Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@byron píše:
Mně osobně s eblond i melíry hrozně líbí- třeba kamarádka měla v hnědých vlasech a fakt jí slušely. Mně taky nejde, s MedulinkouX to řešíme občas v nějaké diskuzi o vlasech- toužíme po blond, ale asi nám moc nejde, no.
Někoho fakt zestarší, působí usedle. Já třeba potkávám ženský, kterým bych tipla víc, ale vím, kolik jim je. A mají takovou tu nažloutlou blond. Vypadá to horzně usedle, divně, až buransky bych řekla- ale jak na kom, samozřejmě. Jsou typy, kterým blond jde, i žlutá.Třeba RyBana se mi v blond líbila, ale když ji ted vidím v hnědé, tak je vidět, že hrozně ožila
No já bych blond nemohla mít, protože jsem absolutně tmavý typ - mám přirozeně černé obočí - vlasy teda hnědé (ne černé) ale kdybych si je zesvětlila (byť jen melírem) tak bych mohla jít z fleku na náměstí věštit lidem z ruky (chápej vypadala bych romsky)
. Jinak souhlas s blond vypadala R. na 35 tmavá vypadá na 20 ![]()
@Kallkapa Já mám světlou plet, tmavě hnědý až černý obočí- výrazný, takže mi kaděřnice říkaly, že bych byla jak ukrajinka, bohužel
@jajulka007 píše:
Zajimalo by me jake jmena neobvykla jste.dali vasemu mimicu.
Alarich na prani tatinka:D
@Kallkapa píše:
No já bych blond nemohla mít, protože jsem absolutně tmavý typ - mám přirozeně černé obočí - vlasy teda hnědé (ne černé) ale kdybych si je zesvětlila (byť jen melírem) tak bych mohla jít z fleku na náměstí věštit lidem z ruky (chápej vypadala bych romsky). Jinak souhlas s blond vypadala R. na 35 tmavá vypadá na 20
Prej na 35
Tak dík…v reálu mi tipovali od 23 do 26 - blond…teď teda míň no
to jo.
@RyBANA píše:
Prej na 35![]()
![]()
Tak dík…v reálu mi tipovali od 23 do 26 - blond…teď teda míň no
to jo.
Hele já viděla jen jednu fotku focenou shora (v růžové košili tuším
) takže asi tak..
Nevím kolik bych Ti tam tipla ale vzhledem k této fotce s tmavýma vlasama a hrubýma obroučkama byh Ti na tam té tipla o 10 až 15 více..
(35 ještě není tak strašný věk,ale fakt jsem ho jen plácla abych podtrhla ten značný rozdíl
)
@Evelline píše:
ahoj
já mám Damiána Františka (mě přijde normální,ale spoustě lidem netradicni) silene se mi libi Zachariáš, Damir - Samir - Emin (jsou makedonska)
@lenulina1979 píše:
a ty jsi dala dvě křestní jména? já bych chtěla jednou Karolínku Valerii, ale ani nevím jestli to můžu dát a teď čekáme kluka a bude se jmenovat Sebastian jelikož je to ale přítelův první syn tak bych byla klidně pro aby byl Pavel Sebastian… Pavel po přítelovitak jestli někdo víte jak to je tak mohli by jste poradit jak to s těma dvěma jmény je?
Můžeš dát dvě..nebo co přesně Tě zajímá?
@Kallkapa píše:
Můžeš dát dvě..nebo co přesně Tě zajímá?
@Kallkapa píše:
Hele já viděla jen jednu fotku focenou shora (v růžové košili tuším) takže asi tak..
Nevím kolik bych Ti tam tipla ale vzhledem k této fotce s tmavýma vlasama a hrubýma obroučkama byh Ti na tam té tipla o 10 až 15 více..
(35 ještě není tak strašný věk,ale fakt jsem ho jen plácla abych podtrhla ten značný rozdíl
)
V pohodě, jsem si dělala srandu jen…i když teda no nic
35 není tak hrozný, ale 25 je furt lepší ![]()
@lenulina1979 píše:
Ano zajímá mě to jestli můžu dát dvě… sice nevím co by na to říkal přítel, ale jde o to, že to Pavel by vlastně měl malej v rodném listě říkali by jsme mu jen Sebastiane…a bylo by jednou jen na něm jestli si nechá říkat Sebastian nebo Pavel
Pokud mu zapíšeš dvě jména, MUSÍŠ je používat v úředním styku - školka, škola, doktoři, prostě všechno formální.. Doma mu můžeš říkat jak chceš, třeba koblížku ![]()
@lenulina1979 píše:
Ano zajímá mě to jestli můžu dát dvě… sice nevím co by na to říkal přítel, ale jde o to, že to Pavel by vlastně měl malej v rodném listě říkali by jsme mu jen Sebastiane…a bylo by jednou jen na něm jestli si nechá říkat Sebastian nebo Pavel
A ještě jedna věc - většinou okolí používá jméno první v pořadí, takže se může stát, že neznalí na něj budou volat spíše Pavel než Sebastian - pokud bude pořadí Pavel Sebastian.
@Kallkapa píše:
Pokud mu zapíšeš dvě jména, MUSÍŠ je používat v úředním styku - školka, škola, doktoři, prostě všechno formální.. Doma mu můžeš říkat jak chceš, třeba koblížku
můj první syn je Vladimír, ale já mu říkám Kačko proč to nevím, asi místo té Karolínky
ale musím se krotit minule jsem se přeřekla i ve škole a řekla mu Kačko před holkama a jelikož už bude mít 15 tak se musím snažit mu tak už neříkat.
Mně osobně s eblond i melíry hrozně líbí- třeba kamarádka měla v hnědých vlasech a fakt jí slušely. Mně taky nejde, s MedulinkouX to řešíme občas v nějaké diskuzi o vlasech- toužíme po blond, ale asi nám moc nejde, no.
.
Někoho fakt zestarší, působí usedle. Já třeba potkávám ženský, kterým bych tipla víc, ale vím, kolik jim je. A mají takovou tu nažloutlou blond. Vypadá to horzně usedle, divně, až buransky bych řekla- ale jak na kom, samozřejmě. Jsou typy, kterým blond jde, i žlutá
Třeba RyBana se mi v blond líbila, ale když ji ted vidím v hnědé, tak je vidět, že hrozně ožila