Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.6.20 14:17

Austin a Justin :lol: To je jak kdybych mela dve dcery jednu Terezu a druhou Terezii :lol: Boze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
18.6.20 14:23

@k.a.t.u.s.i.k kazdy si muze pojmenovat dle sebe, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 14:26

@k.a.t.u.s.i.k A kdo ty tady říká že si máš pojmenovat dcery terezu a terezii?🙄 🤦🏽‍♀️. Moje děti jsou se svými jmény spokojeni a to je pro mě na prvním místě.

• Citovat
  • Upravit
18.6.20 14:38
@Jogrr píše:
@k.a.t.u.s.i.k kazdy si muze pojmenovat dle sebe, ne?

Vzdyt nikdo netvrdi ze ne, jen vyjadruji svuj nazor jak to vidim ja :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.20 14:39
@Anonymní píše:
@k.a.t.u.s.i.k A kdo ty tady říká že si máš pojmenovat dcery terezu a terezii?🙄 🤦🏽‍♀️. Moje děti jsou se svými jmény spokojeni a to je pro mě na prvním místě.

Nikdo to nerika, jen jsem dala srovnani jak mi to pripada :) Jak rikas, hlavne ze jsou spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
18.6.20 19:30
@k.a.t.u.s.i.k píše:
Austin a Justin :lol: To je jak kdybych mela dve dcery jednu Terezu a druhou Terezii :lol: Boze :roll:

Neznám teda výklad jmen, ale to srovnání mi přijde trošku mimo. Podobné by mohlo byt třeba Valentýna a Leontýna, a kdyby jim rodiče říkali Vali a Leo, tak mi na tom nepřijde nic hroznýho. Stejně tak český Ondřej a Matěj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.20 20:17
@Violkafiala píše:
Neznám teda výklad jmen, ale to srovnání mi přijde trošku mimo. Podobné by mohlo byt třeba Valentýna a Leontýna, a kdyby jim rodiče říkali Vali a Leo, tak mi na tom nepřijde nic hroznýho. Stejně tak český Ondřej a Matěj..

Tak me prijde mimo zase to Vase srovnani, fajn dam jiny priklad, vice podobný.. Franta ma dve dcery: Janu a Annu :lol: Uz chapete co mi vadi v usich? :D Ale tak kazdeho vec, hlavne ze jsou chlapci spokojeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
18.6.20 21:07

@k.a.t.u.s.i.k
A mne by zrovna na Aničce a Janičce nepřišlo nic divného, jestli se obě jména rodičům líbí :kytka:. Dnes se často rodiče snaží, aby měli děti jména podobná a tak znám sourozence Anetu a Beátu, Vanessu a Denisu, Tobiáše a Tadeáše…ale tak každý to vnímá jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.20 21:24
@Violkafiala píše:
@k.a.t.u.s.i.k
A mne by zrovna na Aničce a Janičce nepřišlo nic divného, jestli se obě jména rodičům líbí :kytka:. Dnes se často rodiče snaží, aby měli děti jména podobná a tak znám sourozence Anetu a Beátu, Vanessu a Denisu, Tobiáše a Tadeáše…ale tak každý to vnímá jinak :)

Presne, nekomu se to libi a nekomu to rve usi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko