Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
26.3.12 19:13

@monuline Mě se to líbí, Robin je krásný jméno a k tomu příjmení se myslím bude hodit cokoliv 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
26.3.12 19:15
:mrgreen:
tak to bych chtela videt psa co se jmenuje Maxmilián , to vubec neni jak na psa :zed: , zvlastni tchyne, me prijde moooc pekny jmeno :palec: , ale kdyz si vzpomenu na mimiku moji tchyne na jmeno Samanta pro holcicku 8o tak to bude s nazorem podobne :D
@Pettruš píše:
My máme chlapečka Maxmiliána :srdce: Je mu pět měsíců a je to zlatíčko a úžasně mu to jméno sedne.Nelituju vůbec že jsem ho dala,okolí buď řekne že se jim líbí,nebo divný pohled ale komentář raději žádný :roll: Akorát tchyně když se dověděla jak se malý bude jmenovat to moc nebobrala,že je to jak na psa ale už si taky zvyká :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
26.3.12 19:58

se tady jména nějak opakují :mrgreen: Tak tady raději přidám 2 nové: Agnes a Miriam :) netradiční sice nejsou, dokonce bych řekla, že jsou hodně stará a tím pádem hodně tradiční, ale mezi Terezkama se rozhodně neztratí a tak si nás nakonec pamatují všichni. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.3.12 20:26

@raca001 Mám kamarádku a ta je dokonce MirJam, ale je teda napůl etiopanka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
26.3.12 20:42
@RyBANA píše:
@raca001 Mám kamarádku a ta je dokonce MirJam, ale je teda napůl etiopanka 8)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
26.3.12 20:45
@niki2 píše:
Kornélie je úžasné jméno. Moc se mi líbila, ale manžel to bohužel zatrhl. Má ji jedna známá a říkají jí Koný.

já jsem teda taky chtěla Kornelii a ta mi neprošla, tak zůstala pouze Nelinka…
což jsem si říkala, jak je to hezké jméno,že to nikdo nemá.. a na jednou, jak to všude pišou, tak to má každý.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
26.3.12 23:21
@RyBANA píše:
@monuline Mě se to líbí, Robin je krásný jméno a k tomu příjmení se myslím bude hodit cokoliv 8)

souhlas…robin je fajn - pro mimi, pro pubertáka i pro dospělého…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.3.12 09:54

A co říkáte na Tibora? Všichni mi to rozmlouvají, že už sama začínám pochybovat. Jenže nemůžu najít jméno, co by se mi líbilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
27.3.12 10:05
@gitula píše:
A co říkáte na Tibora? Všichni mi to rozmlouvají, že už sama začínám pochybovat. Jenže nemůžu najít jméno, co by se mi líbilo :-(

Tibor je úplně normální jméno. Já jich znám několik. :-) Nenech si to rozmluvit! Hlavně když to není Honzík, Kubík nebo Matýsek, ty se množí jak houby po dešti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11381
27.3.12 11:07
@gitula píše:
A co říkáte na Tibora? Všichni mi to rozmlouvají, že už sama začínám pochybovat. Jenže nemůžu najít jméno, co by se mi líbilo :-(

Mně se Tibor hodně líbí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
27.3.12 18:21

@Maartina7 @RyBANA holky díky.. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
27.3.12 18:51

a co říkáte na Patricii?? mam dceru :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
28.3.12 14:26

Robin je pěkný k příjmení. Chodila jsem kdysi do školy se Zdeňkem Rippelem, to taky není špatná kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.3.12 15:26

Jestli ti u Patricie neva, že jí budou říkat Páťa, tak to dej. Nás ale Páťa odradilo od Patrika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.3.12 15:37

My máme Richarda,ale chtěli jsme taky Alexandra.Prvorozený je Mojmír,tak jsme chtěli nějaké královské jméno i pro druhého syna.Okolí to zrovna nekvituje,tchán se s tím doteď nesmířil.Holčičí jména se mi hrozně líbí Mína (má ji Tereza Maxová) a Mia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze