Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@monuline Mě se to líbí, Robin je krásný jméno a k tomu příjmení se myslím bude hodit cokoliv ![]()
@Pettruš píše:
My máme chlapečka MaxmiliánaJe mu pět měsíců a je to zlatíčko a úžasně mu to jméno sedne.Nelituju vůbec že jsem ho dala,okolí buď řekne že se jim líbí,nebo divný pohled ale komentář raději žádný
Akorát tchyně když se dověděla jak se malý bude jmenovat to moc nebobrala,že je to jak na psa ale už si taky zvyká
se tady jména nějak opakují
Tak tady raději přidám 2 nové: Agnes a Miriam
netradiční sice nejsou, dokonce bych řekla, že jsou hodně stará a tím pádem hodně tradiční, ale mezi Terezkama se rozhodně neztratí a tak si nás nakonec pamatují všichni. ![]()
@raca001 Mám kamarádku a ta je dokonce MirJam, ale je teda napůl etiopanka ![]()
@niki2 píše:
Kornélie je úžasné jméno. Moc se mi líbila, ale manžel to bohužel zatrhl. Má ji jedna známá a říkají jí Koný.
já jsem teda taky chtěla Kornelii a ta mi neprošla, tak zůstala pouze Nelinka…
což jsem si říkala, jak je to hezké jméno,že to nikdo nemá.. a na jednou, jak to všude pišou, tak to má každý.. ![]()
@RyBANA píše:
@monuline Mě se to líbí, Robin je krásný jméno a k tomu příjmení se myslím bude hodit cokoliv
souhlas…robin je fajn - pro mimi, pro pubertáka i pro dospělého…:)
A co říkáte na Tibora? Všichni mi to rozmlouvají, že už sama začínám pochybovat. Jenže nemůžu najít jméno, co by se mi líbilo ![]()
@gitula píše:
A co říkáte na Tibora? Všichni mi to rozmlouvají, že už sama začínám pochybovat. Jenže nemůžu najít jméno, co by se mi líbilo
Tibor je úplně normální jméno. Já jich znám několik.
Nenech si to rozmluvit! Hlavně když to není Honzík, Kubík nebo Matýsek, ty se množí jak houby po dešti. ![]()
@gitula píše:
A co říkáte na Tibora? Všichni mi to rozmlouvají, že už sama začínám pochybovat. Jenže nemůžu najít jméno, co by se mi líbilo
Mně se Tibor hodně líbí! ![]()
Robin je pěkný k příjmení. Chodila jsem kdysi do školy se Zdeňkem Rippelem, to taky není špatná kombinace.
Jestli ti u Patricie neva, že jí budou říkat Páťa, tak to dej. Nás ale Páťa odradilo od Patrika.
My máme Richarda,ale chtěli jsme taky Alexandra.Prvorozený je Mojmír,tak jsme chtěli nějaké královské jméno i pro druhého syna.Okolí to zrovna nekvituje,tchán se s tím doteď nesmířil.Holčičí jména se mi hrozně líbí Mína (má ji Tereza Maxová) a Mia.