Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Ukulina
Věřte, že jsem opravdu ráda, že jsem se nenechala přemluvit na jiné jména ![]()
@Kricam Dala bych Jolene, když už. V Česku to bude problém, lidi to nebudou umět říct.
@Aronoele TIMOTHY PELECH? Jako really? Tebe bych teda za matku nechtěla… a je mi fuk jak je to v cizině.
To je jako Eulálie Vopičková - to bych dítěti fakt neudělala.
Ke jménu Pelech bych dala cokoli „normálního“: Tomáš, Šimon, Petr, Jan, prostě něco, co nebude tak tahat za ucho.
@Slečna Ferka tady, kde žijeme, se to pravě píše Joline, proto nechci Jolene, protože to zas budou číst blbě tady a už to svádí vyslovovat (džoulin) ![]()
Ještě to musíme promyslet, všem dekuju za názory, potřebuji náhled z Čech ![]()
@Kricam píše:
@Ukulina![]()
![]()
![]()
![]()
@Slečna Ferka tady, kde žijeme, se to pravě píše Joline, proto nechci Jolene, protože to zas budou číst blbě tady a už to svádí vyslovovat (džoulin)
Ještě to musíme promyslet, všem dekuju za názory, potřebuji náhled z Čech
Joline se mi víc líbí a se mi to intuitivněji čte ![]()
@Slečna Ferka píše:
@Aronoele TIMOTHY PELECH? Jako really? Tebe bych teda za matku nechtěla… a je mi fuk jak je to v cizině.To je jako Eulálie Vopičková - to bych dítěti fakt neudělala.
Ke jménu Pelech bych dala cokoli „normálního“: Tomáš, Šimon, Petr, Jan, prostě něco, co nebude tak tahat za ucho.
Třebas Timothej Pelech ![]()
@Aronoele píše:
@ayra.5 Daniela už v rodině máme, ostatní co jste navrhla to je snad ještě horší než Timmy - Boris a Tibor? Eda - to je taky hrozný, toho jsme měli ve škole a dělali si z něj srandu. To už mi Tim přijde stokrát lepší. Jména s háčky a čárkami už jsem vyloučila úplně. Šimon je bratranec. V rodině mu říkají Šimi, což mi přijde děsný a v Rakousku kde žili s rodinou byl stejně pro všechny Simon. Tak nějak si říkám, že do budoucna je lepší mít víc mezinárodní jméno… Problém jsou češi no, prostě jinde ve světě se tohle tak neřeší. V zahraničí žije asi 5 chlapů co se jmenujou Timothy Pelech a pochybuju, že to někomu přijde divné.. i když samozřejmě tam to vyslovují trochu jinak a určitě to tam neznamená to co u nás.
Vlastislav Pelech ![]()
Branimir Pelech
(což je mezinárodní jméno)
Angus Pelech ![]()
Ctirad Pelech ![]()
Když chcete od T, co třeba Tadeaš Pelech? Timothy je fakt strašné.
Tak mz yatim jeste nevime co tu bude ale vybrano mame Davidka {jeste stale se nechci zbavit Tadeaska] a pro holcicku Apolenku ![]()
@Kricam ja myslim ze dobry.. v zahranici Joline a v cr Jolanka treba ![]()
Mě se líbí kluk Simon
a holcicka Gabriela
ale mám na to čas až do listopadu
rak uvidíme co nakonec vybereme