Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
švestička píše:
má tady někdo holčičku jménem Lily nebo Lilly?
Ahoj, taky jsem moc chtěla Lily, ale když si uvědomíš, že jí jednou bude padesát a bude se přestavovat jako Lily XXXX, tak je to blbý. Proto jsme dali Lilianu a ať si jí říká jak kdo chce.
LucaLuca píše:švestička píše:Kamoška má Lilian.
má tady někdo holčičku jménem Lily nebo Lilly?
Znám jednu Lilianu.
Vetšina jmen, co jsou tu napsaná, mi už vůbec nepřijdou neobvyklá. Ať už je to Maxmilián, Antonín, Sebastián, Sofie, Nina, Lily, Mia, Thea, Samuel, Alexandr, Zoe…
Neříkám, že nejsou pěkná, ale tím, že je začíná dávat čím dál víc lidí, tak ztrácí kouzlo neobvyklosti ![]()
Třeba tu vůbec nepadla jména jako Zikmund, Ctirad, Cyril, Adina, Adelaida, Boris, Běla, Ingrid, Inés, Ida, Radúz, Irena, Radovan… ta jsou podle mě teď neobvyklá ![]()
Evelín píše:To je pravda! A Belinda je také neobvyklá! Říkáme jí Belinka
Vetšina jmen, co jsou tu napsaná, mi už vůbec nepřijdou neobvyklá. Ať už je to Maxmilián, Antonín, Sebastián, Sofie, Nina, Lily, Mia, Thea, Samuel, Alexandr, Zoe…Neříkám, že nejsou pěkná, ale tím, že je začíná dávat čím dál víc lidí, tak ztrácí kouzlo neobvyklosti
Třeba tu vůbec nepadla jména jako Zikmund, Ctirad, Cyril, Adina, Adelaida, Boris, Běla, Ingrid, Inés, Ida, Radúz, Irena, Radovan… ta jsou podle mě teď neobvyklá
niki2 píše:NJustyna píše:Jo, Samantu chtěl moc můj manžel, ale k našemu příjmení by se to fakt nehodilo ( Liliana bylo lepší). Maxim je super.
Ahoj holky , koukam ze jsou tu moc zajimava jmena ,cekame prvni miminko no a nakonec jsme se rozhodli s manzelem pro holku Samantu je to asi dost netradicni ale mame i cizi prijmeni tak k nam to sedi no a kdyby to byl kluk tak jednoznacne Maxim
Liliana je moc hezky a prijde mi dost neobvykle v CR ![]()
Já chtěla Marinu nebo Adinu. Neprošlo, máme Emu.
Belinda i Liliana jsou moc krásné.
artepka píše:
My budeme mít každým dnem EdituHolky, kolik znáte dětí se jménem Edita? jestli teda nevadí, že se ptám
![]()
Zdá se vám to jako neobvyklé jméno?
Má neteř je Edita, mamky účetní byla Edita, švagrovo bývalá byla Edita ![]()
Jo a ještě jsme uvažovali o Boleslavovi, moc se mi líbí Bolek, ale pak nám kdosi řekl, že zná Bolka a říkají mu Slávek
, takže to nás odradilo
Ahojky,
my jsme dali Jessica Emily, ale je pravda, ze dcera ma dve obcanstvi. Pokud by byla kluk, tak mela byt Joshua Luke.
Pro druhe ditatko bych chtela mozna AJ/CR jmeno, ale jeste nevim ![]()
Serenity píše:
Máme Alexandru. Chtěla jsem jméno co je v kalendáři, ale není moc obvyklé. A hlavně se mi vždy strašně moc líbilo, protože ve mě vyvolává pocit určité vznešenosti a síly.
juchů, také mám Alexandru. Jsi první, koho potkávám
Boo-Boo píše:Serenity píše:juchů, také mám Alexandru. Jsi první, koho potkávám
Máme Alexandru. Chtěla jsem jméno co je v kalendáři, ale není moc obvyklé. A hlavně se mi vždy strašně moc líbilo, protože ve mě vyvolává pocit určité vznešenosti a síly.
Naši dvoji známí mají taky Alexandry a obě Sašenky jsou nej kámošky. ![]()
NJustyna píše:niki2 píše:Liliana je moc hezky a prijde mi dost neobvykle v CRNJustyna píše:Jo, Samantu chtěl moc můj manžel, ale k našemu příjmení by se to fakt nehodilo ( Liliana bylo lepší). Maxim je super.
Ahoj holky , koukam ze jsou tu moc zajimava jmena ,cekame prvni miminko no a nakonec jsme se rozhodli s manzelem pro holku Samantu je to asi dost netradicni ale mame i cizi prijmeni tak k nam to sedi no a kdyby to byl kluk tak jednoznacne Maxim
Tak já zrovna mám jako druhé jméno Liliana ![]()
Evelín píše:
Vetšina jmen, co jsou tu napsaná, mi už vůbec nepřijdou neobvyklá. Ať už je to Maxmilián, Antonín, Sebastián, Sofie, Nina, Lily, Mia, Thea, Samuel, Alexandr, Zoe…Neříkám, že nejsou pěkná, ale tím, že je začíná dávat čím dál víc lidí, tak ztrácí kouzlo neobvyklosti
Třeba tu vůbec nepadla jména jako Zikmund, Ctirad, Cyril, Adina, Adelaida, Boris, Běla, Ingrid, Inés, Ida, Radúz, Irena, Radovan… ta jsou podle mě teď neobvyklá
Ona by tu pak asi nebyla zadna diskuze ![]()