Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1204
16.4.12 11:22
@Kallkapa píše:
Proč by zněla Anna Hrníčková směšně? :lol:

Nic proti ničemu, já to jméno nesnáším :oops: , holčička Anička - dejme tomu, dospělá Anička (=hrůza, popř. Andula = příšerný), babička Anička… jejej nic pro mě :? Stejně tak, jako se někomu líbí jméno Zoe a někomu vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
16.4.12 11:25
@LouLou píše:
No tak kdo nechce slyset nazor, at si necha sve kombinace pro sebe a nepise je verejne, ze..? Nejde o to, jestli je Zoe v kalendari, nebo ne.Ale samozrejme, at si kazda pojmenuje deti jak chce.Jen se pak necilte, ze to nekomu zni blbe 8)

Ale já si uvědomuji, že Zoe Hrníčková není optimální spojení :lol: uváděla jsem to hned na začátku, tkž bych to nijak nedramatizovala, jméno se mi (s dovolením) líbí i nadále, doma stejně neprošlo, vybrali jsme jiné, se kterým souhlasíme oba ;) . Určitě nemám důvod se rozčilovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
16.4.12 11:43
@Sajmí píše:
Ale já si uvědomuji, že Zoe Hrníčková není optimální spojení :lol: uváděla jsem to hned na začátku, tkž bych to nijak nedramatizovala, jméno se mi (s dovolením) líbí i nadále, doma stejně neprošlo, vybrali jsme jiné, se kterým souhlasíme oba ;) . Určitě nemám důvod se rozčilovat :kytka:

Ok, pardon, to byl prispevek od nekoho jineho…uz vidim

• Citovat
  • Upravit
5527
16.4.12 22:54
@Sajmí píše:
Nic proti ničemu, já to jméno nesnáším :oops: , holčička Anička - dejme tomu, dospělá Anička (=hrůza, popř. Andula = příšerný), babička Anička… jejej nic pro mě :? Stejně tak, jako se někomu líbí jméno Zoe a někomu vůbec :nevim:

Tak když už takto naostro vyjadřujete názory na jména, tak já si též dovolím.. Psala jsi, že váháte mezi Zoe a Laurou. Mně se Laura šííííleně nelíbí. To fakt raději tu Aničku. Zoe je naopak fajn. Neokoukané pěkné jméno. Ta Laura je otřesná :mrgreen: ALe na mém názoru nezáleží. To jen aby řeč nestála :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.4.12 08:07
@Sajmí píše:
Nic proti ničemu, já to jméno nesnáším :oops: , holčička Anička - dejme tomu, dospělá Anička (=hrůza, popř. Andula = příšerný), babička Anička… jejej nic pro mě :? Stejně tak, jako se někomu líbí jméno Zoe a někomu vůbec :nevim:

No jo, ale to jsou přece dvě rozdílné věci, že se mi něco nelíbí neznamená, že to zní směšně a naopak.. Anna by se Ti nejspíš nelíbila z žádným jiným příjmením ale, že byla směšná? :lol: Jo a Anně jsem v životě neřekla Aničko ani Andulo (kamarádka je Anna). Říkám jí Aňo, Ani nebo Anno. Dospělé Haně se taky neříká Haničko, tak proč Anně tak všichni říkají ? :nevim: Babička Anička je něco jiného. Babičce taky říkáme Helenka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.4.12 08:10

Mě se jméno Anna taky nelíbí, ale líbí se mi říkat Anko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.4.12 13:05
@RyBANA píše:
Mě se jméno Anna taky nelíbí, ale líbí se mi říkat Anko :mrgreen:

Já zas nesnáším ten tvar Anka, Hanka, Danka, Janka.. :mrgreen:

Když už tak v základním tvaru Hana, Anna, Jana nebo s I na konci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.12 13:12

S Annou mám taky porblém- s těmi ptavary, a ted se šíleně rozmáhá. Zato se mi líbí zdrobnělina Anny Nenella- v Itálii jsem to slyšela

• Citovat
  • Upravit
byron
17.4.12 13:13
@RyBANA píše:
Mě se jméno Anna taky nelíbí, ale líbí se mi říkat Anko :mrgreen:

Tobě ta tmavá fakt hrozně jde. sorry za ot

• Citovat
  • Upravit
20296
17.4.12 13:24
@byron píše:
Tobě ta tmavá fakt hrozně jde. sorry za ot

och díky :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
17.4.12 13:28

Krásné téma :) Já bych pro holčičku chtěla Mariana, Diana, Melanie nebo Claudie. Nevím, jak moc je to neobvyklé, ale neznám nikoho s těmito jmény :) Vlastně akorát Melanii jsem obkoukala na dveřích ordinace :lol:
Ale u mého stryka mají jména: Benjamín, Dominika, Timotei, Natanail, Simeon, Timea, Magdaléna, Filemon, a déváte jméno se teprve dozvím ;) Ale bude prý holčička :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.12 13:29
@RyBANA píše:
och díky :oops: :mrgreen:

to je důkaz, že ne každýmu jde jen blond :lol: jak mi onehdá jedna uživatelka tvrdila v jedný diskuzi

• Citovat
  • Upravit
8566
17.4.12 13:31
@byron píše:
to je důkaz, že ne každýmu jde jen blond :lol: jak mi onehdá jedna uživatelka tvrdila v jedný diskuzi

Co Ti tvrdila? Že každému komu jde blond nejde jiná barva? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.12 14:06
@Kallkapa píše:
Co Ti tvrdila? Že každému komu jde blond nejde jiná barva? :)

No já už nevím přesně, ale byla porbíraná blond a já jsme říkala, že zrovna ten den jsem potakala paní, která měla blond a nesedla jí- byla v ní nevýrazná a starší. Říkala jsem že některý ženský trvaj na blond, ale že jim nesedí, že často hnědá vylepší a omladí.

Tak prej ne, že blond nebo aspon melíry omladí vždycky- s tím teda nesouhlasím

• Citovat
  • Upravit
8566
17.4.12 14:08
@byron píše:
No já už nevím přesně, ale byla porbíraná blond a já jsme říkala, že zrovna ten den jsem potakala paní, která měla blond a nesedla jí- byla v ní nevýrazná a starší. Říkala jsem že některý ženský trvaj na blond, ale že jim nesedí, že často hnědá vylepší a omladí.Tak prej ne, že blond nebo aspon melíry omladí vždycky- s tím teda nesouhlasím

:mrgreen: No to je teda hrozná blbost :lol: Zrovna já bych nemohla mít ani blond ani melíry a to ani náznak..A melíry teda podle mě spíš ve většině případů zestařují než omlazují páč blond je podobná šedé u starších dam někdy nerozeznám, zda jsou našedivělé nebo namelírované.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze