Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Austin a Justin
To je jak kdybych mela dve dcery jednu Terezu a druhou Terezii
Boze ![]()
@k.a.t.u.s.i.k A kdo ty tady říká že si máš pojmenovat dcery terezu a terezii?🙄 🤦🏽♀️. Moje děti jsou se svými jmény spokojeni a to je pro mě na prvním místě.
@Jogrr píše:
@k.a.t.u.s.i.k kazdy si muze pojmenovat dle sebe, ne?
Vzdyt nikdo netvrdi ze ne, jen vyjadruji svuj nazor jak to vidim ja ![]()
@Anonymní píše:
@k.a.t.u.s.i.k A kdo ty tady říká že si máš pojmenovat dcery terezu a terezii?🙄 🤦🏽♀️. Moje děti jsou se svými jmény spokojeni a to je pro mě na prvním místě.
Nikdo to nerika, jen jsem dala srovnani jak mi to pripada
Jak rikas, hlavne ze jsou spokojeni ![]()
@k.a.t.u.s.i.k píše:
Austin a JustinTo je jak kdybych mela dve dcery jednu Terezu a druhou Terezii
Boze
Neznám teda výklad jmen, ale to srovnání mi přijde trošku mimo. Podobné by mohlo byt třeba Valentýna a Leontýna, a kdyby jim rodiče říkali Vali a Leo, tak mi na tom nepřijde nic hroznýho. Stejně tak český Ondřej a Matěj..
@Violkafiala píše:
Neznám teda výklad jmen, ale to srovnání mi přijde trošku mimo. Podobné by mohlo byt třeba Valentýna a Leontýna, a kdyby jim rodiče říkali Vali a Leo, tak mi na tom nepřijde nic hroznýho. Stejně tak český Ondřej a Matěj..
Tak me prijde mimo zase to Vase srovnani, fajn dam jiny priklad, vice podobný.. Franta ma dve dcery: Janu a Annu
Uz chapete co mi vadi v usich?
Ale tak kazdeho vec, hlavne ze jsou chlapci spokojeni ![]()
@k.a.t.u.s.i.k
A mne by zrovna na Aničce a Janičce nepřišlo nic divného, jestli se obě jména rodičům líbí
. Dnes se často rodiče snaží, aby měli děti jména podobná a tak znám sourozence Anetu a Beátu, Vanessu a Denisu, Tobiáše a Tadeáše…ale tak každý to vnímá jinak ![]()
@Violkafiala píše:
@k.a.t.u.s.i.k
A mne by zrovna na Aničce a Janičce nepřišlo nic divného, jestli se obě jména rodičům líbí. Dnes se často rodiče snaží, aby měli děti jména podobná a tak znám sourozence Anetu a Beátu, Vanessu a Denisu, Tobiáše a Tadeáše…ale tak každý to vnímá jinak
Presne, nekomu se to libi a nekomu to rve usi ![]()