Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@RyBANA píše:
28? Myslím..![]()
Jé, to jsi mladší o 4 roky… No, když mi bylo 28, tak jsem rpožívala takový jedno pěkný období ![]()
znam maminku (taky je na emiminu) ktera dala Zina..nejdriv jsem se zalekla ale cim dal vic se mi libi ![]()
@Monule510 píše:
znam maminku (taky je na emiminu) ktera dala Zina..nejdriv jsem se zalekla ale cim dal vic se mi libi
Ve škole jsme měli Zitu a moc se mi to líbilo
A Zina je taky moc hezké. A sestřička na neurologii se jmenuje Darja. To je taky hodně zajímavé a celkem pěkné.
@byron píše:
No já už nevím přesně, ale byla porbíraná blond a já jsme říkala, že zrovna ten den jsem potakala paní, která měla blond a nesedla jí- byla v ní nevýrazná a starší. Říkala jsem že některý ženský trvaj na blond, ale že jim nesedí, že často hnědá vylepší a omladí.Tak prej ne, že blond nebo aspon melíry omladí vždycky- s tím teda nesouhlasím
Patřím mezi ty ženské, které blond melír sice pasuje, ale musím mít jen 50kg, jinak mě zestařuje a vypadám jak stará, tlustá kolotočářka
a když mám čokoládově hnědou i s víc kg po porodu
, tak vypadám přirozeněji a mladší. Takže máš určitě pravdu, že né vždy blond omladí, u mě to bylo po nakynutí naopak
.
@IvkaH píše:
Patřím mezi ty ženské, které blond melír sice pasuje, ale musím mít jen 50kg, jinak mě zestařuje a vypadám jak stará, tlustá kolotočářkaa když mám čokoládově hnědou i s víc kg po porodu
, tak vypadám přirozeněji a mladší. Takže máš určitě pravdu, že né vždy blond omladí, u mě to bylo po nakynutí naopak
.
No vidíš
, já ani hubená nemůžu.
JInak třeba Martina Formanová s emi líbil ajako hnědovláska taky víc, ale ne že by jí ta blond neslušela
@byron píše:
No vidíš, já ani hubená nemůžu.
JInak třeba Martina Formanová s emi líbil ajako hnědovláska taky víc, ale ne že by jí ta blond neslušela
Příklad hrozné blondýny mě napadá Eva Eichmaierová, ta byla strašná v té blond paruce ![]()
@lenulina1979 píše:
a ty jsi dala dvě křestní jména? já bych chtěla jednou Karolínku Valerii, ale ani nevím jestli to můžu dát a teď čekáme kluka a bude se jmenovat Sebastian jelikož je to ale přítelův první syn tak bych byla klidně pro aby byl Pavel Sebastian… Pavel po přítelovitak jestli někdo víte jak to je tak mohli by jste poradit jak to s těma dvěma jmény je?
ahoj jojo maly ma oficialne dve jmena.. (neni krteny!) vsude musi byt uvedeno cele.. Damian frantisek a prijmeni… vubec v tm neni zadny problem… neni problem dat dve jmena ![]()
Já si vzpomněla teď na sestřičku z Přerovské nemocnice - strašně veselá holka a jmenovala se oficiálně Lotka nebo teda LOTA
Zkrácenina ze Šarloty…byla úžasná a možná i to jméno se mi tím víc líbí ![]()
@Sajmí píše:
Děkuji za vzkazík, Zouí zůstává stále mým nej jménem, bohužel polovička nesouhlasí, chce jméno, které se bude lépe skloňovat a Zoe mu zkrátka nejde přes pusu
Samozřejmě chci, aby se jméno líbilo nám oběma, takže mi byla nakonec schválena Laura (Lolinka) a jsem vlastně spokojená
Tobě také pohodové těhu
Lyuri - Loli, je taky krásný. Ale já těhu nejsem a snad už nebudu
. Mně dvě stačí až až
.
@teredes Cirila zní krásně, Ciri je postava z jedné z mých nejmilejších knížek…pokud vám to pasuje k příjmení, nepřijde mi to až tak zvláštní
My máme Juditu, to tady snad vůbec nepadlo…
![]()
Brácha je Norbert a hodně s tím jménem překvapoval.. Teď už se to občas dává…
Když jsem byla těhotná se staršími tak na otázku: „Jak se bude jmenovat?“ jsem opovídala Augustýna nebo Jiljí, u druhého Augustýna nebo Timoteus a všichni byli na mrtvici. ![]()
@lucillee píše:
@teredes Cirila zní krásně, Ciri je postava z jedné z mých nejmilejších knížek…pokud vám to pasuje k příjmení, nepřijde mi to až tak zvláštní
Dik. K prijmeni by to slo celkem dobre. Momentalne mame pro holku vybrane Zoe, Cyrila a nebo Erika. Pro kluka zatim poradne nic. Dozvedet bych se mela pohlavi za dva tydny, tak uz se nemuzu dockat, pak zacne to poradne vybirani jmena.
@rébi píše:
My máme Juditu, to tady snad vůbec nepadlo…![]()
![]()
Brácha je Norbert a hodně s tím jménem překvapoval.. Teď už se to občas dává…
Když jsem byla těhotná se staršími tak na otázku: „Jak se bude jmenovat?“ jsem opovídala Augustýna nebo Jiljí, u druhého Augustýna nebo Timoteus a všichni byli na mrtvici.
Já mám Ditu- zkrácenina Judity, je snad jediná- ve školce byla určitě a mezi vrtsevníky taky neznáme
A kolik ti je?