Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
17.4.12 14:12
@Kallkapa píše: :mrgreen: No to je teda hrozná blbost :lol: Zrovna já bych nemohla mít ani blond ani melíry a to ani náznak..A melíry teda podle mě spíš ve většině případů zestařují než omlazují páč blond je podobná šedé u starších dam někdy nerozeznám, zda jsou našedivělé nebo namelírované.. :mrgreen:

Mně osobně s eblond i melíry hrozně líbí- třeba kamarádka měla v hnědých vlasech a fakt jí slušely. Mně taky nejde, s MedulinkouX to řešíme občas v nějaké diskuzi o vlasech- toužíme po blond, ale asi nám moc nejde, no.
Někoho fakt zestarší, působí usedle. Já třeba potkávám ženský, kterým bych tipla víc, ale vím, kolik jim je. A mají takovou tu nažloutlou blond. Vypadá to horzně usedle, divně, až buransky bych řekla- ale jak na kom, samozřejmě. Jsou typy, kterým blond jde, i žlutá :nevim: .

Třeba RyBana se mi v blond líbila, ale když ji ted vidím v hnědé, tak je vidět, že hrozně ožila

• Citovat
  • Upravit
8566
17.4.12 14:22
@byron píše:
Mně osobně s eblond i melíry hrozně líbí- třeba kamarádka měla v hnědých vlasech a fakt jí slušely. Mně taky nejde, s MedulinkouX to řešíme občas v nějaké diskuzi o vlasech- toužíme po blond, ale asi nám moc nejde, no.
Někoho fakt zestarší, působí usedle. Já třeba potkávám ženský, kterým bych tipla víc, ale vím, kolik jim je. A mají takovou tu nažloutlou blond. Vypadá to horzně usedle, divně, až buransky bych řekla- ale jak na kom, samozřejmě. Jsou typy, kterým blond jde, i žlutá :nevim: .Třeba RyBana se mi v blond líbila, ale když ji ted vidím v hnědé, tak je vidět, že hrozně ožila

No já bych blond nemohla mít, protože jsem absolutně tmavý typ - mám přirozeně černé obočí - vlasy teda hnědé (ne černé) ale kdybych si je zesvětlila (byť jen melírem) tak bych mohla jít z fleku na náměstí věštit lidem z ruky (chápej vypadala bych romsky) :mrgreen: . Jinak souhlas s blond vypadala R. na 35 tmavá vypadá na 20 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.12 14:25

@Kallkapa Já mám světlou plet, tmavě hnědý až černý obočí- výrazný, takže mi kaděřnice říkaly, že bych byla jak ukrajinka, bohužel

• Citovat
  • Upravit
23033
17.4.12 14:26
@jajulka007 píše:
Zajimalo by me jake jmena neobvykla jste.dali vasemu mimicu.

Alarich na prani tatinka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.4.12 14:37
@Kallkapa píše:
No já bych blond nemohla mít, protože jsem absolutně tmavý typ - mám přirozeně černé obočí - vlasy teda hnědé (ne černé) ale kdybych si je zesvětlila (byť jen melírem) tak bych mohla jít z fleku na náměstí věštit lidem z ruky (chápej vypadala bych romsky) :mrgreen: . Jinak souhlas s blond vypadala R. na 35 tmavá vypadá na 20 :mrgreen:

Prej na 35 8o :lol: :lol: Tak dík…v reálu mi tipovali od 23 do 26 - blond…teď teda míň no :mrgreen: to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.4.12 14:42
@RyBANA píše:
Prej na 35 8o :lol: :lol: Tak dík…v reálu mi tipovali od 23 do 26 - blond…teď teda míň no :mrgreen: to jo.

Hele já viděla jen jednu fotku focenou shora (v růžové košili tuším :) ) takže asi tak.. :mrgreen: Nevím kolik bych Ti tam tipla ale vzhledem k této fotce s tmavýma vlasama a hrubýma obroučkama byh Ti na tam té tipla o 10 až 15 více.. :lol: (35 ještě není tak strašný věk,ale fakt jsem ho jen plácla abych podtrhla ten značný rozdíl :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
17.4.12 14:45
a ty jsi dala dvě křestní jména? já bych chtěla jednou Karolínku Valerii, ale ani nevím jestli to můžu dát a teď čekáme kluka a bude se jmenovat Sebastian jelikož je to ale přítelův první syn tak bych byla klidně pro aby byl Pavel Sebastian… Pavel po přítelovi :) tak jestli někdo víte jak to je tak mohli by jste poradit jak to s těma dvěma jmény je?
@Evelline píše:
ahoj :mavam:
já mám Damiána Františka (mě přijde normální,ale spoustě lidem netradicni) silene se mi libi Zachariáš, Damir - Samir - Emin (jsou makedonska) :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.4.12 14:47
@lenulina1979 píše:
a ty jsi dala dvě křestní jména? já bych chtěla jednou Karolínku Valerii, ale ani nevím jestli to můžu dát a teď čekáme kluka a bude se jmenovat Sebastian jelikož je to ale přítelův první syn tak bych byla klidně pro aby byl Pavel Sebastian… Pavel po přítelovi :) tak jestli někdo víte jak to je tak mohli by jste poradit jak to s těma dvěma jmény je?

Můžeš dát dvě..nebo co přesně Tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
17.4.12 15:02
Ano zajímá mě to jestli můžu dát dvě… sice nevím co by na to říkal přítel, ale jde o to, že to Pavel by vlastně měl malej v rodném listě říkali by jsme mu jen Sebastiane…a bylo by jednou jen na něm jestli si nechá říkat Sebastian nebo Pavel
@Kallkapa píše:
Můžeš dát dvě..nebo co přesně Tě zajímá?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.4.12 15:03
@Kallkapa píše:
Hele já viděla jen jednu fotku focenou shora (v růžové košili tuším :) ) takže asi tak.. :mrgreen: Nevím kolik bych Ti tam tipla ale vzhledem k této fotce s tmavýma vlasama a hrubýma obroučkama byh Ti na tam té tipla o 10 až 15 více.. :lol: (35 ještě není tak strašný věk,ale fakt jsem ho jen plácla abych podtrhla ten značný rozdíl :) )

V pohodě, jsem si dělala srandu jen…i když teda no nic :lol: :lol: 35 není tak hrozný, ale 25 je furt lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
17.4.12 15:04
@Monjie píše:
Lukáš Alarich na prani tatinka:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.4.12 15:04
@lenulina1979 píše:
Ano zajímá mě to jestli můžu dát dvě… sice nevím co by na to říkal přítel, ale jde o to, že to Pavel by vlastně měl malej v rodném listě říkali by jsme mu jen Sebastiane…a bylo by jednou jen na něm jestli si nechá říkat Sebastian nebo Pavel

Pokud mu zapíšeš dvě jména, MUSÍŠ je používat v úředním styku - školka, škola, doktoři, prostě všechno formální.. Doma mu můžeš říkat jak chceš, třeba koblížku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.4.12 15:07
@lenulina1979 píše:
Ano zajímá mě to jestli můžu dát dvě… sice nevím co by na to říkal přítel, ale jde o to, že to Pavel by vlastně měl malej v rodném listě říkali by jsme mu jen Sebastiane…a bylo by jednou jen na něm jestli si nechá říkat Sebastian nebo Pavel

A ještě jedna věc - většinou okolí používá jméno první v pořadí, takže se může stát, že neznalí na něj budou volat spíše Pavel než Sebastian - pokud bude pořadí Pavel Sebastian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
17.4.12 15:27
To mě teda nevadí ale jako první by muselo bejt spíš to Sebastian… to se mě líbilo hned když jsem zjistila, že budu mít kluka a začala přemýšlet nad jménem, sice skoro tchýně i moje mamina řekli že je to divné ale mě se to líbí a mojemu taky a starší syn když se zeptal jak mu bude říkat že se mu to jméno taky moc nezdá… tak jsem mu řekla, že on mu může přece říkat bráško :D… ještě jsem váhala sice nad Filipem ovšem to opravdu jen chvilku…
@Kallkapa píše:
Pokud mu zapíšeš dvě jména, MUSÍŠ je používat v úředním styku - školka, škola, doktoři, prostě všechno formální.. Doma mu můžeš říkat jak chceš, třeba koblížku :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
17.4.12 15:30

můj první syn je Vladimír, ale já mu říkám Kačko proč to nevím, asi místo té Karolínky :( ale musím se krotit minule jsem se přeřekla i ve škole a řekla mu Kačko před holkama a jelikož už bude mít 15 tak se musím snažit mu tak už neříkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze