Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,prosim poradte mi..cekam holcicku a vubec si nejsem jista jake ji dam jmeno…Libi se mi jmeno Ariana Křížová,Sofie Křížová,Lara Křížová…ale poslední dobou nejíce Belinda Křížová..co myslíte? nebo jake jmeno by jste dly vy? moc dekuji za pomoc ![]()
Na první pohled jsou ta jména k danému příjmení dost „divoká“, ale na druhou stranu, holka se vdá, může si vzít Vopajšlíka
, takže myslím, že je jedno, jak to ladí k příjmení, takže vybírej podle toho, co se ti líbí. Já bych z tvého výběru brala Sofii, ale je to teď dost populární.
No já když jsem četla titulek,tak mě okamžitě napadla Pavlínka.Nevím proč
.Prostě mi to k tomu příjmení hrozně sedí.. Jinak z těch tvých asi nic. Promiň.Křížová je dost české příjmení a ty tam máš samá nečeská jména,nejak mi to k sobě moc nepasuje.. ![]()
Mě první napadla Anna i když se mi to jméno vůbec nelíbí. Z tvých bych dala Ariana. A cizí jméno k českému příjmení? No a co? Je dost oveček v davu s pro mě obyčejným jménem. My budeme mít holčičku jménem Elli Poláková. Ať si každej dá, co se mu líbí a co uzná za vhodné. Pak dej vědět, co jsi vybrala ![]()
S toho co si psala mi ladí vašemu příjmení jen Lara
Lara Křížková se mi líbí
pak ještě mě napadá
Ester Křížková
Nella Křížková (to se mi líbí moc)nebo jen Nela
Sofie Křížková
Elen Křížková
Dorota Křížková (se mi taky líbí
)
Já bych dala něco „normálnějšího“. Když si představím, že bych se měla jmenovat Lara, tak nevím, jestli bych z toho byla zrovna nadšená… Rozhodně ale nevybírejte jméno s více jak 3 slabikama, aby to nebylo s tou Křížovou moc dlouhé. Přeji šťastný výběr. Jinak mě se líbí úplně jiná jména, ale z těch co si napsala tak možná ta Sofie.
Ja znam Terezku Krizovou.. z tech jmen bych asi jako ´´nejnormalnejsi´´ volila tu Sofii ![]()
Já znala Gabrielu Křížovou,jinak se mi líbí Sofie,budem ho dávat taky a taky se k příjmení ne moc zrovna hodí,no atak co holka se vdá,a kdoví čí bude… ![]()
Já mám kamarádku Sylvu Křížovou, Lenku Křížovou a Nikol Křížovou..ale je pravda, že se holka vdá a tak bych to tak neřešila.
Z toho tvýho výběru se mi líbí ta Ariana (je to takový jakoby umělecký). A vyprdni se na rady, že se to k českému nehodí, a že si jich tady přečteš habakuk ![]()
Sofie se mi nelíbí, Lara taky moc ne - to spíše tu Lauru a o Belindě nevím co si myslet ![]()