Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Moje vysněné jméno chlapecké je Vlastislav
pro ďoučátko Emilie, Ingrid anebo Odeta. Emilie se jmenovala moje prateta.
@Morrígan Ní_Boii píše:
Moje vysněné jméno chlapecké je Vlastislavpro ďoučátko Emilie, Ingrid anebo Odeta. Emilie se jmenovala moje prateta.
Při všech těch hrůzách co tu kolikrát vypisuješ jsou to překvapivě hezká jména ![]()
Davam tip na hezke jmeno pro holku - Mona. Znami maji dcery Saru a Monu, tatinek je Marocan.
@Morrígan Ní_Boii píše:
Proč arabské? Žijete v cizině?
protože tatínek je arab
Holky, jaky mate nazor na jmeno Viktor? Dve kamaradky mi rekly, ze je to jak jmeno pro teplouse. Mne se libi moc a naopak mi prijde tvrde a chlapske. Zajimalo by me, jak pusobi na ostatni ![]()
@Anonymní píše:
Holky, jaky mate nazor na jmeno Viktor? Dve kamaradky mi rekly, ze je to jak jmeno pro teplouse. Mne se libi moc a naopak mi prijde tvrde a chlapske. Zajimalo by me, jak pusobi na ostatni
Mě se líbí
@Anonymní píše:
Holky, jaky mate nazor na jmeno Viktor? Dve kamaradky mi rekly, ze je to jak jmeno pro teplouse. Mne se libi moc a naopak mi prijde tvrde a chlapske. Zajimalo by me, jak pusobi na ostatni
Moc se mi nelibi. Neprijde mi chlapske vůbec, ale tak zalezi na vas ![]()
@Anonymní píše:
Mela jsem ho v uzkem vyberu, takze libi
a co znam tech par dospelych Viktoru, tak jsou to CHLAPI, zadni tuntove ![]()
@Anonymní píše:
Viktora bych rozhodně nezařadila do kategorie „teploušských“ jmen. Tam mám spíš jména jako Simon, Patrik, Kamil apod.
Zajímavost. Já jsem teď zaznamenala holčičku Serenu. Vím, že je to ta úspěšná tenistka a absolutně chápu motivaci rodičů, ale … ale přece jen pojmenovat dítě v ČR - SERENA?
@Anonymní píše:
Mne se jmeno Viktor libi, mne to prave prijde hodne muzske.
@Anonymní píše:
Nelíbí. Tvrdé mi nepřijde a chlapské tedy taky ne. Mám z něj divný pocit. ![]()