Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
17.5.18 15:15

@RyBANA Chápu tě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.18 18:39

Moje vysněné jméno chlapecké je Vlastislav :srdce: pro ďoučátko Emilie, Ingrid anebo Odeta. Emilie se jmenovala moje prateta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.5.18 18:43
@Morrígan Ní_Boii píše:
Moje vysněné jméno chlapecké je Vlastislav :srdce: pro ďoučátko Emilie, Ingrid anebo Odeta. Emilie se jmenovala moje prateta.

Při všech těch hrůzách co tu kolikrát vypisuješ jsou to překvapivě hezká jména :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5628
27.5.18 09:21

Mona

Davam tip na hezke jmeno pro holku - Mona. Znami maji dcery Saru a Monu, tatinek je Marocan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
7.7.18 21:05
@Morrígan Ní_Boii píše:
Proč arabské? Žijete v cizině?

protože tatínek je arab

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.18 19:51

Holky, jaky mate nazor na jmeno Viktor? Dve kamaradky mi rekly, ze je to jak jmeno pro teplouse. Mne se libi moc a naopak mi prijde tvrde a chlapske. Zajimalo by me, jak pusobi na ostatni :lol:

• Citovat
  • Upravit
34473
9.7.18 20:40
@Anonymní píše:
Holky, jaky mate nazor na jmeno Viktor? Dve kamaradky mi rekly, ze je to jak jmeno pro teplouse. Mne se libi moc a naopak mi prijde tvrde a chlapske. Zajimalo by me, jak pusobi na ostatni :lol:

Mě se líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
9.7.18 22:04

Viktor je moc pěkné jméno a není jich moc. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.7.18 00:31

@Alficek
Amal, Amani, Najwa, Sahar, Siham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.7.18 00:32
@Anonymní píše:
Holky, jaky mate nazor na jmeno Viktor? Dve kamaradky mi rekly, ze je to jak jmeno pro teplouse. Mne se libi moc a naopak mi prijde tvrde a chlapske. Zajimalo by me, jak pusobi na ostatni :lol:

Moc se mi nelibi. Neprijde mi chlapske vůbec, ale tak zalezi na vas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.7.18 12:33
@Anonymní píše:

Mela jsem ho v uzkem vyberu, takze libi :palec: a co znam tech par dospelych Viktoru, tak jsou to CHLAPI, zadni tuntove 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
11.7.18 14:55
@Anonymní píše:

Viktora bych rozhodně nezařadila do kategorie „teploušských“ jmen. Tam mám spíš jména jako Simon, Patrik, Kamil apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
11.7.18 15:14

Zajímavost. Já jsem teď zaznamenala holčičku Serenu. Vím, že je to ta úspěšná tenistka a absolutně chápu motivaci rodičů, ale … ale přece jen pojmenovat dítě v ČR - SERENA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
11.7.18 16:54
@Anonymní píše:

Mne se jmeno Viktor libi, mne to prave prijde hodne muzske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.7.18 17:14
@Anonymní píše:

Nelíbí. Tvrdé mi nepřijde a chlapské tedy taky ne. Mám z něj divný pocit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze