Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
17.4.12 16:18
@RyBANA píše:
Prej na 35 8o :lol: :lol: Tak dík…v reálu mi tipovali od 23 do 26 - blond…teď teda míň no :mrgreen: to jo.

A kolik ti je?

• Citovat
  • Upravit
20296
17.4.12 16:37
@byron píše:
A kolik ti je?

28? Myslím.. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.12 16:54
@RyBANA píše:
28? Myslím.. :roll: :lol:

Jé, to jsi mladší o 4 roky… No, když mi bylo 28, tak jsem rpožívala takový jedno pěkný období :D

• Citovat
  • Upravit
677
17.4.12 16:58

znam maminku (taky je na emiminu) ktera dala Zina..nejdriv jsem se zalekla ale cim dal vic se mi libi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.4.12 17:27
@Monule510 píše:
znam maminku (taky je na emiminu) ktera dala Zina..nejdriv jsem se zalekla ale cim dal vic se mi libi :)

Ve škole jsme měli Zitu a moc se mi to líbilo :D A Zina je taky moc hezké. A sestřička na neurologii se jmenuje Darja. To je taky hodně zajímavé a celkem pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.4.12 17:55
@byron píše:
No já už nevím přesně, ale byla porbíraná blond a já jsme říkala, že zrovna ten den jsem potakala paní, která měla blond a nesedla jí- byla v ní nevýrazná a starší. Říkala jsem že některý ženský trvaj na blond, ale že jim nesedí, že často hnědá vylepší a omladí.Tak prej ne, že blond nebo aspon melíry omladí vždycky- s tím teda nesouhlasím

Patřím mezi ty ženské, které blond melír sice pasuje, ale musím mít jen 50kg, jinak mě zestařuje a vypadám jak stará, tlustá kolotočářka :pankac: a když mám čokoládově hnědou i s víc kg po porodu :oops: , tak vypadám přirozeněji a mladší. Takže máš určitě pravdu, že né vždy blond omladí, u mě to bylo po nakynutí naopak :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.12 18:00
@IvkaH píše:
Patřím mezi ty ženské, které blond melír sice pasuje, ale musím mít jen 50kg, jinak mě zestařuje a vypadám jak stará, tlustá kolotočářka :pankac: a když mám čokoládově hnědou i s víc kg po porodu :oops: , tak vypadám přirozeněji a mladší. Takže máš určitě pravdu, že né vždy blond omladí, u mě to bylo po nakynutí naopak :mrgreen: .

No vidíš :lol: , já ani hubená nemůžu.
JInak třeba Martina Formanová s emi líbil ajako hnědovláska taky víc, ale ne že by jí ta blond neslušela

• Citovat
  • Upravit
74217
17.4.12 18:09
@byron píše:
No vidíš :lol: , já ani hubená nemůžu.
JInak třeba Martina Formanová s emi líbil ajako hnědovláska taky víc, ale ne že by jí ta blond neslušela

Příklad hrozné blondýny mě napadá Eva Eichmaierová, ta byla strašná v té blond paruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
17.4.12 19:09
@lenulina1979 píše:
a ty jsi dala dvě křestní jména? já bych chtěla jednou Karolínku Valerii, ale ani nevím jestli to můžu dát a teď čekáme kluka a bude se jmenovat Sebastian jelikož je to ale přítelův první syn tak bych byla klidně pro aby byl Pavel Sebastian… Pavel po přítelovi :) tak jestli někdo víte jak to je tak mohli by jste poradit jak to s těma dvěma jmény je?

ahoj jojo maly ma oficialne dve jmena.. (neni krteny!) vsude musi byt uvedeno cele.. Damian frantisek a prijmeni… vubec v tm neni zadny problem… neni problem dat dve jmena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.4.12 19:39

Já si vzpomněla teď na sestřičku z Přerovské nemocnice - strašně veselá holka a jmenovala se oficiálně Lotka nebo teda LOTA :palec: Zkrácenina ze Šarloty…byla úžasná a možná i to jméno se mi tím víc líbí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
17.4.12 23:58
@Sajmí píše:
Děkuji za vzkazík :kytka: , Zouí zůstává stále mým nej jménem, bohužel polovička nesouhlasí, chce jméno, které se bude lépe skloňovat a Zoe mu zkrátka nejde přes pusu :,( Samozřejmě chci, aby se jméno líbilo nám oběma, takže mi byla nakonec schválena Laura (Lolinka) a jsem vlastně spokojená :)
Tobě také pohodové těhu :kytka:

Lyuri - Loli, je taky krásný. Ale já těhu nejsem a snad už nebudu :lol: . Mně dvě stačí až až :lol: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
18.4.12 00:27

@teredes Cirila zní krásně, Ciri je postava z jedné z mých nejmilejších knížek…pokud vám to pasuje k příjmení, nepřijde mi to až tak zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
18.4.12 01:56

My máme Juditu, to tady snad vůbec nepadlo… :think: :)

Brácha je Norbert a hodně s tím jménem překvapoval.. Teď už se to občas dává…

Když jsem byla těhotná se staršími tak na otázku: „Jak se bude jmenovat?“ jsem opovídala Augustýna nebo Jiljí, u druhého Augustýna nebo Timoteus a všichni byli na mrtvici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
18.4.12 11:05
@lucillee píše:
@teredes Cirila zní krásně, Ciri je postava z jedné z mých nejmilejších knížek…pokud vám to pasuje k příjmení, nepřijde mi to až tak zvláštní

Dik. K prijmeni by to slo celkem dobre. Momentalne mame pro holku vybrane Zoe, Cyrila a nebo Erika. Pro kluka zatim poradne nic. Dozvedet bych se mela pohlavi za dva tydny, tak uz se nemuzu dockat, pak zacne to poradne vybirani jmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
18.4.12 13:07
@rébi píše:
My máme Juditu, to tady snad vůbec nepadlo… :think: :)

Brácha je Norbert a hodně s tím jménem překvapoval.. Teď už se to občas dává…

Když jsem byla těhotná se staršími tak na otázku: „Jak se bude jmenovat?“ jsem opovídala Augustýna nebo Jiljí, u druhého Augustýna nebo Timoteus a všichni byli na mrtvici. :mrgreen:

Já mám Ditu- zkrácenina Judity, je snad jediná- ve školce byla určitě a mezi vrtsevníky taky neznáme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence