ani vyslovit
Můj muž má příjmení Shcherbey
To je pak mazec s hláskováním
Já jsem to samozřejmě vyvdala a děti se s tím narodily
(Z pochopitelných důvodů raději anonymně
)