Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9989
15.1.13 09:29

@Vince já já já jsem Vanda :lol: :mrgreen: Jinak vaše jména jsou hezká. Sáru chtěl muž a kdyby náááhodou byli dvě holky někdy tak druhá bude Sára. Aida je nádherné! :kytka: :kytka:

My čekáme Nicolase a holčička měla být Laura. Ani jedno není neobvyklé a přesto ani jedno v okolí nemám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
15.1.13 09:35

@Almira-Alm Dekuju :mavam: Moc jsi me potesila, reakce okoli jsou ruzne, nekomu se libi, nekomu ne a ostatni mlci. Druhych a tretich je vetsina. Manzelovi se ale strasne libi a ja mu to chci doprat. Asi jsme holt Vandy na stejne vlne :lol: Nicolas Laura, moc hezke :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
15.1.13 09:37
@NTANA KALAVITI píše:
Dobre rano, ja mam za manzela reka, nemuzu si vybirat. Prvni dite dostane po dedovi nebo babicce z jeho srany. U druheho decka jsem na ra rade ja.Uz asi 200let :jazyk:

8o Ahojky, a jsou to alespoň pěkná jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
15.1.13 09:58

@Vince Hele já pár lidem řekla, že čekáme Nicolase a ty výrazy.. No bez komentáře. Už to nikomu neřeknu. Všichni se to dozví až po porodu. Nikdo nemá právo soudit ;) Takže si stůjte za svým - je to krásné jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
15.1.13 10:14

@Almira-Alm Stojime, manzel sice vahal, ze nechce, aby se ji nekdo smal, pritom mu to prijde krasne jmeno. Rekla jsem mu, ze uz dalsi sanci nedostane :lol: Mame tri dcery, chteli jsme jeste mazlika a podarili se rovnou dva :dance: Takze pet holek a to uz myslim staci :roll: Hlavne babicky byly na prasky! uz jsme to napsali do papiru, do porodnice a basta :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
15.1.13 10:27

@Vince Vždyť je to krásné, mezinárodní a známé. Jak se to píše tak se to i čte, všichni budou rozumět.. Nebude to muset hláskovat.. Samé výhody.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
15.1.13 10:31

@Vince Týjo, pět dětí. 8o Já bych to určitě nedala. :oops: Máš můj obdiv. :palec: Jména máte krásný. ;) Fakt klobouk dolů. Jak velké máte bydlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.1.13 10:36
@NTANA KALAVITI píše:
Aidis je recky buch, ktery vladne podsvetni risi holky :cert:

Nebyl ten buch Anubis? :think:

Jinak ja jsem sem zabloudila, dite zatim zadne nemam ale jinak se mi zacina hodne libit Laura, kterou tusim nekdo zminoval…ale jenom teoretizuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BLeaa
15.1.13 10:37

Ahoj holky, my čekáme holčičku Leušku. Lea :) Žádnou neznám, a jméno se mi moc líbí. Reakce lidí byla jak od koho, překvapující. Někomu se líbí moc, a někdo na férovku řekl, že je to jméno jak pro (no, každý si to spojoval s oblíbeným časopisem pro pány)… Ale podstatné je, co se líbí nám, rodičům. :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1183
15.1.13 11:29

@BLeaa
Lea je krásné jméno, mám ho pro dcerku a mě se ještě strašně líbí Eliana, ale 4. dítě už mi u manžela si neprojde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BLeaa
15.1.13 11:33

Děkuji. :) Eliana je také hezké… 3 děti - to je krása. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9989
15.1.13 13:08

@beruska9 Laura máme psané pro holčičku, je úžasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
15.1.13 13:49

@Veveří To fakt existuje nebo si to vymysleli? 8o Brácha měl učitele Květoslav Klásek, taky pěkná pomsta :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
15.1.13 14:42
Jinak ja jsem sem zabloudila, dite zatim zadne nemam ale jinak se mi zacina hodne libit Laura, kterou tusim nekdo zminoval…ale jenom teoretizuji :-D

Laura…máme jich kolem sebe docela hodně. Jednu máme přes zeď a slyšíme denno denně, jak se vzteká a řve. Začínám být na holčičky s tímto jménem díky ní alergická :oops: Trapas jak Brno - potkali jsme se na chodbě s jejími rodiči a já se ze zdvořilosti ptám: „Kde jste dneska nechali Larvu?“ Myslela jsem, že se hanbou propadnu. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 14:45
@Alficek píše:
to příjmení snad nemohu ani vyslovit

Můj muž má příjmení Shcherbey :zed: :zed: To je pak mazec s hláskováním :mrgreen: Já jsem to samozřejmě vyvdala a děti se s tím narodily :mrgreen: (Z pochopitelných důvodů raději anonymně ;) )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence