Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@NTANA KALAVITI píše:
Taky se mam s manzelem libi Athina, Eleni, Ifigenia pro holcicky a pro chlapecky Sokratis, Periklis, Aristotelis
Pane jo, samá řecká jména
Nebo alespoň s řeckým nádechem ![]()
Krásný den přeji, nám se narodila holčička 2.1.2013 a dali jsme jí jméno Amélie.
Malin, ale bydlime ve svedsku a tady je to jmeno celkem normalni
@zelenaprisera píše:
Malin, ale bydlime ve svedsku a tady je to jmeno celkem normalni
Jé! Ještě mám někde v dětské knihovničce „Malin na pustém ostrově“…
Také moc hezké jméno…
Nas prcek se jmenuje Charlie Philip (manzel je Anglican a zatim zijeme v UK) a pro holcicku jsme chteli Daniella Louise…
puvodne jsme chteli dat Alfie, ale mel v CR kazdy poznamky o tom stvoreni z americkeho serialu z 80. let ![]()
@Žanča881 píše:
Krásný den přeji, nám se narodila holčička 2.1.2013 a dali jsme jí jméno Amélie.
Gratuluju! Moc krásné jméno.
Hodně zdraví!
Náš první syn se jmenuje Karim(2 roky) druhy syn Alan(1měsíc) ![]()
@marca46 píše:
Gratuluju! Moc krásné jméno.Hodně zdraví!
Nádherné jméno a také se přidávám ke gratulaci k narození holčičky
![]()
V naší rodině se to neobvyklými jmény jen hemží, např. Dionýz, Koloman, Vincenc, Čeněk, Marián, Kryštof, Daniel, Tibor, Silvester, Ildikó, Alica, Agáta, Ľudmila, Andrea. Přesto se divili, když jsme dali synovi jméno Jáchym
![]()
Holčička měla být Magdaléna, tak snad příště.
@mocca Magdalenu mám a to jméno vyloženě svádí k přesmykování. Nejdřív jsem si řikala, že jsme mohli dát nějaké originálnější jméno, ale nakonec ho fakt zbožňuju ![]()
@Kornel Jojo, Berenika zní moc hezky. Jenom to moje typické české příjmení ![]()
Poslední jméno pro holku, které mě zaujalo bylo Thea.
Nám se narodily holcicky Karin a Elen. Nečetla jsem všechny příspěvky, tak ty jména tu uz asi budou.
Vzhledem k tomu, že jsem magdalena, tak mi to přijde jako obyčejný jmého
ale zase tak moc nás není