Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@lulje píše:
Panebože - Mickeyho klubíkco to propána je?
![]()
Rybano, jestli vy byste se s Darkem místo té televize neměli víc zapojovat mezi „slatiňáky“
Jsme tam téměř denně (na Slatině) a tebe jsem ještě nepotkala. Dnešní odpolko na náměstí bylo báječné
Nesnáším slatiňáky
Skoro vůbec ve Slatině nebývám a když už jo, tak u babičky na zahradě nebo na písku před barákem, ale to málokdy.
Mickey jede hodinu a půl ráno, to není taková katastrofa ![]()
@RyBANA píše:
Nesnáším slatiňákySkoro vůbec ve Slatině nebývám a když už jo, tak u babičky na zahradě nebo na písku před barákem, ale to málokdy.Mickey jede hodinu a půl ráno, to není taková katastrofa
UF! Ještěže nejsem Slatiňačka ![]()
Můj synovec má Jonáše,Kiliána a dnes se jim narodil Metoděj.
@Maartina7 píše:
a jak se vám líbí NIna?
mně se líbí moc
, i jsem ji tehdy zmínila doma (kdyby byl prcek holka). Znám jednu jedinou, podle mě je tohle skutečně neobvyklé jméno, které ale nebudí nežádoucí pozornost a hodí se ke všem typům příjmení (cizím i typicky českým).
tak my máme doma Zoe a teď pro miminko máme vybrané Patrick a Annie
Tak mi mame jasno. K detem Tobias a Maya nam pribyde Zoe. Pokud by snad nahodou vykoukl kluk, tak to bude Jeremias.
my dali Tadeáše, ale s těma se teď roztrhhl pytel
jinak holčičku bych chtěla Susie ![]()
@teredes píše:
Tak mi mame jasno. K detem Tobias a Maya nam pribyde Zoe. Pokud by snad nahodou vykoukl kluk, tak to bude Jeremias.
Super. Měla jsem Zoe i Mayu v nejužším výběru jmen na holčičku. Jeremiáš je taky fajn. Moje švagrová chtěla Zachariáše, ale nějak to u nich doma neprošlo.
My máme Magdalénu Annu, chtěli jsme Kryštofa, nakonec to je Honzík ![]()
Ale líbí se mi jména s X ![]()