Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kallkapa píše:
Proč by zněla Anna Hrníčková směšně?
Nic proti ničemu, já to jméno nesnáším
, holčička Anička - dejme tomu, dospělá Anička (=hrůza, popř. Andula = příšerný), babička Anička… jejej nic pro mě
Stejně tak, jako se někomu líbí jméno Zoe a někomu vůbec ![]()
@LouLou píše:
No tak kdo nechce slyset nazor, at si necha sve kombinace pro sebe a nepise je verejne, ze..? Nejde o to, jestli je Zoe v kalendari, nebo ne.Ale samozrejme, at si kazda pojmenuje deti jak chce.Jen se pak necilte, ze to nekomu zni blbe
Ale já si uvědomuji, že Zoe Hrníčková není optimální spojení
uváděla jsem to hned na začátku, tkž bych to nijak nedramatizovala, jméno se mi (s dovolením) líbí i nadále, doma stejně neprošlo, vybrali jsme jiné, se kterým souhlasíme oba
. Určitě nemám důvod se rozčilovat ![]()
@Sajmí píše:
Ale já si uvědomuji, že Zoe Hrníčková není optimální spojeníuváděla jsem to hned na začátku, tkž bych to nijak nedramatizovala, jméno se mi (s dovolením) líbí i nadále, doma stejně neprošlo, vybrali jsme jiné, se kterým souhlasíme oba
. Určitě nemám důvod se rozčilovat
Ok, pardon, to byl prispevek od nekoho jineho…uz vidim
@Sajmí píše:
Nic proti ničemu, já to jméno nesnáším, holčička Anička - dejme tomu, dospělá Anička (=hrůza, popř. Andula = příšerný), babička Anička… jejej nic pro mě
Stejně tak, jako se někomu líbí jméno Zoe a někomu vůbec
Tak když už takto naostro vyjadřujete názory na jména, tak já si též dovolím.. Psala jsi, že váháte mezi Zoe a Laurou. Mně se Laura šííííleně nelíbí. To fakt raději tu Aničku. Zoe je naopak fajn. Neokoukané pěkné jméno. Ta Laura je otřesná
ALe na mém názoru nezáleží. To jen aby řeč nestála
![]()
@Sajmí píše:
Nic proti ničemu, já to jméno nesnáším, holčička Anička - dejme tomu, dospělá Anička (=hrůza, popř. Andula = příšerný), babička Anička… jejej nic pro mě
Stejně tak, jako se někomu líbí jméno Zoe a někomu vůbec
No jo, ale to jsou přece dvě rozdílné věci, že se mi něco nelíbí neznamená, že to zní směšně a naopak.. Anna by se Ti nejspíš nelíbila z žádným jiným příjmením ale, že byla směšná?
Jo a Anně jsem v životě neřekla Aničko ani Andulo (kamarádka je Anna). Říkám jí Aňo, Ani nebo Anno. Dospělé Haně se taky neříká Haničko, tak proč Anně tak všichni říkají ?
Babička Anička je něco jiného. Babičce taky říkáme Helenka ![]()
@RyBANA píše:
Mě se jméno Anna taky nelíbí, ale líbí se mi říkat Anko
Já zas nesnáším ten tvar Anka, Hanka, Danka, Janka.. ![]()
Když už tak v základním tvaru Hana, Anna, Jana nebo s I na konci ![]()
S Annou mám taky porblém- s těmi ptavary, a ted se šíleně rozmáhá. Zato se mi líbí zdrobnělina Anny Nenella- v Itálii jsem to slyšela
@RyBANA píše:
Mě se jméno Anna taky nelíbí, ale líbí se mi říkat Anko
Tobě ta tmavá fakt hrozně jde. sorry za ot
@byron píše:
Tobě ta tmavá fakt hrozně jde. sorry za ot
och díky
![]()
Krásné téma
Já bych pro holčičku chtěla Mariana, Diana, Melanie nebo Claudie. Nevím, jak moc je to neobvyklé, ale neznám nikoho s těmito jmény
Vlastně akorát Melanii jsem obkoukala na dveřích ordinace ![]()
Ale u mého stryka mají jména: Benjamín, Dominika, Timotei, Natanail, Simeon, Timea, Magdaléna, Filemon, a déváte jméno se teprve dozvím
Ale bude prý holčička ![]()
@RyBANA píše:
och díky![]()
to je důkaz, že ne každýmu jde jen blond
jak mi onehdá jedna uživatelka tvrdila v jedný diskuzi
@byron píše:
to je důkaz, že ne každýmu jde jen blondjak mi onehdá jedna uživatelka tvrdila v jedný diskuzi
Co Ti tvrdila? Že každému komu jde blond nejde jiná barva? ![]()
@Kallkapa píše:
Co Ti tvrdila? Že každému komu jde blond nejde jiná barva?
No já už nevím přesně, ale byla porbíraná blond a já jsme říkala, že zrovna ten den jsem potakala paní, která měla blond a nesedla jí- byla v ní nevýrazná a starší. Říkala jsem že některý ženský trvaj na blond, ale že jim nesedí, že často hnědá vylepší a omladí.
Tak prej ne, že blond nebo aspon melíry omladí vždycky- s tím teda nesouhlasím
@byron píše:
No já už nevím přesně, ale byla porbíraná blond a já jsme říkala, že zrovna ten den jsem potakala paní, která měla blond a nesedla jí- byla v ní nevýrazná a starší. Říkala jsem že některý ženský trvaj na blond, ale že jim nesedí, že často hnědá vylepší a omladí.Tak prej ne, že blond nebo aspon melíry omladí vždycky- s tím teda nesouhlasím
No to je teda hrozná blbost
Zrovna já bych nemohla mít ani blond ani melíry a to ani náznak..A melíry teda podle mě spíš ve většině případů zestařují než omlazují páč blond je podobná šedé u starších dam někdy nerozeznám, zda jsou našedivělé nebo namelírované.. ![]()