Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LouLou
14.4.12 13:49

Zoe Hrnickova zni dost smesne, pardon…Laura je o sto procent lepsi

• Citovat
  • Upravit
12064
15.4.12 14:34

Směšně to určitě nezní, je to pro někoho ještě nezvyklá kombinace, ale to je otázkou času. Však si lidé zvyknou a komu se to nelíbí, ať si pr… políbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
16.4.12 07:48
@Monika H. píše:
Směšně to určitě nezní, je to pro někoho ještě nezvyklá kombinace, ale to je otázkou času. Však si lidé zvyknou a komu se to nelíbí, ať si pr… políbí :mrgreen:

Přesně tak :palec: Navíc je to „normální“ jméno, je v kalendáři, jen na něj nejsme zvyklí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
16.4.12 07:49
@LouLou píše:
Zoe Hrnickova zni dost smesne, pardon…Laura je o sto procent lepsi

Myslím, že směšně by zněla Anička Hrníčková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
16.4.12 08:32
@Sajmí píše:
Myslím, že směšně by zněla Anička Hrníčková

Proč by zněla Anna Hrníčková směšně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
16.4.12 08:36

No tak kdo nechce slyset nazor, at si necha sve kombinace pro sebe a nepise je verejne, ze..? Nejde o to, jestli je Zoe v kalendari, nebo ne.Ale samozrejme, at si kazda pojmenuje deti jak chce.Jen se pak necilte, ze to nekomu zni blbe 8)

• Citovat
  • Upravit
891
16.4.12 08:42

Pro mě by třeba byla divná kombinace Tomáš Tupý/Mokrý/Studený/Smutný apod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
16.4.12 09:25
@LouLou píše:
No tak kdo nechce slyset nazor, at si necha sve kombinace pro sebe a nepise je verejne, ze..? Nejde o to, jestli je Zoe v kalendari, nebo ne.Ale samozrejme, at si kazda pojmenuje deti jak chce.Jen se pak necilte, ze to nekomu zni blbe 8)

@Sajmí sama v příspěvku psala, že jména, která se jí líbí jí bohužel neladí s ryze českým příjmením :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
16.4.12 09:45

Já jsem taky pořád řešila jak bude znít kombinace přijmení a jména holčičky až mi mamka řekla a ty si jako myslíš, že když to bude holka že to přijmení bude mít nadosmrti? Tak jsem si uvědomila že je to vlastně opravdu jedno protože pak se vdá a přijmení se jí stejnak změní ( pokud by netrvala na svém krasném po nás :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
16.4.12 10:04
@Iduska píše:
Pro mě by třeba byla divná kombinace Tomáš Tupý/Mokrý/Studený/Smutný apod. :mrgreen:

Ale..Tomas Fuk 8)

• Citovat
  • Upravit
LouLou
16.4.12 10:05

Pamatuju si ze skoly na kluka, ktery se jmenoval Tomas Hotovy

• Citovat
  • Upravit
Naima
16.4.12 10:09

Měla jsem lékaře, který se jmenoval Tomáš Tomáš :).

• Citovat
  • Upravit
8566
16.4.12 10:26
@Iduska píše:
Pro mě by třeba byla divná kombinace Tomáš Tupý/Mokrý/Studený/Smutný apod. :mrgreen:

Mě kombinace Tomáš Těžký/Hustý/ Jedno připadá celkem vtipná - dobrém slova smyslu :)

Horší mi připadají kombinace Max Ostrý, Max Tupý, Max Chytrý, Max Hrubý atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.4.12 10:32

Máme netradičně pojmenované dcery Melisu a Patricii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
16.4.12 11:17

Ale já si uvědomuji, že Zoe Hrníčková není optimální spojení :lol: uváděla jsem to hned na začátku, tkž bych to nijak nedramatizovala, jméno se mi (s dovolením) líbí i nadále, doma stejně neprošlo, vybrali jsme jiné, se kterým souhlasíme oba ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze