Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@RyBANA Ano. Matrikarka si u nás nebyla jista, zda ho můžeme dat, protože ho nenasla v té knížce, tak jsem volala autorce a ta rikala, ze v novém vydání uz Janek je, tak není problém.
@vondrýsek u nas nebyl problem
ale chtela jsem se zeptat, jestli se taky setkavas tak casto s otazkou: “Janek? Jakoze Honza?”
uz temer tri mesice je to muj denni chleb, odpovidam: “Ne Janek, jako Janek” ![]()
A to jsem si myslela, ze po prvnim synovi a udivenych otazkach, uz budu zvykla ![]()
Jojo přesně, každý se ptá
. A já na to: je to Janek, ne Jan ani Honza. ![]()
@vondrýsek tak snad si brzo zvyknou
u prvniho to zas bylo neustale - A to je v kalendari?
![]()
@RyBANA píše:
@vondrýsek tak snad si brzo zvyknouu prvniho to zas bylo neustale - A to je v kalendari?
![]()
a jak se jmenuje starší?
@RyBANA To jsou obě zajímavá jména! Neplete se starší s Derekem?
„Janku“ oslovuju syna, když ho berou všichni čerti
Standardně „Danku“ a od toho byl k Jankovi jen krůček ![]()
Máme doma taky 4letého Darka. Svátek má 9.11. na Bohdana (prý geneze Bohdan-Božidar-Darek). Měla jsem i spolužáka na VŠ, tak mi to úplně netradiční nepřijde. ALe vysvětlovat musíme pořád, to jo ![]()
Já mám vysněné jméno pro holčičku, které tu ještě nikdy nepadlo. Bojím se ho napsat, aby se nezačalo dávat… ![]()
@hankacd píše:
Já mám vysněné jméno pro holčičku, které tu ještě nikdy nepadlo. Bojím se ho napsat, aby se nezačalo dávat…
Ja mela vysnene pro holku uz od 8 let od poceti Darka a furt to “tajila”, kdyby nahodou druhe byla holka. Coz Janek neni a treti urco nebude - takze ja bych mela svou vysnenou Medu ![]()
@Ukulina píše:
@hankacd Napiš, neboj se
Ja bych se bala
od doby co jsem tu resila Darka (8 let zpet) jich pribyva cim dal vic
a Medu vzapeti po me diskuzi dala dceri Nergesova - jsem asi paranoidni, ale beztak se inspirovala tady na emiminu
Jak ja byla vytocena ![]()