Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Diky holky za kazdy nazor. Jmeno Cyril pro kluka manzel nechce
, me by se docela libilo.
Sandra752 píše:
Cyrila… pekne,neobvykle…proc ne ?!Jak byste ji rikalu?
Cyri, Cyrinko, Cyrdas. Ale ja vazne nevim. Rada bych manzelovi jeho prani splnila, jmeno se mi libi, ale bojim se, aby se holcicce nesmali. Respektive at se hlupci klidne smejou, ale aby ji to nevadilo ![]()
Krasne,obdivuji…ja chci zas Andělu,rozhodne nedam na ostatni a budu si stat za svym ![]()
My zas chceme Marcuse a aelxandru, ale okolí to zatim nějak nepobírá dobře. Ještě se rozmýšlíme, tohle byli první dvě jména na kterých jsme se shodli
Původně jsem myslela, že co se týče jména, nenecham si do toho mluvit, ale celá rodina je proti, tak nevim, nevim, to je to opravdu tak hrozné?? ![]()
Čekatelka píše:
pro kluka Felix
Aeklyn,Alexandra se me libilo taky a nechapu,ze to tve okoli nepobira dobre,ja znam Alexandry tri a nikdy by me nenapadlo,ze by to mela byt nejaky divni,krasny jmeno i ten Marcus je hezkej ![]()
anyretak27 píše:
Aeklyn,Alexandra se me libilo taky a nechapu,ze to tve okoli nepobira dobre,ja znam Alexandry tri a nikdy by me nenapadlo,ze by to mela byt nejaky divni,krasny jmeno i ten Marcus je hezkej
Taky nevim, co jim na tom vadí, každopádně stále to jsou dvě jména na kterých jsme se shodli s partnerem oba, takže vedou
. ještě musíme vymyslet další dvě pro variantu dvou holčiček, nebo dvou kluků
Hold si umim všechno zařídit, prvorodička, neplánovaně a ještě dvojčátka
![]()
Ty jo,Cyrila je zvláštní
A jak byste jí říkali,mě třeba na tohle nic nenapadá (možná jen Cilka…).
Jinak my máme Bětušku,v dnešní době už se to moc nedává
A pokud druhý bude taky holka,tak Amálka a klukem nevím
Chtěla bych Mikuláše nebo Matouše,ale manžel mi to nějak nechce schválit ![]()
juchinka píše:Čekatelka píše:
pro kluka Felix![]()
Máme tříměsičního Felixe. Občas mě neunikne ne moc příjemný výraz některých jedinců spíše starší generace. Ale my jsme spokojeni a žádného jiného Felixe než našeho synáčka a Slováčka neznám. A na holku se mi líbí Amálie, nebo Rozárie. Ale mám Adélku
Rozárka je nádherný jméno
Já jsem to kdysi chtěla,ale bála jsem se,že mi to manžel neschválí,tak jsme tak pojmenovali naší kočku ![]()
Tak my máme Kamilku a Rostíka. Chtěli jsme Johana, ale vzhledem k tomu, že máme německy znějící příjmení, tak nám to přišlo moc "geršácký:-).
Cyrilka bude hooodně neobvyklá, ale proč ne? U nás na vesnici je pár babiček s tímto jménem a jsou to Cilky.
Alexandra je podle mně normální jméno. Už v dětství jsem jich pár znala. Jenom mě odradila SAŠA
.
Felixe manžel nechtěl, takže jsem to jméno dala aspoň kocourovi. Kočky dopadly stejně. Linda, Maya, Lucka, Noemi.
Já jsem měla vybrané jméno Timon. Už jsem přesvědčila i manžela, ale nastěhovala se nám do vesnice rodina cizinců a tři týdny před námi se jim narodil Timon
. Blbá náhoda. Oni už tu nebydlí a já jsem se vzdala svýho jména. Ale Jonášek je taky krásný.
niki2 píše:
Cyrilka bude hooodně neobvyklá, ale proč ne? U nás na vesnici je pár babiček s tímto jménem a jsou to Cilky.
Alexandra je podle mně normální jméno. Už v dětství jsem jich pár znala. Jenom mě odradila SAŠA.
Felixe manžel nechtěl, takže jsem to jméno dala aspoň kocourovi. Kočky dopadly stejně. Linda, Maya, Lucka, Noemi.
Já jsem měla vybrané jméno Timon. Už jsem přesvědčila i manžela, ale nastěhovala se nám do vesnice rodina cizinců a tři týdny před námi se jim narodil Timon![]()
![]()
. Blbá náhoda. Oni už tu nebydlí a já jsem se vzdala svýho jména. Ale Jonášek je taky krásný.
Jonášek je nádherný
Je (bude) to můj třetí vysněný chlapeček ![]()
mě se líbily pro holčičku Ava, Aida, Melisa, Vanesa, Barbara, Elena …ale neprošlo ani jedno tak máme český a nakonec jsem ráda. ![]()