Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My máme Jiřího-po dědovi a tatínkovi..Takže to byla jakási naše občanská povinnost
Manžel by dalšího kluka chtěl Matiáše (já raději Matiase) a mi se líbí Adam-což nejsou neobvyklá jména.Ale u holkek u mě jasně vede Timea a Bibiana-což jsou slovenská jména.Znám jedny sestřenice,co se tak jmenují ![]()
Boo-Boo píše:Serenity píše:juchů, také mám Alexandru. Jsi první, koho potkávám
Máme Alexandru. Chtěla jsem jméno co je v kalendáři, ale není moc obvyklé. A hlavně se mi vždy strašně moc líbilo, protože ve mě vyvolává pocit určité vznešenosti a síly.
Moc krásné jméno. Ale mě odradila Saša
a délka jména. Sama mám krásné, ale dlouhé jméno a nikdo mi tak nikdy neříkal. Jen táta, když jsem něco provedla. Když mi tak někdo řekne dneska, pořád to se mnou mírně škubne
.
Máme Lindu, že by případná druhá dcera byla Belinda?:-))) Mě se ale stejně líbí hodně Josefína. Bohužel, dlouhé příjmení mě brzdí.
Ahojda, my chceme bud pro kluka Kristian a pro holku Anděla ![]()
Kristiána beru, to je hezký jméno, ale Anděla není moc dobrý nápad. Děti se jí budou smát. Radši bych volila Alžbětu, nebo Agátu.
Na příjmení se nedívej, pokud se ti to líbí a je to jako u mě „srdeční záležitost“ , tak neváhej. Já jsem dala rýmovací jméno synovi. Je mu skoro pět let a nelituju toho. Prostě mám svýho Jonáška a ať se dál jmenuje, jak chce.
A ma tu nekdo jmeno Adrian???
![]()
My jo!!!!!!!!
![]()
A jeste mame Sebastianka
![]()
Niki 2:Proč by se měli smát jménu Anděla?Nám se moc líbí a lidi s tímto jménem moc není.Dá se hodně skloňovat a myslím si,že je každýho věc,jaký jméno dá. Agáta mi příjde jak jméno pro psa a Alžběta je moc tvrdý…
Martext:Máte krásné jméno pro kluky ![]()
Karolína a Evelína se mi moc libí
Dobrá kombinace pro dvojčata ![]()
Anděla je určitě neobvyklé jméno. Sice známé, ale málo dávané. kdybych ze školních neznala jednu hrozně protivnou učitelku Andělu, tak se mi to jméno libí ještě víc ![]()
Sandra752 píše:
Niki 2:Proč by se měli smát jménu Anděla?Nám se moc líbí a lidi s tímto jménem moc není.Dá se hodně skloňovat a myslím si,že je každýho věc,jaký jméno dá. Agáta mi příjde jak jméno pro psa a Alžběta je moc tvrdý…
Martext:Máte krásné jméno pro kluky
Mně se Anděla taky libi ![]()
niki2 píše:
Kristiána beru, to je hezký jméno, ale Anděla není moc dobrý nápad. Děti se jí budou smát. Radši bych volila Alžbětu, nebo Agátu.
Anděla je hezký, Alžběta a Agáta - pro mě hrozný, těm se budou smát, píšeš tu tak suveréně, ty jsi nějaká jazyková expertka? (ptám se v dobrém)