Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
484
22.8.16 21:21

@Ukulina Moc děkuji :kytka:
U mě je to bohužel naopak… nesnáším to své čím dál tím víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
14.9.16 16:10

@pe-terka @Silvie86 @Ukulina Děvčata dneska jsem si na matrice vyzvedla rozhodnutí o povolení změny jména a je ze mě Laura :) Chtěla bych vám moc poděkovat za podporu :kytka: Pokud jsem někoho zapomněla zmínit, omlouvá se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.9.16 18:57
@Seren píše:
@pe-terka @Silvie86 @Ukulina Děvčata dneska jsem si na matrice vyzvedla rozhodnutí o povolení změny jména a je ze mě Laura :) Chtěla bych vám moc poděkovat za podporu :kytka: Pokud jsem někoho zapomněla zmínit, omlouvá se :oops:

Tak hodně štěstí do „nového“ života, Lauro! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
14.9.16 19:04

@pe-terka Děkuji :kytka: Dnes jsem to oznámila pár lidem a všechny reakce byly pozitivní :) Jsem hrozně ráda, že jsem do toho šla. Lituji jenom toho, že jsem to neudělala už dávno, ale nikdy mě nenapadlo, že to jde tak snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.9.16 21:24

@Seren Lauro, hodne radosti v novem zivote!  :kytka:

Jsem rada, ze jsi napsala, vetsinou se tu nedozvime, jak diskutovana vec dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
14.9.16 23:01

@Ukulina Děkuji :) Chtěla jsem dát vědět, že jsem to dotáhla do konce, protože jsem do toho šla i díky zdejším diskuzím. Původně jsem uvažovala o přidání druhého jména, ale pak někdo napsal, že by mě stejně každý oslovoval tím prvním a jestli by nebylo lepší ho změnit. A já si řekla, že je to vlastně pravda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
14.9.16 23:10

@Seren Já jsem četla už tvé dřívější diskuse, kdy jsi řešila to dilema, zda se přejměnovat, gratuluju k rozhodnutí a k novému krásnému jménu :) Mám kamarádku, která se taky rozhodla ke změně jména, ale v mladším věku než ty, kolem dvacítky. Ne tedy oficiálně, jen se prostě všude začala představovat jiným jménem a starým známým řekla, že je odteď Lucie a hotovo :mrgreen: Až po několika letech, když se vdala, si ho změnila i v papírech zároveň s příjmením. Její mamka a brácha jí ale pořád říkají původním jménem.
A ještě k těm neobvyklým jménům, nevím, zda to tady už zaznělo, ale kamarádka má dcerku Aurélii - říká jí Auri(s), Aurelka… moc se mi to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
15.9.16 00:56

@Michelle_M jj… pamatuji si, že jsi psala o té kamarádce. TAky jsem to měla udělat dřív, ale netušila jsem, že to jde tak snadno. Ale lepší později než nikdy. Momentálně si užívám pěkný pocit z krásného jména :) Nám pocit, že to bude začátek nové a snad i lepší etapy mého života.
Máma už mi předem řekla, že mi tak asi říkat nebude, že si nezvykne, když mě tolik let znala jako Jarmilu, ale snad si časem zvykne.
A děkuji za gratulaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.9.16 09:35

@Seren
Gratulují ať si spokojena :kytka:.
Já to udělala hned ten měsíc co jsem měla 18r. akorat z Ivany na Ivu.
Nesnasim oslovení Ivano, nemám ráda nase kalendářové ohrane retro jména a zrovna takové mi kdysi pridelili, tak aspoň jsem ho zkratila, ať mě tak nevytaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.9.16 09:41

@Seren Kočko hodně štěstí s novým jménem… Su ráda, že si necouvla :kytka: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
15.9.16 14:13

@Kelsey @Silvie86 Děvčata, moc děkuji :) Mám z té změny velkou radost a reakce okolí jsou zatím pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.9.16 19:37

@Seren To su ráda, že to lidi berou pozitivně a ti kteří budou mět problém si budou moset zvyknout… Ještě jednou Ti Lauro přeji jen to nej a hlavně samé pozitivum co Ti jméno přinese :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
15.9.16 19:42

@Silvie86 Ještě jednou moc díky :kytka: ;) Říkám si, že pokud to bude někomu vadit, je to jeho problém, ne můj. Ať si trhne levou zadní ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.9.16 19:44

@Seren Přesně tak sem to myslela :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
15.9.16 20:06
  • načítám...