Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Klotilda, Lioba, Matea, Alba, Fernada:) ani jedno mi neproslo ![]()
![]()
Kiliany znam uz tři,je to dost neobvyklé jmeno a v mem okoli se teda docela sešlo
,potom znam i dva Mikoláše.
Kornélie je úžasné jméno. Moc se mi líbila, ale manžel to bohužel zatrhl. Má ji jedna známá a říkají jí Koný.
@Alyss píše:
Jonášek je nádhernýJe (bude) to můj třetí vysněný chlapeček
Pro mně už skoro pět let nejkrásnější jméno na světě
. A jsem na něho hrdá, když někde zavolám Jonáši, nebo Jonášku, tak se většinou lidi otočí a dívají se na něj.
@teredes píše:
Holky dik za nazory na tu Cyrilu. Docela se divim, ze si tu ani moc netukate na celo. Ale Cilka bysme ji nerikali, to je podle me Cecilie. Byla by to Ciri, Cirilka, Cirinka, no proste Cird'as. (sorry, nemam hacky carky). Moje kamaradky ten napad ve smes odsuzujou
Kdo by si měl ťukat na čelo jsou spíš maminky od Natálek, Terezek, Sárinek … atd. Nikdy bych nedala jméno, které má x dětí. Tady na vesnici je to jednodušší, protože známe jméno každého dítěte hned, jak se narodí.
Já jsem se na to schválně podívala (musela jsem se zeptat pár pamětníků), ale u nás fakt Cyrila byla Cilka a Cecilie byla Cicka (to chudák holka v těch letech fakt nevyhrála). Jsem z Jižní Moravy, tak jinde to mohlo být jiné.
Klidně bych Cyrila dala. Rusové to zkracují na Kira, což se mi líbí hodně moc ![]()
A mimochodem, hodlám dát Jaroslavu - po mamince. V roce 2008 se jich v ČR narodilo jen 28, takže se fakt nebojím, že nebude vyjímečná ![]()
Kornelie je krasny,me bylo manzelem receno,ze mu to pripomina Planetu opic,tam byl asi nejakej chlap(opice)
a ten se tak jmenoval
My máme chlapečka Maxmiliána
Je mu pět měsíců a je to zlatíčko a úžasně mu to jméno sedne.Nelituju vůbec že jsem ho dala,okolí buď řekne že se jim líbí,nebo divný pohled ale komentář raději žádný
Akorát tchyně když se dověděla jak se malý bude jmenovat to moc nebobrala,že je to jak na psa ale už si taky zvyká ![]()
@Pettruš píše:
My máme chlapečka MaxmiliánaJe mu pět měsíců a je to zlatíčko a úžasně mu to jméno sedne.Nelituju vůbec že jsem ho dala,okolí buď řekne že se jim líbí,nebo divný pohled ale komentář raději žádný
Akorát tchyně když se dověděla jak se malý bude jmenovat to moc nebobrala,že je to jak na psa ale už si taky zvyká
my máme Maxima, Maxmilián byl na nás moc dlouhý a teď čekáme holčičku Alex
okolí na obě jména taky nic moc, ale mají smůlu ![]()
Kdyz prisla do mody, priklad treba ta Natalka, nebylo to obvykly jmeno..jenze se z tohho, jako ze vseho, stala moda, a ted uz bych ji taky nechtela,kdyz jich je tolik..
![]()
Ráda bych vás tu poprosila o názor, jak vám zní pro chlapečka jméno Robin (Rippel).
Kdyby to byla holčička, tak máme vybranou Stelinku..ale příteli se prostě jiné klučičí jméno zatím nelíbí.. ![]()
okolí se na to vůbec netváří a snad každý argumentuje co, když bude ráčkovat?
![]()