Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
361
9.3.12 07:15

My máme Jiřího-po dědovi a tatínkovi..Takže to byla jakási naše občanská povinnost :) Manžel by dalšího kluka chtěl Matiáše (já raději Matiase) a mi se líbí Adam-což nejsou neobvyklá jména.Ale u holkek u mě jasně vede Timea a Bibiana-což jsou slovenská jména.Znám jedny sestřenice,co se tak jmenují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.3.12 08:17
Boo-Boo píše:
Serenity píše:
Máme Alexandru. Chtěla jsem jméno co je v kalendáři, ale není moc obvyklé. A hlavně se mi vždy strašně moc líbilo, protože ve mě vyvolává pocit určité vznešenosti a síly. :)
juchů, také mám Alexandru. Jsi první, koho potkávám

Moc krásné jméno. Ale mě odradila Saša :roll: a délka jména. Sama mám krásné, ale dlouhé jméno a nikdo mi tak nikdy neříkal. Jen táta, když jsem něco provedla. Když mi tak někdo řekne dneska, pořád to se mnou mírně škubne :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.3.12 14:46

Máme Lindu, že by případná druhá dcera byla Belinda?:-))) Mě se ale stejně líbí hodně Josefína. Bohužel, dlouhé příjmení mě brzdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
10.3.12 20:22

ahojky, jména viz metřík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
10.3.12 21:03

Ahojda, my chceme bud pro kluka Kristian a pro holku Anděla :-)

• Citovat
  • Upravit
720
13.3.12 00:56

Kristiána beru, to je hezký jméno, ale Anděla není moc dobrý nápad. Děti se jí budou smát. Radši bych volila Alžbětu, nebo Agátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
13.3.12 01:03

Na příjmení se nedívej, pokud se ti to líbí a je to jako u mě „srdeční záležitost“ , tak neváhej. Já jsem dala rýmovací jméno synovi. Je mu skoro pět let a nelituju toho. Prostě mám svýho Jonáška a ať se dál jmenuje, jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
13.3.12 09:58

Dvojčátka Karolína a Evelína :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
14.3.12 00:15

A ma tu nekdo jmeno Adrian??? 8o 8o 8o
My jo!!!!!!!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
A jeste mame Sebastianka :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
14.3.12 10:41

Niki 2:Proč by se měli smát jménu Anděla?Nám se moc líbí a lidi s tímto jménem moc není.Dá se hodně skloňovat a myslím si,že je každýho věc,jaký jméno dá. Agáta mi příjde jak jméno pro psa a Alžběta je moc tvrdý…
Martext:Máte krásné jméno pro kluky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7374
14.3.12 10:59

Karolína a Evelína se mi moc libí :D Dobrá kombinace pro dvojčata :palec:

Anděla je určitě neobvyklé jméno. Sice známé, ale málo dávané. kdybych ze školních neznala jednu hrozně protivnou učitelku Andělu, tak se mi to jméno libí ještě víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.3.12 11:01
Sandra752 píše:
Niki 2:Proč by se měli smát jménu Anděla?Nám se moc líbí a lidi s tímto jménem moc není.Dá se hodně skloňovat a myslím si,že je každýho věc,jaký jméno dá. Agáta mi příjde jak jméno pro psa a Alžběta je moc tvrdý…
Martext:Máte krásné jméno pro kluky :potlesk:

Mně se Anděla taky libi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
14.3.12 12:48

Deborka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
14.3.12 12:49
niki2 píše:
Kristiána beru, to je hezký jméno, ale Anděla není moc dobrý nápad. Děti se jí budou smát. Radši bych volila Alžbětu, nebo Agátu.

Anděla je hezký, Alžběta a Agáta - pro mě hrozný, těm se budou smát, píšeš tu tak suveréně, ty jsi nějaká jazyková expertka? (ptám se v dobrém)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.3.12 13:59

Bianka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie