Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
720
7.3.12 22:36
švestička píše:
má tady někdo holčičku jménem Lily nebo Lilly?

Ahoj, taky jsem moc chtěla Lily, ale když si uvědomíš, že jí jednou bude padesát a bude se přestavovat jako Lily XXXX, tak je to blbý. Proto jsme dali Lilianu a ať si jí říká jak kdo chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
7.3.12 22:38

Jinak, celá jména dětí jsou: Liliana Zoe a Jonáš Benedikt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.3.12 23:17
LucaLuca píše:
švestička píše:
má tady někdo holčičku jménem Lily nebo Lilly?
Kamoška má Lilian.

Znám jednu Lilianu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.3.12 16:06

Vetšina jmen, co jsou tu napsaná, mi už vůbec nepřijdou neobvyklá. Ať už je to Maxmilián, Antonín, Sebastián, Sofie, Nina, Lily, Mia, Thea, Samuel, Alexandr, Zoe… :nevim: Neříkám, že nejsou pěkná, ale tím, že je začíná dávat čím dál víc lidí, tak ztrácí kouzlo neobvyklosti :nevim:

Třeba tu vůbec nepadla jména jako Zikmund, Ctirad, Cyril, Adina, Adelaida, Boris, Běla, Ingrid, Inés, Ida, Radúz, Irena, Radovan… ta jsou podle mě teď neobvyklá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.3.12 16:51
Evelín píše:
Vetšina jmen, co jsou tu napsaná, mi už vůbec nepřijdou neobvyklá. Ať už je to Maxmilián, Antonín, Sebastián, Sofie, Nina, Lily, Mia, Thea, Samuel, Alexandr, Zoe… :nevim: Neříkám, že nejsou pěkná, ale tím, že je začíná dávat čím dál víc lidí, tak ztrácí kouzlo neobvyklosti :nevim:Třeba tu vůbec nepadla jména jako Zikmund, Ctirad, Cyril, Adina, Adelaida, Boris, Běla, Ingrid, Inés, Ida, Radúz, Irena, Radovan… ta jsou podle mě teď neobvyklá :)
To je pravda! A Belinda je také neobvyklá! Říkáme jí Belinka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
8.3.12 18:40
niki2 píše:
NJustyna píše:
Ahoj holky , koukam ze jsou tu moc zajimava jmena ,cekame prvni miminko no a nakonec jsme se rozhodli s manzelem pro holku Samantu je to asi dost netradicni ale mame i cizi prijmeni tak k nam to sedi no a kdyby to byl kluk tak jednoznacne Maxim :mavam:
Jo, Samantu chtěl moc můj manžel, ale k našemu příjmení by se to fakt nehodilo ( Liliana bylo lepší). Maxim je super.

Liliana je moc hezky a prijde mi dost neobvykle v CR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.3.12 19:45

Já chtěla Marinu nebo Adinu. Neprošlo, máme Emu.
Belinda i Liliana jsou moc krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
8.3.12 22:08
artepka píše:
My budeme mít každým dnem Editu :srdce: Holky, kolik znáte dětí se jménem Edita? jestli teda nevadí, že se ptám :oops: :think: Zdá se vám to jako neobvyklé jméno?

Má neteř je Edita, mamky účetní byla Edita, švagrovo bývalá byla Edita :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
8.3.12 22:13

Máme Roberta a Richarda, holčička by byla Ludmila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
8.3.12 22:15

Jo a ještě jsme uvažovali o Boleslavovi, moc se mi líbí Bolek, ale pak nám kdosi řekl, že zná Bolka a říkají mu Slávek :roll: , takže to nás odradilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
8.3.12 22:18

Ahojky,

my jsme dali Jessica Emily, ale je pravda, ze dcera ma dve obcanstvi. Pokud by byla kluk, tak mela byt Joshua Luke.

Pro druhe ditatko bych chtela mozna AJ/CR jmeno, ale jeste nevim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo-Boo
8.3.12 23:07
Serenity píše:
Máme Alexandru. Chtěla jsem jméno co je v kalendáři, ale není moc obvyklé. A hlavně se mi vždy strašně moc líbilo, protože ve mě vyvolává pocit určité vznešenosti a síly. :)

juchů, také mám Alexandru. Jsi první, koho potkávám

• Citovat
  • Upravit
5527
8.3.12 23:20
Boo-Boo píše:
Serenity píše:
Máme Alexandru. Chtěla jsem jméno co je v kalendáři, ale není moc obvyklé. A hlavně se mi vždy strašně moc líbilo, protože ve mě vyvolává pocit určité vznešenosti a síly. :)
juchů, také mám Alexandru. Jsi první, koho potkávám

Naši dvoji známí mají taky Alexandry a obě Sašenky jsou nej kámošky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
8.3.12 23:26
NJustyna píše:
niki2 píše:
NJustyna píše:
Ahoj holky , koukam ze jsou tu moc zajimava jmena ,cekame prvni miminko no a nakonec jsme se rozhodli s manzelem pro holku Samantu je to asi dost netradicni ale mame i cizi prijmeni tak k nam to sedi no a kdyby to byl kluk tak jednoznacne Maxim :mavam:
Jo, Samantu chtěl moc můj manžel, ale k našemu příjmení by se to fakt nehodilo ( Liliana bylo lepší). Maxim je super.
Liliana je moc hezky a prijde mi dost neobvykle v CR ;)

Tak já zrovna mám jako druhé jméno Liliana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
9.3.12 06:52
Evelín píše:
Vetšina jmen, co jsou tu napsaná, mi už vůbec nepřijdou neobvyklá. Ať už je to Maxmilián, Antonín, Sebastián, Sofie, Nina, Lily, Mia, Thea, Samuel, Alexandr, Zoe… :nevim: Neříkám, že nejsou pěkná, ale tím, že je začíná dávat čím dál víc lidí, tak ztrácí kouzlo neobvyklosti :nevim:Třeba tu vůbec nepadla jména jako Zikmund, Ctirad, Cyril, Adina, Adelaida, Boris, Běla, Ingrid, Inés, Ida, Radúz, Irena, Radovan… ta jsou podle mě teď neobvyklá :)

Ona by tu pak asi nebyla zadna diskuze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko