Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Směšně to určitě nezní, je to pro někoho ještě nezvyklá kombinace, ale to je otázkou času. Však si lidé zvyknou a komu se to nelíbí, ať si pr… políbí ![]()
@Monika H. píše:
Směšně to určitě nezní, je to pro někoho ještě nezvyklá kombinace, ale to je otázkou času. Však si lidé zvyknou a komu se to nelíbí, ať si pr… políbí
Přesně tak
Navíc je to „normální“ jméno, je v kalendáři, jen na něj nejsme zvyklí… ![]()
@LouLou píše:
Zoe Hrnickova zni dost smesne, pardon…Laura je o sto procent lepsi
Myslím, že směšně by zněla Anička Hrníčková
@Sajmí píše:
Myslím, že směšně by zněla Anička Hrníčková
Proč by zněla Anna Hrníčková směšně? ![]()
No tak kdo nechce slyset nazor, at si necha sve kombinace pro sebe a nepise je verejne, ze..? Nejde o to, jestli je Zoe v kalendari, nebo ne.Ale samozrejme, at si kazda pojmenuje deti jak chce.Jen se pak necilte, ze to nekomu zni blbe ![]()
Pro mě by třeba byla divná kombinace Tomáš Tupý/Mokrý/Studený/Smutný apod. ![]()
@LouLou píše:
No tak kdo nechce slyset nazor, at si necha sve kombinace pro sebe a nepise je verejne, ze..? Nejde o to, jestli je Zoe v kalendari, nebo ne.Ale samozrejme, at si kazda pojmenuje deti jak chce.Jen se pak necilte, ze to nekomu zni blbe
@Sajmí sama v příspěvku psala, že jména, která se jí líbí jí bohužel neladí s ryze českým příjmením ![]()
Já jsem taky pořád řešila jak bude znít kombinace přijmení a jména holčičky až mi mamka řekla a ty si jako myslíš, že když to bude holka že to přijmení bude mít nadosmrti? Tak jsem si uvědomila že je to vlastně opravdu jedno protože pak se vdá a přijmení se jí stejnak změní ( pokud by netrvala na svém krasném po nás
)
@Iduska píše:
Pro mě by třeba byla divná kombinace Tomáš Tupý/Mokrý/Studený/Smutný apod.
Ale..Tomas Fuk ![]()
Pamatuju si ze skoly na kluka, ktery se jmenoval Tomas Hotovy
@Iduska píše:
Pro mě by třeba byla divná kombinace Tomáš Tupý/Mokrý/Studený/Smutný apod.
Mě kombinace Tomáš Těžký/Hustý/ Jedno připadá celkem vtipná - dobrém slova smyslu ![]()
Horší mi připadají kombinace Max Ostrý, Max Tupý, Max Chytrý, Max Hrubý atd ![]()
Ale já si uvědomuji, že Zoe Hrníčková není optimální spojení
uváděla jsem to hned na začátku, tkž bych to nijak nedramatizovala, jméno se mi (s dovolením) líbí i nadále, doma stejně neprošlo, vybrali jsme jiné, se kterým souhlasíme oba
.
Zoe Hrnickova zni dost smesne, pardon…Laura je o sto procent lepsi