Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě se nejvíce líbí na holku Rozalie, Adelhaide, Dorota, Edith
Na kluka Oliver, Bartoloměj, Tobiáš, Noel, Jonáš, Jason
Příspěvek upraven 21.09.16 v 13:02
Tak my máme další vnouče. Jmenuje se Madla.To asi v kalendáři opravdu nebude, že?
@smutná máma Blahopřeju
No popravdě, docela se divím, že to zapsali - IMHO je to zdrobnělina od Marie, nebo případně od Magdaleny. Pokud to nějak tak rodiče mysleli („chceme Marii, ale ne obyčejnou“), tak holt budou slavit na Marii…
My mame Sebastiana, Vanessu a ocekavame Tobiase. (Pokud se dr. spletli, tak Samantu nebo Melissu)
Techto jmen uz je tolik, ze nebudou pro nase deti nicim vyjimecna.
Jsou to sice hezka jmena, ale jedinecna nebudou.
Jsou ale nyni v mode, stejne jako za nas byly Veroniky, Zuzany, Lenky atd.
Souhlasim s kazdym jmenem, kazda maminka je dava z lasky ![]()
Máme doma Adinu klasika..a libeji se mi jen klasická česká jména bohužel spousta lidi se me ptá co to je za jméno…už si nikdo nevzpomene na Adinu Mandlovou..
![]()
@Margytttt píše:
Máme doma Adinu klasika..a libeji se mi jen klasická česká jména bohužel spousta lidi se me ptá co to je za jméno…už si nikdo nevzpomene na Adinu Mandlovou..![]()
vidíš, tak to já si ji vybavím okamžitě. Jinak Adina se moc nedává, ale zrovna nedávno tak jedna kočka z emimina svou dcerku pojmenovala.
PROSIM PROSIM, mate nekdo doma knizku Knappove? Potrebuji nutne zkontrolova jedno jmeno.. Resime s mym manzelem cizi jmena, manzel je African, zijeme prozatim v CR ale mozna ne na vzdy a chceme nejake etnicke jmeno, ktere je hodne stare. Nasli jsme jmeno Emina, ktere se nam moc libi.. Nase matrikarka se ani nikam nepodivala a okamzite nas zamitla, baba protivna
A jeste k tomu dodala, ze takovy kraviny si mame vymejslet v Africe
Jsme zděšení.