Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Hannah1979 píše:
My se rozhodujeme mezi Sofií a Ellen
Momentálně vítězí Sofie. První dcera je Tereza, takže jedno z nejčastějších jmen.
Tak to dejte Sofii a máte páreček. Sofie se jmenuje každá druhá holčička. Alespoň v mém okolí. ![]()
@kachix píše:
Já bych řekla, že často, protože Matiasů je jenom 8 a jeden jsme myA to máme 4 měsíce
No tééda, tak to za těch skoro 5 let pěkně povzrostlo ![]()
@Katka379 píše:
Máme doma Jáchyma. Chtěla jsem původně Toníka, ale to neprošlo. U druhého by se mi líbil Jeroným nebo Jonáš. Pro holku Anna - přes to nejde vlak
Tak třeba u nás je Tníků asi 5. Jonáška mám já a Jeroným je hezký. Aniček tu máme taky mooc. Jsme vesnice (1200 obyvatel)
@mamartina píše:
Máme Agátkuba u nás naopak se prababičkám i babičkám líbilo což mě docela překvapilo, sice sem tam se někdo ozval jakože Hanychová nebo že je to jak na psa
ale to mě nedokáže rozhodit
jj, Hanychová a naše teta Agáta, to slyšim pořád a ta doga Agáta
@Venussia jj doga Agáta
zrovna nedávno jsme takhle vystupovali s auta, a šel kolem pán se psem a začal ke mě čuchat a najednou zaznělo Agáto fuj
jsem se musela tlemit ![]()
@Bábrdl píše:
Tak to dejte Sofii a máte páreček. Sofie se jmenuje každá druhá holčička. Alespoň v mém okolí.
Ja cekam Jáchyma
,holcicku mame psanou Justýnu. V planu byla Thea Antonie a Theodor, ale nakonec z toho seslo. Jeste se mi libi Vivien, Evelina, Dotothea, Angelina, Johana Thimea…Z klucicich Damian, Roderick, Antonin, Bartolomej, Vincent