Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kornel píše:
také hezké jméno
No, jestli přibude k našemu raráškovi někdy sestřička, tak Majdalenka se mi líbí moc, jenže manža je proti.
Tak jsme se shodli na Marii (které ovšem budu říkat Majda, Madlenka) ![]()
@mocca píše:
No, jestli přibude k našemu raráškovi někdy sestřička, tak Majdalenka se mi líbí moc, jenže manža je proti.Tak jsme se shodli na Marii (které ovšem budu říkat Majda, Madlenka)
to je taky krásné jméno-opradu, tak držím palečky ať přibude sestřička ![]()
Jaké jméno je podle vás z těch klučičích hezčí: Ezechiel, Lukrecius, Roderik…
A z holčičích: Lukrecie, Roxana, Kornelia…
Hlavně z těch holčičích si nevím rady
![]()
Já jsem měla na výběr: Tamara, Adina, Amira, Meda, Emily a Maya - nakonec dám Isabellu ![]()
@Gituš - sorry, tak mě se nejvíc líbí z těch co jsi napsala Roderic a ta Kornelia ![]()
@Helii píše:
Ještě jsem si vzpomněla, naše učitelka na střední, češka, se jmenovala křestním jménem Noemi, zajímavé, že to byla ženská okolo 50 let už tenkrát, v té době se u nás taková jména vůbec nedávala, tak to je taky zvláštní. Možná někdo z rodičů byl cizinec..
Nás na základní škole učila třídní se jménem Longina a taky jí mohlo být, tak kolem té 50 ![]()
@Cayse jé Isabellu chci taky
ale mimčo zatím ne a ne přijít, krásné jméno ikdyž teď trochu častější kvůli twilight sage
@Cayse píše:
@Gituš - Kornelia se jmenuje moje babička
jo a já taky i má bybička se tak jmenovala jen se psala Cornelia Lindner, byla němka
V práci jsem měla v plavání miminko a jmenovala se Berenika a znělo to strašně krásně
Knám se miminko sice eště i přes velkou snahu nedostalo ale kdybych měla holčičku bude to Samia ![]()
Taky se mam s manzelem libi Athina, Eleni, Ifigenia pro holcicky a pro chlapecky Sokratis, Periklis, Aristotelis ![]()