Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Pro holku Emma což není moc neobvyklé, ale mě se to jméno v anglické podobě líbí už strašně dlouho a pro kluka Timothy. Ještě nevíme pohlaví, takže to bude překvápko.. nějak nevím jestli chci víc kluka nebo holku ![]()
U nás jsou chlapečci Benjamín a Oliver, a holky Jůlie a Emma ![]()
@Slečna Ferka píše:
@Nika_koci Opravdu Jůlie?
Ano, teda Julie bez kroužku nad U… je na tom něco špatného? ![]()
@Nika_koci Julie je MOC hezký jméno
Ale ve verzi Jůlie by mi to přišlo za trest: holčička by všude musela vysvětlovat, že má navíc ten kroužek ![]()
Já jsem Josefína dřív jsem se za to styděla ale teď už vůbec moje segra je Erika je jich ale docela dost a teď budeme mít další segru a to bu Evelína, Ester nebo Inna.
@Slečna Ferka píše:
@Nika_koci Julie je MOC hezký jménoAle ve verzi Jůlie by mi to přišlo za trest: holčička by všude musela vysvětlovat, že má navíc ten kroužek
Některé holčičky musí naopak opravovat hlavně paní učitelky, aby jim kroužek nepsaly. ![]()
@Icestar jééé to my chtěli taky
Rozhodovali jsme se mezi Elianou a Lilianou, nakonec máme to druhé. Eliana se mi líbila víc a má krásný význam, nicméně to manželovi až moc připomínalo Elišku a to má špatné vzpomínky ![]()
Mimochodem, jestli budeme mít někdy kluka, bude to Nataniel + české příjmení ![]()
@ayra.5 Ahoj a mohu se zeptat jak by jste tomu klukovi říkali je to zajímavé a hezké jméno jen si to nějak neumím představit
Ale nemyslím to nějak zle ![]()
@tajaaa to je otázka, na kterou neumím odpovědět. Ono nás totiž vždycky nějaká zkomolenina napadne
Ale asi Natíku, Nate, Naťku…Mě to jméno celkově hodně připomína jméno Daniel a tomu se také říká Daníku, Dane, Dando atd..
Ale jak nás znám, tak to bude něco úplně jiného. Dceři stejně v kuse říkáme Bobito a to se jmenuje Liliana
![]()
@ayra.5 No a my právě pro tu Elišku vybrali tohle jméno
Taková originálnější Eliška, říkáme jí nejčastěji Elinka, Elka, Eli. Když zlobí, tak Eluše
U Liliany jsme se taky zastavili, ale to nám přišlo už přeslazené… ještě se nám líbila Ariana, ale to je zas moc podobné na Aranku, Mariana je zas zdrobněle Marjánka. Tak nám z toho vyšla Elča ![]()
Ahoj děvčata, maminky, snažilky, chtěla bych vás poprosit o malou anketku a hlavně radu, jaké jméno se vám líbí pro chlapečka k příjmení Ryšánek
Na výběr jsou tři jména Adam, Marek, Tobias
S manželem se prostě nedokážeme shodnout
Strašně moc děkuji za tipy a rady ![]()
@tajaaa Ahojky, moc díky za tip, píšu si čárku k Markovi a Adamovi ![]()
@Andromeda3 Tobias se mi nelíbí, Marek Ryšánek se mi špatně vyslovuje, takže bych dala Adama.