Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
28.3.12 17:54

My máme Agátu :srdce: taky si myslím že až tak časté není, nebo zatím sem nečetla že by ji někdo měl a u nás jsme jediný, tak jsem moc ráda :) Jinak se mi líbí Dorotka, Liliana, Rozárka, Johanka, Julie.. no je jich dost a na kluka se mi líbí Kryštof, Jonáš, Šimon, Štěpán, Eliáš.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
28.3.12 22:46
@AV píše:
my máme Maxima, Maxmilián byl na nás moc dlouhý a teď čekáme holčičku Alex :-D okolí na obě jména taky nic moc, ale mají smůlu :-D

Maxim a Alex, pro mě to byla favoritní jména. Jenom u manžela neprošly. Fandím ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
28.3.12 23:00
@Rozárková píše:
Už když jsme šli poprvé do CAR na umělé oplodnění,tak jsme si jeli pro Rozárku a BUDEME JÍ MÍT!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Nádherné jméno. Stejně tak Amálka.

Moc se omlouvam, ze se tu s tim motam, ale chci moc poblahoprat Rozarkove k tehotenstvi ! :kytka: :dance: Narazila jsem tu na Tebe ted poprve nahodou od leta, kdy jsme na jine diskusi resily to prvni tehu, co nedopadlo.
Tak uz vim, proc jsi Rozarkova :lol: to je hezky, ze jste chteli holcicku a budete ji mit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
28.3.12 23:00
@mamartina píše:
My máme Agátu :srdce: taky si myslím že až tak časté není, nebo zatím sem nečetla že by ji někdo měl a u nás jsme jediný, tak jsem moc ráda :) Jinak se mi líbí Dorotka, Liliana, Rozárka, Johanka, Julie.. no je jich dost a na kluka se mi líbí Kryštof, Jonáš, Šimon, Štěpán, Eliáš.. :)

Mám Lilianu a Jonáše. U nás na vesnici jsou za exoty, ale mně je to docela fuk. Adamů, Onndrů, Natálek a Terezek je tu moc. Chtěla jsem jména netradiční, ale manžel trval na tom, aby byly v kalendáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.3.12 09:57
@gitula píše:
A co říkáte na Tibora? Všichni mi to rozmlouvají, že už sama začínám pochybovat. Jenže nemůžu najít jméno, co by se mi líbilo :-(

Tiborka jsem chtěla, ale nechala si to rumluvit. :,( Vím, že příště si už do toho kecat nenecjám a bude to prostě Tibor. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
29.3.12 10:09
@nakukovatelka píše:
Moc se omlouvam, ze se tu s tim motam, ale chci moc poblahoprat Rozarkove k tehotenstvi ! :kytka: :dance: Narazila jsem tu na Tebe ted poprve nahodou od leta, kdy jsme na jine diskusi resily to prvni tehu, co nedopadlo.
Tak uz vim, proc jsi Rozarkova :lol: to je hezky, ze jste chteli holcicku a budete ji mit :mavam:

Ahoj.
Děkuji moc. Pokud jsi sledovala průběh IVF v létě,tak jistě víš,že mé těhotenství je fakt vymodlené. Ale to tady asi každé. Tentokráte to mělo docela lehký průběh,ale obavy,díky předchozí zkušenosti,byly veliké.
JJ,přesně tak,Rozárková proto. Šli jsme si prostě pro holčičku.

• Citovat
  • Upravit
4181
29.3.12 10:27
@Rozárková píše:
Ahoj.
Děkuji moc. Pokud jsi sledovala průběh IVF v létě,tak jistě víš,že mé těhotenství je fakt vymodlené. Ale to tady asi každé. Tentokráte to mělo docela lehký průběh,ale obavy,díky předchozí zkušenosti,byly veliké.
JJ,přesně tak,Rozárková proto. Šli jsme si prostě pro holčičku.

No jasne, prave ze si to presne pamatuju, tak mam velkou radost, vim, ze jste miminko moc chteli. To je super.
Jinak moje kamaradka ma holcicky Viktorku a Rozarku, to je moc pekny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
29.3.12 10:33

@nakukovatelka
Já Rozárku neznám ani jednu. Ale nedávno jsme byli u dětského lékaře s dvojčaty a tam byla maminka,která měla Rozárku. Bylo to moc hezký,když ji oslovovala.

• Citovat
  • Upravit
41
29.3.12 11:25

Blbý je, když do toho mluví manžel, takže u nás Tiborek nakonec asi taky nebude. Ale jinak děkuju za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
4.4.12 20:51

Ahojda :) , tak my máme Leontýnu. :lol: Sice je to poměrně dlouhé k příjmení, ale já mám také dlouhé jméno a nikdy mi to nevadilo. Původně jsem chtěla Ellu, ale to neprošlo a manža Zuzanku, ale to jsem zase nechtěla já. Jinak jí říkáme Týnko, babičky říkají Leuško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.4.12 21:15

ahojky, máme BERENIKU a KAROLINU, rodině se berenika nelíbí, ale nám jo :pankac: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
4.4.12 21:23
@mona.k.79 píše:
ahojky, máme BERENIKU a KAROLINU, rodině se berenika nelíbí, ale nám jo :pankac: :pankac: :mavam:

Krásná jména :potlesk: Karolínka mi doma bohužel vůbec neprošla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
5.4.12 10:21

Berenika je krasne jmeno… :-)

• Citovat
  • Upravit
7899
5.4.12 14:31

Berenika i Leontýna moc krásná jména :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
5.4.12 14:39

Syn máme dnes už také skoro netradiční jméno Karel. Když jsme byli u kožní lékářky, tak ta po zjištění jeho jména prohlásila: „Konečně normální rodiče!“ Nevím co tím myslela. :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze