Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
7.3.12 06:40
papavlinka33 píše:
Líbí se mi pro holčičku jméno RUBY, ale máme v příjmení dvě R, takže by to asi nešlo :( , syn je Daniel Lewis, máme hodně příbuzných v zahraničí a manželova rodina taky pochází z ciziny, často jezdíme ven tak jsou všichni spokojení a jméno nikdo nekomolí. Jinak se mi ještě líbí Edward, Melanie, Gabriel, Ema, Jindřich, Richard. No je toho víc

Moje mamka je Ruth a tchýně jí říká RUBY, páč se jí Ruth prý blbě pamatuje a říká :lol: :lol: tchýně no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
7.3.12 08:15

My budem mit v dubnu taky Ninu :kytka: nadherne jmeno..Kluk Stepanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
7.3.12 11:08

…tak my jsme nejdříve měli mít holčičku, která se měla jmenovat Rebeka. Ale jelikož naší holčičce narostl pimpásek, tak to bude Felix!! :pankac:
Felix je docela neobvyklé jméno, koukala jsem na net a u nás v ČR ho má jen kolem 370lidí :pankac: !!
No manželovým rodičům se to moc nelíbí a stále mu to rozmlouvají, ale hlavní je, že se to líbí nám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.3.12 11:11

Felix je super :palec: Rebeku chtěl strašně manžel, nakonec máme taky kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 11:20

my máme Tadeáš Emil
a kdybychom měli holčičku tak Justýna
ještě pěkné a netradiční Mikuláš a Silvestr :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 13:40

Ahojky my jsme dali Melisa sice všichni doteď koukají i rodiče byli proti ale teď už jim to vůbec nepřijde a strášně ji to sluší :kytka: a kdyby to byl klučík tak by byl Kristián nebo Sebastián strašně se mi ta jména líbí i Liliana se mi líbila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
7.3.12 18:01

my máme Patricii, což když to tu čtu, tak asi taky netradiční :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 18:09

má tady někdo holčičku jménem Lily nebo Lilly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
7.3.12 18:20

Lili neznam, ale znam jednu Lolu a jednu Lulu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
7.3.12 19:31

Tak u nás je jasně rozhodnuto, že když budeme mít holčičku, tak Stelinku a u chlapečka zatím vítězí Robin..přemýšlet o jiném, partner začne jedině jestli nabínu nějaké lepší, které by se mu líbilo víc..holt jestli to bude klučíček, tak to bude boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
7.3.12 19:38

My mame Wiliama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
7.3.12 19:57
švestička píše:
má tady někdo holčičku jménem Lily nebo Lilly?

Kamoška má Lilian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
7.3.12 21:58
monuline píše:
Tak u nás je jasně rozhodnuto, že když budeme mít holčičku, tak Stelinku a u chlapečka zatím vítězí Robin..přemýšlet o jiném, partner začne jedině jestli nabínu nějaké lepší, které by se mu líbilo víc..holt jestli to bude klučíček, tak to bude boj :mrgreen:

Robinka schvaluju :pankac: :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
7.3.12 22:09
AV píše:
My máme doma chlapečka, který se jmenuje Maxim (Maxmilián mi přišlo strašně dlouhé) a teď čekáme holčičku Alex (Alexandra mi přišlo taky dlouhé a s touhle krátkou verzí u nás na matrice problém nemají) :mavam:

Tak to je super. Chlapeček Maxim byl v mém výběru. Je to krásné jméno. A Alex je taky fajn. Chtěla jsem i na kluka Alex, protože, když je Alexandra, nebo Alexandr, tak jim říkají Saša, a to se mi úplně hnusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
7.3.12 22:28
NJustyna píše:
Ahoj holky , koukam ze jsou tu moc zajimava jmena ,cekame prvni miminko no a nakonec jsme se rozhodli s manzelem pro holku Samantu je to asi dost netradicni ale mame i cizi prijmeni tak k nam to sedi no a kdyby to byl kluk tak jednoznacne Maxim :mavam:

Jo, Samantu chtěl moc můj manžel, ale k našemu příjmení by se to fakt nehodilo ( Liliana bylo lepší). Maxim je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze