Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@anlendy. píše:
Ahoj, přidávám semam čtyři deti
prvni holcicka Charlotte Lia, druha Lenna Melania Ella, treti chlapeček Jordan Christian a čtvrtá Marianna Aurelia Beta
A to si pamatujete a nebo máte u sebe nějaký tahák aby jste věděla jak se které jméno píše? ![]()
@mamina2017 pocházím ze Švédska, ale zijeme v Australii ![]()
@mamina2017 Charly, Charlottko, Leninko, Lenny, Meli, Jordy, Jordanku, Marianko, Betulko ![]()
@smajlik345 dekujeme ![]()
@Gita24 jmena jsem si vybrala, tak vim, jak se pisou a taky vim, jak se moje deti jmenuji ![]()
To bych asi nemela ani rikat, ze mají vsechny deti dve prijmeni ![]()
@Gita24 píše:
A to si pamatujete a nebo máte u sebe nějaký tahák aby jste věděla jak se které jméno píše?
To jsou normální tvary těch krásných jmen, nevidím v tom žádnou záludnost. Kdyby žili u nás, tak některá ta zdvojená N by možná cizím mohla dělat problém, ale mámě, která si tak děti pojmenovala, se to snad nemůže plést.
Tobě spíš doporučuji připsat na tahák „abyste“. ![]()
@mamina2017 cast rodiny je z Čech, dospivala jsem v Čechách, odesla jsem az po druhem dítěti ![]()
@mamina2017 píše:
@jizvíková a jak jim říkáte?
Kryštof Felix je Kryštof
druhorozený Jan Albert je Bert
a Alex Oliver je Lex
až budou velcí, mohou si vybrat, co budou používat a co se jim bude víc líbit, každopádně slavíme velké i malé svátky ![]()
@Litta píše:
To jsou normální tvary těch krásných jmen, nevidím v tom žádnou záludnost. Kdyby žili u nás, tak některá ta zdvojená N by možná cizím mohla dělat problém, ale mámě, která si tak děti pojmenovala, se to snad nemůže plést.Tobě spíš doporučuji připsat na tahák „abyste“.
Děkuji
![]()
@Gita24 v pohode
chapu, ze pro nekoho to zní slozite, ale myslim, ze jsou daleko složitější jmena ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, čekáme každým dnem miminko a máme již vybraná jména.. první syn ( 7 let ) se jmenuje Filip. A pro dívku máme vybráno: Stela.
Jenže ; ještě jsme se nesetkali s tím že by jméno někdo pochválil.. prý je to tvrdé jméno, není dobře skloňováno a atd.. pardón ale já si myslela že ta Stela a Filip se k sobě hodí.. a obecně ; žádné jiné jméno se nám prostě nelíbilo.. jaký máte názor na tu Stelu vy?
Stela je pekna a sama zvazuju pro dalsi dite, paklize by to byla holcicka. Vahala jsem nad nim i u prvorozene, nakonc se z ni vyklubala Lea.
Pokuď to bude holka tak Chloe, pokuď to bude kluk tak asi Simon.
Kámoška má Mikoláše a druhá Eliáše, do mě hučí Jonáše, ale teda to by byla trojka
Kolegyně teď porodila Gabriela, říkají mu Gabe. A včera jsem slyšela nějakou paní, jak volá na kluka Donatelo ![]()
Tak jsem narazila na tuhle dizkusi a rozhodla se přispět. Mám čtyři děti, austina luka, justina bruna, alison laylu, a violet miu. Máme anglické příjmení a skvěle se k sobě hodí ![]()
Na to že máte čtyři dětí a všechny s netradičními jmény tak musím říct že všechny jména jsou pěkna vybraly jste dobře