Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@tininas píše:
Zajímavost. Já jsem teď zaznamenala holčičku Serenu. Vím, že je to ta úspěšná tenistka a absolutně chápu motivaci rodičů, ale … ale přece jen pojmenovat dítě v ČR - SERENA?
Hmm, no Serena (třeba) Formánková se mi zdá lepší než Jessica či Vanessa Formánková. ![]()
@RyBANA píše:
Ja bych se balaod doby co jsem tu resila Darka (8 let zpet) jich pribyva cim dal vic
a Medu vzapeti po me diskuzi dala dceri Nergesova - jsem asi paranoidni, ale beztak se inspirovala tady na emiminu
![]()
Jak ja byla vytocena
A opet se mi to potvrdilo
Spotakova ma druheho syna Darka ![]()
Takze ona starsiho Janka a mladsiho Darka a my presne naopak - jeste ke vsemu s celkem podobnym prijmenim
ale ma vkus
![]()
@RyBANA píše:
A opet se mi to potvrdilo![]()
Spotakova ma druheho syna Darka
Takze ona starsiho Janka a mladsiho Darka a my presne naopak - jeste ke vsemu s celkem podobnym prijmenim![]()
ale ma vkus
![]()
Tak to gratuluju k miminku, tobě i Barboře
Líbí se mě ten význam „dar“ ![]()
@RyBANA píše:
A opet se mi to potvrdilo![]()
Spotakova ma druheho syna Darka
Takze ona starsiho Janka a mladsiho Darka a my presne naopak - jeste ke vsemu s celkem podobnym prijmenim![]()
ale ma vkus
![]()
Dnes kdyz to rikali ve zpravach,hned mi naskocila tahle diskuze. ![]()
Třeba sem chodí
![]()
Jinak jedni naši známí mají čerstvého synka Konstantina. Ptala jsem se, jak mu budou říkat (mně v hlavě běželo jen Kosťa), a prý prostě celým jménem. Jako oouukeej…
@RyBANA píše:
@Anna766 @Slečna Ferka
No, uz sem nenapisu ani jmeno psa!!![]()
![]()
Svoje prvorozené jsem pojmenovala Hulíval, druhého už jsem pojmenovala tradičně Spytihněv. ![]()
Ahoj, přidávám se
mam čtyři deti
prvni holcicka Charlotte Lia, druha Lenna Melania Ella, treti chlapeček Jordan Christian a čtvrtá Marianna Aurelia Beta ![]()
@mamina2017 u nas je to normalni mit více jmen
ale používáme jen prvni jmeno a tim se take podepisujeme