Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smajlik345
5.8.18 21:32
@anlendy. píše:
Ahoj, přidávám se :D mam čtyři deti :srdce: prvni holcicka Charlotte Lia, druha Lenna Melania Ella, treti chlapeček Jordan Christian a čtvrtá Marianna Aurelia Beta :srdce:

Na to že máte čtyři dětí a všechny s netradičními jmény tak musím říct že všechny jména jsou pěkna vybraly jste dobře ;)

• Citovat
  • Upravit
Gita24
5.8.18 21:38
@anlendy. píše:
Ahoj, přidávám se :D mam čtyři deti :srdce: prvni holcicka Charlotte Lia, druha Lenna Melania Ella, treti chlapeček Jordan Christian a čtvrtá Marianna Aurelia Beta :srdce:

A to si pamatujete a nebo máte u sebe nějaký tahák aby jste věděla jak se které jméno píše? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1491
6.8.18 18:22

@mamina2017 pocházím ze Švédska, ale zijeme v Australii :)
@mamina2017 Charly, Charlottko, Leninko, Lenny, Meli, Jordy, Jordanku, Marianko, Betulko ;)
@smajlik345 dekujeme :srdce:
@Gita24 jmena jsem si vybrala, tak vim, jak se pisou a taky vim, jak se moje deti jmenuji :D

To bych asi nemela ani rikat, ze mají vsechny deti dve prijmeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.8.18 18:27
@Gita24 píše:
A to si pamatujete a nebo máte u sebe nějaký tahák aby jste věděla jak se které jméno píše? :nevim:

To jsou normální tvary těch krásných jmen, nevidím v tom žádnou záludnost. Kdyby žili u nás, tak některá ta zdvojená N by možná cizím mohla dělat problém, ale mámě, která si tak děti pojmenovala, se to snad nemůže plést. 8o Tobě spíš doporučuji připsat na tahák „abyste“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
6.8.18 19:51

@anlendy. a jak ses dostala k češtině? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
6.8.18 19:57

@mamina2017 cast rodiny je z Čech, dospivala jsem v Čechách, odesla jsem az po druhem dítěti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.8.18 21:18
@mamina2017 píše:
@jizvíková a jak jim říkáte?

Kryštof Felix je Kryštof
druhorozený Jan Albert je Bert
a Alex Oliver je Lex

až budou velcí, mohou si vybrat, co budou používat a co se jim bude víc líbit, každopádně slavíme velké i malé svátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gita24
6.8.18 21:26
@Litta píše:
To jsou normální tvary těch krásných jmen, nevidím v tom žádnou záludnost. Kdyby žili u nás, tak některá ta zdvojená N by možná cizím mohla dělat problém, ale mámě, která si tak děti pojmenovala, se to snad nemůže plést. 8o Tobě spíš doporučuji připsat na tahák „abyste“. ;)

Děkuji :kytka: :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Gita24
7.8.18 23:14

@anlendy.
Ja sem to nemyslela nijak zle :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1491
8.8.18 07:24

@Gita24 v pohode :D chapu, ze pro nekoho to zní slozite, ale myslim, ze jsou daleko složitější jmena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.8.18 07:33
@Anonymní píše:
Ahoj, čekáme každým dnem miminko a máme již vybraná jména.. první syn ( 7 let ) se jmenuje Filip. A pro dívku máme vybráno: Stela.
Jenže ; ještě jsme se nesetkali s tím že by jméno někdo pochválil.. prý je to tvrdé jméno, není dobře skloňováno a atd.. pardón ale já si myslela že ta Stela a Filip se k sobě hodí.. a obecně ; žádné jiné jméno se nám prostě nelíbilo.. jaký máte názor na tu Stelu vy?

Stela je pekna a sama zvazuju pro dalsi dite, paklize by to byla holcicka. Vahala jsem nad nim i u prvorozene, nakonc se z ni vyklubala Lea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.8.18 20:57

@jajulka007: Znám Zairu. Krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.12.18 18:52

Pokuď to bude holka tak Chloe, pokuď to bude kluk tak asi Simon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
8.1.19 15:35

Kámoška má Mikoláše a druhá Eliáše, do mě hučí Jonáše, ale teda to by byla trojka :lol: Kolegyně teď porodila Gabriela, říkají mu Gabe. A včera jsem slyšela nějakou paní, jak volá na kluka Donatelo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 14:13

Tak jsem narazila na tuhle dizkusi a rozhodla se přispět. Mám čtyři děti, austina luka, justina bruna, alison laylu, a violet miu. Máme anglické příjmení a skvěle se k sobě hodí :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence