Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2118
14.1.13 22:20
@marca46 píše:
Tak to je docela hustý jméno. To už mi trochu přijde jako pomsta. :nevim:
:mrgreen: :P :,( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
14.1.13 22:22

Já měla ve třídě spolužačku a ta se jmenovala Mahulena Píčová :* :* Pak se vdala za Haranta :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
14.1.13 22:27
@78mamina píše:
Já měla ve třídě spolužačku a ta se jmenovala Mahulena Píčová :* :* Pak se vdala za Haranta :mavam:

8o 8o No, ale trochu si polepšila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.13 22:28

Hlasim nase 5ti mesicni lvicatko - chlapecka Leona :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
14.1.13 22:32
@marca46 píše:
8o 8o No, ale trochu si polepšila. ;)

Trochu jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
14.1.13 22:38

Tak já mám syna Ivana a mám pocit, že jsme asi exoti. :think: A kamarádka má dcerku Elizabet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
14.1.13 23:03
@78mamina píše:
Já měla ve třídě spolužačku a ta se jmenovala Mahulena Píčová :* :* Pak se vdala za Haranta :mavam:

Kamarádka měla tetu a ta se jmenovala Helma Zelená a pak se vdala za pana Železného :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
14.1.13 23:06
@Laav píše:
Kamarádka měla tetu a ta se jmenovala Helma Zelená a pak se vdala za pana Železného :D :D

Tak to je taky dobrý! :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
14.1.13 23:12
@Laav píše:
Kamarádka měla tetu a ta se jmenovala Helma Zelená a pak se vdala za pana Železného :D :D

No tak ta si teda nepolepšila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.1.13 23:12
@mocca píše:
Jééé u nás v podniku bývala Valerie Jebavá, taky pomsta na příjmení, což si člověk nevybere. Jinak na plavání s námi chodila Filoména Mrzutá. Pro šedesátiletou paní možná, ale u ročního mimi to vypadalo divně. :|

No, pomsta. Třeba v generaci mé babičky bylo zvláště na Moravě, jméno Valérie (zdrobněle Valina) běžné. Pro zajímavost se tak jmenovaly nezávisle na sobě tuším první i druhá žena mého prastrýce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
14.1.13 23:15

Naše mamka chodila do třídy s Renatou Rybářovou holka chudák ráčkovala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
14.1.13 23:21

My máme doma Liama a teď čekáme druhý miminko - chlapeček bude Dean a holčička Mia :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
14.1.13 23:22

Chtela jsem sem napsat jen jmeno nasi krasky a pri te priloyetosti jsem se fakt natlemila :-D :-D.
Naše je Kristy Anna Papoutsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.1.13 23:22

…no, oblíbenost jmen fakt chodí ve vlnách. Generace mých rodičů - to byl samý -slav (Miroslav, Jaroslav…), Zdeněk, -ka, Josef, Marie, Ivan, Vladimír, Jiřina, Vlasta -kdo dnes dává takováto jména? Moje generace (je mi 37let) - Martiny, Pavlíny, Lucie, Ivany, Hanky, Jany, MArkéty, Petry, Lenky - dneska se tato jména vůbec nedávají :think:. Dnes frčí jména: Ema, Nely, Sofie, Laury, Sára, Bára, Jáchym, Jonáš, Sebastián atd… Až naše děti pojmenují potomka třeba Miroslav - to bude exotika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
14.1.13 23:29

@tadama
Já, já já mám Ivánka.. :lol: :lol: a fakt si připadáme jak exoti, páč široko daleko žádného neznáme, jen starší chlapy. :lol: a o to víc, se mi to líbí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze